חיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב
-
@מישהו-לא-מוכר אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
@yosi44 זה נשמע די טוב
לא אמרתי שקיים רק מנסה להבין מה בדיוק הצורך שלך
יש כאלו דברים לשימוש ברשת צריכים לראות אם קיים גם לזמן שימוש מחשב -
@מישהו-לא-מוכר צור איתי קשר בצאט, אני יכול לעשות לך דבר כזה.
ואפילו לחסום רק תוכנה מסויימת לשעות עבודה. -
@משתמש-מקצוען אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
@מישהו-לא-מוכר צור איתי קשר בצאט, אני יכול לעשות לך דבר כזה.
ואפילו לחסום רק תוכנה מסויימת לשעות עבודה.תוכל לפרסמו כאן לתועלת כלל הציבור, או שאתה מעוניין שישאר פרטי ולכן שלחת אותו לצא'ט?
-
@מישהו-לא-מוכר אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
זה בעיקר הבעיה שלי
מה כל כך קשה עושים סיסמה על המחשב
shutdown -L
אחרי X זמןובא לציון גואל
-
@משחזר-מידע הוא רוצה שלא יוכל להפעיל שוב ושוב לX זמן רק פעם אחת ביום נניח (אם הבנתי נכון את הבקשה)
-
@מישהו-לא-מוכר
אם אני לא טועה פעם @QJDTOP חיפש משהו כזה ו @שמואל נתן לו משהו , בסופו של דבר נראה לי יצא שתוכנה בחינם לא עובדת טוב ו @זלמן הביא איזה משהו טוב בתשלום. תוכל לשאול אותם.
(לא מצאתי את האשכול בחיפוש) -
@shloimy אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
הוא רוצה שלא יוכל להפעיל שוב ושוב לX זמן רק פעם אחת ביום נניח (אם הבנתי נכון את הבקשה)
נו ו?
הפתרון המדובר שלי הוא שוב ושוב ?
אם יש סיסמה והופעלה logout אחרי X זמן
זה שוב ושוב ? -
@משחזר-מידע לפי מה שהבנתי הוא רוצה משהו כמו שיש בחדרי מחשבים לא שהוא יצטרך כל פעם לבוא ולפתוח (ואם הוא נותן לו את הסיסמה לא מרוויחים כלום) רק שיוכל להפעיל נניח פעם ביום לזמן מסוים
-
@shloimy אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
לפי מה שהבנתי הוא רוצה משהו כמו שיש בחדרי מחשבים לא שהוא יוכל כל פעם לפתוח רק שיוכל להפעיל נניח פעם ביום לזמן מסוים
אשאל שוב
הפתרון שהצעתי לא עובד לזה ? -
@משחזר-מידע עובד אבל כל פעם הוא יצטרך לבוא לפתוח לו או לתת את הסיסמה
-
לפי מה שאני הבנתי הוא רוצה לעשות בקרת הורים למחשב אבל בהגבלה לשעות כלומר שהמחשב יעבוד רק 10 שעות.
תוכנות הבקרת הורים המצויות מאפשרות רק לעשות בקרה לשעות מסויימות, כלומר שיעבוד בין השעה שמונה לעשר, אבל הם לא מאפשרות בקרה שיעבוד רק שעתיים איזה שהם יהיו - וזה מה שהוא רוצה.
כמו שכתבתי אני יכול לעשות דבר כזה, ואפילו להגביל רק תוכנה מסויימת לשעות עבודה מסויימות, מי שרוצה שיפנה אלי בפרטי ונסכם על מחיר ועבודה. -
לא צריך תוכנה מיוחדת , אפשר להשתמש בgroup policy
-
@מתחיל-מומחה
נסה לעבוד עם בקרת הורים (לוח הבקרה). אתה פותח משתמש חדש ודואג שהשליטה על משתמש המנהל תהיה מוגנת בסיסמא. זה די פשוט לתפעול, ואפשר גם להוריד תוכנת שידרוג + קוצב זמן (בתשלום). השירות באדיבות ביל גייטס. (שזה מסביר משהו על מה הוא בעצמו חושב על הפיתוחים שלו). -
@הקרימינאל-הגאון אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
@מתחיל-מומחה
נסה לעבוד עם בקרת הורים (לוח הבקרה). אתה פותח משתמש חדש ודואג שהשליטה על משתמש המנהל תהיה מוגנת בסיסמא. זה די פשוט לתפעול, ואפשר גם להוריד תוכנת שידרוג + קוצב זמן (בתשלום). השירות באדיבות ביל גייטס. (שזה מסביר משהו על מה הוא בעצמו חושב על הפיתוחים שלו).מה זה?
יש לך קישור,
[בעברית?]
בתודה מראש