להורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!
-
@נפתלי-צבי-יהודה כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
לא הבנתי "כלי קודש" כולל בתוכו גם את "שולחן העורך" וגם "עיצוב תורני"???
וואלה, לא. המדובר בשלושה תוספים שונים, שכל אחד מהם פותח ע"י מישהו אחר, בלי קשר כל כך אחד לשלישי.
בכל אחד מהם יש פיצ'רים מסוימים שאין באחרים, ולכל אחד יש מעלות שאין באחרים.
מה שכן - בגלל ששולחן העורך הוא החדש ביותר, ממילא העיצוב פיסקה שבו הוא הטוב ביותר, ומי שמתקין את שניהם צריך למחוק את העיצוב פיסקה של העיצוב תורני כדי שלא יהיו פקודות סותרות.@יאיר-הבהיר אאל"ט שולחן העורך כולל כבר את עיצוב תורני כשנת"ל.
-
@יאיר-הבהיר אאל"ט שולחן העורך כולל כבר את עיצוב תורני כשנת"ל.
@לשכת-הרב כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
@יאיר-הבהיר אאל"ט שולחן העורך כולל כבר את עיצוב תורני כשנת"ל.
עדיין יש פיצ'רים שנמצאים בעיצוב תורני ולא בשולחן העורך, כגון כותרות צד, המרת מספרים לאותיות, ועוד. עיין שם...
-
@נפתלי-צבי-יהודה כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
לא הבנתי "כלי קודש" כולל בתוכו גם את "שולחן העורך" וגם "עיצוב תורני"???
וואלה, לא. המדובר בשלושה תוספים שונים, שכל אחד מהם פותח ע"י מישהו אחר, בלי קשר כל כך אחד לשלישי.
בכל אחד מהם יש פיצ'רים מסוימים שאין באחרים, ולכל אחד יש מעלות שאין באחרים.
מה שכן - בגלל ששולחן העורך הוא החדש ביותר, ממילא העיצוב פיסקה שבו הוא הטוב ביותר, ומי שמתקין את שניהם צריך למחוק את העיצוב פיסקה של העיצוב תורני כדי שלא יהיו פקודות סותרות.@יאיר-הבהיר כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
העיצוב פיסקה שבו הוא הטוב ביותר
העיצוב פיסקה הטוב ביותר [לפי מה שאני ראיתי] הוא ב'כלי קודש'.
-
@יאיר-הבהיר כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
העיצוב פיסקה שבו הוא הטוב ביותר
@דאנציג כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
כן? האמת שלא ניסיתי את העיצוב פיסקה הזה, אבל במה באמת הוא טוב יותר?
הפיצ'רים שידעתי שקיימים רק בכלי קודש זה המרווח בין מילים וכל החלק הזה, שאת זה אין בשולחן העורך. [מה שכן - כלי קודש זה התוסף היחיד שנטען בפתיחת התוכנה, מה שלוקח שניה או שתיים].