המלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6)
-
@פיני10 אחד המשתמשים המקצוענים פה בפורום אמר שאם חוסמים wifi עדיף לחסום גם אפשריות מפתחים
@אלוף-תימן אבל זה מפריע -לדוגמה, אני רציתי לגבות את האפליקציות שלי, ובגירסה הכשרה א"א כי אין אפשרות לרוט
-
@אלוף-תימן אבל זה מפריע -לדוגמה, אני רציתי לגבות את האפליקציות שלי, ובגירסה הכשרה א"א כי אין אפשרות לרוט
@יאיר-דניאל יש אפשרות לרוט גם בגירסה הכשרה תתקין מגיסיק ותעשה רוט לא חייב לפתוח אפשריות מפתחים בשביל לצרוב מחיצות
-
@יאיר-דניאל יש אפשרות לרוט גם בגירסה הכשרה תתקין מגיסיק ותעשה רוט לא חייב לפתוח אפשריות מפתחים בשביל לצרוב מחיצות
@אלוף-תימן שומע, תודה!
אשמח לקישור למדריך בפורום - ראיתי כמה, אבל לא מצאתי משהו ברוראגב, למה מחיצת היוזר דאטא של הגירסה הכשרה ושל הרגילה שונה?
הרי זה אותה גירסה עם שינויים רק באינטרנט? -
@אלוף-תימן שומע, תודה!
אשמח לקישור למדריך בפורום - ראיתי כמה, אבל לא מצאתי משהו ברוראגב, למה מחיצת היוזר דאטא של הגירסה הכשרה ושל הרגילה שונה?
הרי זה אותה גירסה עם שינויים רק באינטרנט?@יאיר-דניאל אתה צריך מחיצה בשם boot ואפליקציה magisk אתה מתקין את האפליקציה מעתיק את המחיצה לנגן פותח את האפליקציה לוחץ על התקנה בוחר את הבוט ואחרי זה שהוא מסיים תעתיק את הבוט מתיקיית הורדה וצורב
-
@יאיר-דניאל אתה צריך מחיצה בשם boot ואפליקציה magisk אתה מתקין את האפליקציה מעתיק את המחיצה לנגן פותח את האפליקציה לוחץ על התקנה בוחר את הבוט ואחרי זה שהוא מסיים תעתיק את הבוט מתיקיית הורדה וצורב
@אלוף-תימן כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
אתה צריך מחיצה בשם boot
יש לי אותה - זה נמצא גם בתקייה של הגירסא הכשרה, -זה מה שלא צורבים בגירסאות החדשות, נכון?
@אלוף-תימן כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
ואפליקציה magisk
אפשר קישור? תודה!
-
אתה צריך מחיצה בשם boot
יש לי אותה - זה נמצא גם בתקייה של הגירסא הכשרה, -זה מה שלא צורבים בגירסאות החדשות, נכון?
ואפליקציה magisk
אפשר קישור? תודה!
-
@ezerphone @אלוף-תימן
חבר שלי הזמין את הנגן ג"כ מאלי אקספרס.
הוא הזמין כמה חודשים אחרי
איך אני יודע בדיוק מה לצרוב לו בשביל הגרסה הכשרה? -
@ezerphone @אלוף-תימן
חבר שלי הזמין את הנגן ג"כ מאלי אקספרס.
הוא הזמין כמה חודשים אחרי
איך אני יודע בדיוק מה לצרוב לו בשביל הגרסה הכשרה?@מים-אחרונים הכל חוץ מהמחיצות
boot_a + ik_a -
@מים-אחרונים הכל חוץ מהמחיצות
boot_a + ik_a@מגנוס-קרלסן ואיך אני יודע איזה גרסא הוא האם זה מהחדש או הישן?
-
@מגנוס-קרלסן ואיך אני יודע איזה גרסא הוא האם זה מהחדש או הישן?
@מים-אחרונים יש לי על זה נושא
-
@מים-אחרונים יש לי על זה נושא
@מגנוס-קרלסן אפשר קישור?
-
@מגנוס-קרלסן אפשר קישור?
-
@מגנוס-קרלסן עכשיו אני בעצם לוקח את הגרסא הישנה ומחליף את הקבצים שבה בקבצים האלו? שהורדתי ממך?
ואז צורב רגיל?
כמו"כ איך אני בודק OTG אם אין לי את הרכיב לידי עכשיו? -
@מגנוס-קרלסן עכשיו אני בעצם לוקח את הגרסא הישנה ומחליף את הקבצים שבה בקבצים האלו? שהורדתי ממך?
ואז צורב רגיל?
כמו"כ איך אני בודק OTG אם אין לי את הרכיב לידי עכשיו?@מים-אחרונים כן
אבל אל תיגע ב boot_a + ik_a -
@מים-אחרונים כן
אבל אל תיגע ב boot_a + ik_a@מגנוס-קרלסן הסרתי את 2 הV מעל 2 הקבצים האלו.
הכל עבר בהצלחה.
הנגן נכנס עכשיו ללופ של כיבוי והדלקה
מה עושים?
בהדלקה נכתבים עליו אותיות באנגלית בלבן -
@מגנוס-קרלסן הסרתי את 2 הV מעל 2 הקבצים האלו.
הכל עבר בהצלחה.
מה עושים?
בהדלקה נכתבים עליו אותיות באנגלית בלבן@מים-אחרונים כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
הכל עבר בהצלחה.
מה עושים?
בהדלקה נכתבים עליו אותיות באנגלית בלבןפתחת בוטלאודר?
צרבת vbmeta? -
@מים-אחרונים כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
הכל עבר בהצלחה.
מה עושים?
צרבת vbmeta?@שניאור-שמח כו וודאי.
עשיתי מה שעשיתי פעם שעברה.
רק לא נגעתי ב 2 סוגי הקבצים ש @מגנוס-קרלסן אמר לי לגעת. -
@מים-אחרונים כתב בהמלצה | גירסה כשרה לנגן M36 עם otg גירסא 2.00 (כולל חסימת אפשרויות מפתחים ולוגו של q6):
הכל עבר בהצלחה.
מה עושים?
צרבת vbmeta? -
@שניאור-שמח כו וודאי.
עשיתי מה שעשיתי פעם שעברה.
רק לא נגעתי ב 2 סוגי הקבצים ש @מגנוס-קרלסן אמר לי לגעת.@מים-אחרונים אולי צריך לאפס את המכשיר מהריקוברי
-
@מים-אחרונים אולי צריך לאפס את המכשיר מהריקוברי
@שניאור-שמח
@אלוף-תימן @ezerphone @מגנוס-קרלסן
אשמח לעזרה דחופה!