להורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!
-
@אלף-שין הרעיון חכם, הבעיה היא שבוורד אי אפשר להחיל מרווח בין שורות על שורות בודדות אלא רק על כל הפיסקה, וממילא אם יש פיסקה שעוברת מעמוד לעמוד או מטור לטור זה יגרום לבעיה.
וכמובן שגם מבחינת התכנות זה מאוד מסובך...
עם זאת יש לי רעיון לגרום לשורות להיות יותר מרווחות אבל זה לא יהיה יעיל ביישור טורים.@שלמה11 כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
@אלף-שין הרעיון חכם, הבעיה היא שבוורד אי אפשר להחיל מרווח בין שורות על שורות בודדות אלא רק על כל הפיסקה, וממילא אם יש פיסקה שעוברת מעמוד לעמוד או מטור לטור זה יגרום לבעיה.
עם זאת יש לי רעיון לגרום לשורות להיות יותר מרווחות אבל זה לא יהיה יעיל ביישור טורים.ומה עושה מעמד? [אלו שמשתמשים בוורד כמובן, ויש לא מעט]
או שמגדיר עמוד חדש כפסקה חדשה
או שמתאמץ ומאלתר עוד יותר בעמוד הבא...
האמן לי המחשב יכול לעשות חישובים מורכבים פי כמה
כך שגם לחשב את כל הקובץ ביחד זה קטן מבחינתוהאם תרצה עזרה בניסוח החישובים של זה?
-
@pcinfogmach יש לי שגיאה כזאת,
אשמח מאוד לפתרוןאתה לא נמצא בשרשור הנכון בכל אופן הבעיה שאין לך dotnet במחשב תתקין אותו אם לוחצים על הלחצן אז זה חלוקח אותך לדף ההורדה
-
@שלמה11 כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
עם זאת יש לי רעיון לגרום לשורות להיות יותר מרווחות אבל זה לא יהיה יעיל ביישור טורים.ומה עושה מעמד? [אלו שמשתמשים בוורד כמובן, ויש לא מעט]
או שמגדיר עמוד חדש כפסקה חדשה
או שמתאמץ ומאלתר עוד יותר בעמוד הבא...
כך שגם לחשב את כל הקובץ ביחד זה קטן מבחינתוהאם תרצה עזרה בניסוח החישובים של זה?
@אלף-שין כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
כך שגם לחשב את כל הקובץ ביחד זה קטן מבחינתובשלב מסויים הקוד נהיה מדאי מודרבל ובפרט אם מדובר בהרבה פעולות. וב-vba החיושבים עצמם אינם רק חישובים אלא פעולות.
גקיצער לא תמיד התוכנה תעשה עבודה יותר מהירה מבן אדם.
יותר חשוב משהו שעובד חלק מאשר משהו שמקריס לך את המסמך כל פעם שניה.לגפו של עניין אני מסכים שיש מה לשפר - אני מדאי עסוק בכזית כרדע אולי כשאגמור עם זה. לא יודע נראה...
-
אתה לא נמצא בשרשור הנכון בכל אופן הבעיה שאין לך dotnet במחשב תתקין אותו אם לוחצים על הלחצן אז זה חלוקח אותך לדף ההורדה
@pcinfogmach תודה לך, אשמח לקבל קישור לנושא המתאים, ולקבל את הקובץ המדובר
-
@אלף-שין כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
כך שגם לחשב את כל הקובץ ביחד זה קטן מבחינתובשלב מסויים הקוד נהיה מדאי מודרבל ובפרט אם מדובר בהרבה פעולות. וב-vba החיושבים עצמם אינם רק חישובים אלא פעולות.
יותר חשוב משהו שעובד חלק מאשר משהו שמקריס לך את המסמך כל פעם שניה.לגפו של עניין אני מסכים שיש מה לשפר - אני מדאי עסוק בכזית כרדע אולי כשאגמור עם זה. לא יודע נראה...
@pcinfogmach כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
בשלב מסויים הקוד נהיה מדאי מודרבל ובפרט אם מדובר בהרבה פעולות. וב-vba החיושבים עצמם אינם רק חישובים אלא פעולות.
