חיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב
-
@מתחיל-מומחה אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
יש לך כאן תוכנה כזו
https://mitmachim.top/topic/2554/בקשה-לתוכנת-כיבוי-למחשב?_=1594056396867איך עובד התוכנה? עד כמה הוא שולט על המחשב?
-
@מישהו-לא-מוכר אמר ב[חיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש
איך עובד התוכנה? עד כמה הוא שולט על המחשב?
התוכנה מאוד פשוטה לשימוש, יש שם גם תרגום לעברית.
רק זה לא יפתור את הבעיה שלך, יוכלו להפעיל את הממחשב מחדש. -
@מתחיל-מומחה יש לך מושג מישהו שיכול לעזור?
(אפשר כמה לייקים שאני יוכל לתת לייקים?) -
@מישהו-לא-מוכר
פתרון פשוט שאולי יעזור, פשוט תקבע ססמה למחשב, אתה תדליק לו את המחשב, ואחרי זמן קצוב המחשב יתכבה ושוב הוא לא יוכל להיכנס - השאלה אם זה רלוונטי בשבילך.
יש גם תוכנת סייפר, אבל היא פחות מיועדת למשתמש הביתי, נדמה לי שיש ליוצר של סייפר גרסא כמו של חדר מחשבים, בתשלום. -
@מתחיל-מומחה אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
יש גם תוכנת סייפר
מה זה?
-
@מישהו-לא-מוכר אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
מה זה?
https://forum.safera.co.il/
כנס לשם ותראה, זה תוכנה שחוסמת את המחשב רק לדברים מסויימים, אבל כאמור לדברי @BBN היא פחות מתאימה למשתמש ביתי, וכמו שהזכרתי נדמה לי שיש ליוצר שם תוכנה כמו של חדרי מחשבים - בתשלום. -
@מישהו-לא-מוכר אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
אני צריך תוכנה כדי להגביל מישהו בשימוש במחשב שלי שברגע שהוא נכנס מופעל טיימר והוא מכבה בסיום ואם הוא מפעיל שוב שלא יוכל להכנס
תודה מראש לכל העוזריםבמילים אחרות שבכל יום יהיה לו כך וכך זמן שימוש במחשב. וכל יום מ 12 בלילה מתחדש לו ה"חבילה" של זמן שימוש. האם זה מה שאתה מחפש?
-
@yosi44 זה נשמע די טוב
לא אמרתי שקיים רק מנסה להבין מה בדיוק הצורך שלך
יש כאלו דברים לשימוש ברשת צריכים לראות אם קיים גם לזמן שימוש מחשב -
@מישהו-לא-מוכר צור איתי קשר בצאט, אני יכול לעשות לך דבר כזה.
ואפילו לחסום רק תוכנה מסויימת לשעות עבודה. -
@משתמש-מקצוען אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
@מישהו-לא-מוכר צור איתי קשר בצאט, אני יכול לעשות לך דבר כזה.
ואפילו לחסום רק תוכנה מסויימת לשעות עבודה.תוכל לפרסמו כאן לתועלת כלל הציבור, או שאתה מעוניין שישאר פרטי ולכן שלחת אותו לצא'ט?
-
זה בעיקר הבעיה שלי
מה כל כך קשה עושים סיסמה על המחשב
shutdown -L
אחרי X זמןובא לציון גואל
-
@משחזר-מידע הוא רוצה שלא יוכל להפעיל שוב ושוב לX זמן רק פעם אחת ביום נניח (אם הבנתי נכון את הבקשה)
-
@מישהו-לא-מוכר
אם אני לא טועה פעם @QJDTOP חיפש משהו כזה ו @שמואל נתן לו משהו , בסופו של דבר נראה לי יצא שתוכנה בחינם לא עובדת טוב ו @זלמן הביא איזה משהו טוב בתשלום. תוכל לשאול אותם.
(לא מצאתי את האשכול בחיפוש) -
@shloimy אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
הוא רוצה שלא יוכל להפעיל שוב ושוב לX זמן רק פעם אחת ביום נניח (אם הבנתי נכון את הבקשה)
נו ו?
הפתרון המדובר שלי הוא שוב ושוב ?
אם יש סיסמה והופעלה logout אחרי X זמן
זה שוב ושוב ? -
@משחזר-מידע לפי מה שהבנתי הוא רוצה משהו כמו שיש בחדרי מחשבים לא שהוא יצטרך כל פעם לבוא ולפתוח (ואם הוא נותן לו את הסיסמה לא מרוויחים כלום) רק שיוכל להפעיל נניח פעם ביום לזמן מסוים
-
@shloimy אמר בחיפוש תוכנה | משהו בדומה לחדר מחשבים להגביל מישהו בשימוש במחשב:
לפי מה שהבנתי הוא רוצה משהו כמו שיש בחדרי מחשבים לא שהוא יוכל כל פעם לפתוח רק שיוכל להפעיל נניח פעם ביום לזמן מסוים
אשאל שוב
הפתרון שהצעתי לא עובד לזה ? -
@משחזר-מידע עובד אבל כל פעם הוא יצטרך לבוא לפתוח לו או לתת את הסיסמה