בקשת מידע | סדר בתוספים לוורד
-
@פסנתר-שקוף פה יש קישור לאינדקס כללי לתוכנות בפורום אולי ימצא משהוא מועיל https://mitmachim.top/post/243574
-
הנה משהו בתור התחלה
תוספים שלי (חינמי):
עיצוב תורני
תורת אמת בוורד
כלי קודש
היברובוקס בוורד
חיפוש רגקס בוורדתוספים נגזרים מעיצוב תורני
שלחן העורך
וורד תורניתוספים אחרים בתשלום:
תוספים של רחמים
תוספים של @es0583292679
עזרים לוורד
בקלות
אופיס יהודי (תא שמע? ועוד?)תוספים נוספים:
https://www.extendoffice.com/product/office-tab.html
kutools -
@pcinfogmach כתב בבקשת מידע | סדר בתוספים לוורד:
אופיס יהודי (תא שמע? ועוד?)
יש גם את נקדת -
הערה כללית לכל כותבי הפוסטים המועילים:
רציתי להסב את תשומת ליבך לנושא הנוגע לאיכות הפורום:
אתה מעלה דברים חשובים בטוב טעם ובשפה ברורה ונעימה. עם זאת, אני מאמין שניתן לשפר את הניסוח על ידי שילוב מילים כמו "תודה" ו"בבקשה", שמוסיפות רובד של נימוס והכרת תודה. חשוב לזכור שאנשים כאן תורמים מזמנם ברוח טובה, ולא מתוך ציפייה ללייקים או הכרה. תודה על ההבנה והרוח הטובה!
-
הערה כללית לכל כותבי הפוסטים המועילים:רציתי להסב את תשומת ליבך לנושא הנוגע לאיכות הפורום:
אתה מעלה דברים חשובים בטוב טעם ובשפה ברורה ונעימה. עם זאת, אני מאמין שניתן לשפר את הניסוח על ידי שילוב מילים כמו "תודה" ו"בבקשה", שמוסיפות רובד של נימוס והכרת תודה. חשוב לזכור שאנשים כאן תורמים מזמנם ברוח טובה, ולא מתוך ציפייה ללייקים או הכרה. תודה על ההבנה והרוח הטובה!
אני מכיר כמה שכל אשכול שהם פותחים מסתיים באמירת תודה רבה לעוזרים וכדו
-
@עניו-כמשה כתב בבקשת מידע | סדר בתוספים לוורד:
אף אחד לא חייב להסכים איתי. ברם הנושא שניסיתי להעלות בעדינות הוא התנסחות חביבה ובוגרת בכתיבת פוסטים, ולא מה התוצר הסופי אחרי שעוזרים לך. לא היה לי שום צל של ספק שאנשים יודעים איך להכיר תודה.
וכדי שלא יישמע אפילו בטעות שיש לי ביקורת על מישהו ספציפי אני מעדיף לא להמשיך לדון בזה. -
@עניו-כמשה כתב בבקשת מידע | סדר בתוספים לוורד:
אף אחד לא חייב להסכים איתי. ברם הנושא שניסיתי להעלות בעדינות הוא התנסחות חביבה ובוגרת בכתיבת פוסטים, ולא מה התוצר הסופי אחרי שעוזרים לך. לא היה לי שום צל של ספק שאנשים יודעים איך להכיר תודה.
וכדי שלא יישמע אפילו בטעות שיש לי ביקורת על מישהו ספציפי אני מעדיף לא להמשיך לדון בזה.אני מסכים ובטוח שעוד הרבה שצריכים לשמור על רמת ניסוח תקינה בפורום ולא כאילו מישהו עובד אצלך או גרוע מכך ה"כושי" שלך