יותר חשוב משהו שעובד חלק מאשר משהו שמקריס לך את המסמך כל פעם שניה.ברוב המקרים העימוד הוא פעם אחת בלבד
לאחר שגומרים הכל
ורוצים לשלוח לדפוס
מקסימום ידליקו את המחשב לפני השינה ילחצו על יישור טורים ועד הבוקר זה יהיה מוכן.... [וזה חוסך הרבה כסף...] -
@pcinfogmach כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
בשלב מסויים הקוד נהיה מדאי מודרבל ובפרט אם מדובר בהרבה פעולות. וב-vba החיושבים עצמם אינם רק חישובים אלא פעולות.
יותר חשוב משהו שעובד חלק מאשר משהו שמקריס לך את המסמך כל פעם שניה.ברוב המקרים העימוד הוא פעם אחת בלבד
לאחר שגומרים הכל
ורוצים לשלוח לדפוס
מקסימום ידליקו את המחשב לפני השינה ילחצו על יישור טורים ועד הבוקר זה יהיה מוכן.... [וזה חוסך הרבה כסף...]@אלף-שין למען האמת יש פתרון אחר, להגדיל את המרווח בין המילים, לא צריך בכל המקטע, לפעמים מספיק להגדיל את הרווח בשורה אחת בשביל שכל המילים יזוזו קצת קדימה ותתווסף עוד שורה.
המנגנון הזה נוסף כבר ע״פ בקשתי לפיצ׳ר ״איזון שורה אחרונה״, הקוד מחפש את השורה הכי צפופה בפסקה, ומרחיב בה את המרווחים. -
@אלף-שין למען האמת יש פתרון אחר, להגדיל את המרווח בין המילים, לא צריך בכל המקטע, לפעמים מספיק להגדיל את הרווח בשורה אחת בשביל שכל המילים יזוזו קצת קדימה ותתווסף עוד שורה.
המנגנון הזה נוסף כבר ע״פ בקשתי לפיצ׳ר ״איזון שורה אחרונה״, הקוד מחפש את השורה הכי צפופה בפסקה, ומרחיב בה את המרווחים. -
@איש-גמזו
זה לא או זה או זה
הכל ביחד
צריך לבנות נוסחת חישוב שתשקלל את האופציות בכל עמוד [רווח בין שורות בין פסקאות ובין מילים]
השקלול צריך לקחת בחשבון את כלל העמודים
לאחר שיהיה נוסחה יהיה אפשר פשוט להריץ אותהאולי מישהוא יוכל לבקש מAI?
-
-
@pcinfogmach תודה לך, אשמח לקבל קישור לנושא המתאים, ולקבל את הקובץ המדובר
-
@pcinfogmach תוכל אתה או מישהו אחר להעלות למעני את הקובץ לדרייב
-
@איש-גמזו
זה לא או זה או זה
הכל ביחד
צריך לבנות נוסחת חישוב שתשקלל את האופציות בכל עמוד [רווח בין שורות בין פסקאות ובין מילים]
השקלול צריך לקחת בחשבון את כלל העמודים
לאחר שיהיה נוסחה יהיה אפשר פשוט להריץ אותהאולי מישהוא יוכל לבקש מAI?
אולי מישהוא יוכל לבקש מAI?
נכון לעכשיו, זה אינו נמצא בתחום היכולות של AI בהקשר הזה. ב-VBA אין אפשרות מובנית ליישור טורים, ולכן ה-AI מפרש את הבקשה באופן שגוי או כמשהו אחר ממה שהתכוונתם אליו.
כדי לקבל מענה מועיל, יש צורך בניסוח הרבה יותר ספציפי וברור.
למעשה, אם מישהו ינסח דרישה ברורה, עקבית וברת-יישום — ייתכן בהחלט שנוכל לממש אותה.
אם תוגדר בעיה בצורה מסודרת, עם תוצאה רצויה ברורה, כך שנותר רק לממש את הקוד — זה בהחלט אפשרי.
לעומת זאת, ציפייה כללית ש“המחשב (או המתכנת) כבר יבין לבד מה לעשות” אינה ריאלית, ולא סביר שמישהו יקדיש לכך זמן. -
לא לייאש....
זה חשוב ותועלתי מאד למאות אנשים אם לא אלפי!
מוכרחים לעשות כל הניתן ולנסות גם בדרכים מורכבות
והנה תראו כאן
https://mitmachim.top/post/950723
[ויש שם עוד רעיון לשחק עם גבולות העמוד]
וגם כאן
https://mitmachim.top/post/551762