בעיה | מעבר בין משתמשים בוינדוס 11
-
לאף אחד אין מידע בנושא
לפחות תגיבו לי אם זה רק אצלי זה ככה או שזה אצל כולם שאי אפשר לעבור בין משמתמשים בלי לעשות יציאה מהמשתמש הנוכחי -
@ע-ה-דכו-ע לא יש לי רק אפשרות ליציאה
-
-
-
@חנוך-הכהן כתב בבעיה | מעבר בין משתמשים בוינדוס 11:
למה זה כזה נורא שצריך לצאת?
צריך לסגור את כל התוכנות ולפתוח מחדש
-
@חנוך-הכהן כתב בבעיה | מעבר בין משתמשים בוינדוס 11:
למה זה כזה נורא שצריך לצאת?
צריך לסגור את כל התוכנות ולפתוח מחדש
@ע-ה-דכו-ע לא דווקא... אפשר פשוט לעשות בשולחן העבודה Alt + F4 ואז "החלף משתמש"
-
@ע-ה-דכו-ע לא דווקא... אפשר פשוט לעשות בשולחן העבודה Alt + F4 ואז "החלף משתמש"
@חנוך-הכהן זה הענין אי אפשר גם שם לעבור משתמש זה מאוד מפריע לי שאני כל פעם חייב לעשות יציאה כדי שגם אחרים יוכלו להשתמש ואם שכחתי חיבים להיכנס לחשבון ואז לצאת
-
@חנוך-הכהן זה הענין אי אפשר גם שם לעבור משתמש זה מאוד מפריע לי שאני כל פעם חייב לעשות יציאה כדי שגם אחרים יוכלו להשתמש ואם שכחתי חיבים להיכנס לחשבון ואז לצאת
-
@חנוך-הכהן אני כל הזמן מעדכן זה קרה לי באחד העדכונים אפילו בהתחלה היה באג שגם אם יצאתי הוא לא הראה לי את המשתמשים האחרים שאני יכול לעבור אליהם אבל זה הסתדר אבל עדין אני לא יכול לעבור למשתמש אחר מהמסך נעילה כל עוד לא יצאתי מהמשתמש שלי
-
@חנוך-הכהן אני כל הזמן מעדכן זה קרה לי באחד העדכונים אפילו בהתחלה היה באג שגם אם יצאתי הוא לא הראה לי את המשתמשים האחרים שאני יכול לעבור אליהם אבל זה הסתדר אבל עדין אני לא יכול לעבור למשתמש אחר מהמסך נעילה כל עוד לא יצאתי מהמשתמש שלי
-
@חנוך-הכהן זה לא קרה בעדכון האחרון וכבר נמחקו לי כל השיחזורים מאז
-
@ssshmuel
תנסה:- תלחץ על התחל+R ותכתוב שם
gpedit.msc
ותלחץ אישור
- תנווט בצד ימין
תצורת מחשב >
Administrative Templates >
System >
Logon
תפתח בחלון הראשי את Hide Entry Points for Fast User Switching
ותשנה לdisable
@ע-ה-דכו-ע זה מה שהוא כותב לי
-
@ע-ה-דכו-ע זה מה שהוא כותב לי
@ssshmuel אוקיי תודה לכולם התברר לי שא היה חסר לי את כל ההגדרות של Local Group Policy Editor אז הייתי צריך להתקין אותם וניסיתי לשנות את זה שם כמו ש @ע-ה-דכו-ע כתב ולא הצלחתי עד שמצאתי את הקובץ הזהEnable_Fast_User_Switching.bat שסידר לי את זה אז תודה רבה לכולם על העזרה והמידע
-
-