להורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!
-
@נפתלי-צבי-יהודה
זה לא קשור לך או לרבים, תגדיר את הצורך שלך, תפתח נושא שבו אתה שואל על צורך קונקרטי, ותקבל תשובה.לעניין שאלתך, ב'וורד תורני' הקודים לא כל כך טובים, אבל ישנם כמה דברים שלא נכנסו בתוספים אחרים.
לגבי 'עיצוב פסקה' המעודכן המהיר והטוב ביותר זה ב'כלי קודש'.
לגבי שאר דברים תבדוק איזה פונקציה אתה צריך, ובאיזה תוסף זה נמצא. -
@נפתלי-צבי-יהודה
זה לא קשור לך או לרבים, תגדיר את הצורך שלך, תפתח נושא שבו אתה שואל על צורך קונקרטי, ותקבל תשובה.לעניין שאלתך, ב'וורד תורני' הקודים לא כל כך טובים, אבל ישנם כמה דברים שלא נכנסו בתוספים אחרים.
לגבי שאר דברים תבדוק איזה פונקציה אתה צריך, ובאיזה תוסף זה נמצא.פוסט זה נמחק! -
@נפתלי-צבי-יהודה
לגבי שאר דברים תבדוק איזה פונקציה אתה צריך, ובאיזה תוסף זה נמצא.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
פוסט זה נמחק! -
-
פוסט זה נמחק!
@נפתלי-צבי-יהודה באמת, די להספמה!
-
שלום רב לעורכים החשובים של התוסף שולחן העורך @שלמה11
רציתי לבקש אם אפשר להוסיף לתוסף:
א.
ביישור שני טורים, את הכפתור שיש בוורד תורני בשם "מעצב טורים".ב.
בעיצוב מילה ראשונה, את האפשרות שיש בוורד תורני "בחירת כמות מילים לעיצוב".
וורד תורני @האדם-החושב אולי תוכל בבקשה לעזור להוסיף את זה ללשולחן העורך.מודה מאוד לכל מי שעשה ועושה ויעשה למען התוספים החשובים האלו.
-
שלום רב לעורכים החשובים של התוסף שולחן העורך @שלמה11
רציתי לבקש אם אפשר להוסיף לתוסף:
א.
ביישור שני טורים, את הכפתור שיש בוורד תורני בשם "מעצב טורים".ב.
בעיצוב מילה ראשונה, את האפשרות שיש בוורד תורני "בחירת כמות מילים לעיצוב".
וורד תורני @האדם-החושב אולי תוכל בבקשה לעזור להוסיף את זה ללשולחן העורך.מודה מאוד לכל מי שעשה ועושה ויעשה למען התוספים החשובים האלו.
@נפתלי-צבי-יהודה א. בעיקרון אין לי עניין להוסיף לתוסף דברים שכבר קיימים בעיצוב תורני אם אין בהם שדרוג משמעותי
ב. כרגע לא נראה שאני מוסיף את זה, אבל כבר כתבו כאן שאפשר להפוך את הרווחים לרווחים קשיחים יש לי קוד שמרחיב את הרווחים הקשיחים כך שיראו כמו רווח רגיל ובעז"ה בהמשך אני אעלה אותו. -
@נפתלי-צבי-יהודה א. בעיקרון אין לי עניין להוסיף לתוסף דברים שכבר קיימים בעיצוב תורני אם אין בהם שדרוג משמעותי
ב. כרגע לא נראה שאני מוסיף את זה, אבל כבר כתבו כאן שאפשר להפוך את הרווחים לרווחים קשיחים יש לי קוד שמרחיב את הרווחים הקשיחים כך שיראו כמו רווח רגיל ובעז"ה בהמשך אני אעלה אותו.@שלמה11
כנראה השדרוג הכי משמעותי שיכול להיות בתוסף אי פעם
זה שהיישור טורים יהיה באמצעות הגדלת הרווח בין השורות
ולא רק הגדלת הרווח בין הפסקאות כמו שיש היום [שזה גם לא יפה הרבה פעמים רווח מדאי גדול, וכשאין הרבה פסקאות זה גם לא מצליח בכלל ליישר]
אם השיפור הזה יקרה הרי שזה יזנק את התוסף כמה רמות מעל ללא ספק!
כיום אי אפשר לעמד ספר בשתי טורים עם התוסף [עכ"פ כשיש הרבה כותרות]
ולאחר השדרוג יהיה אפשר בעז"ה
[נניח יהיה מאקרו שיחשב את האופציות כמה רווח בין שורות יהיה בכל פסקה, אפשר שלפעמים גם קצת ישנה את הרווח בין הפסקאות אבל בצורה מוגבלת ורק בנוסף לרווח בין שורות]