להורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!
-
@איש-גמזו
יש מצב שתעלה דוגמא או תמונה של איך יצא?@pcinfogmach הנה דוגמא לא גמורה
רק פשלה אחת, עשיתי מספרי עמודים עבריים (אותיות) ע"י התוסף שלך (יען כי במובנה של וורד משתבש לי אם אני ממספר אחרי חלוקה של המסמך למקטעים, כלומר הוא במקטע הבא חוזר להיות מספרים ולא אותיות)
והתוכן עניינים עשה לי אותם במספרים, לא בדקתי מה יהיה אם אעשה את האותיות בוורד עצמו.
תוכן עניינים.pdf -
@pcinfogmach הנה דוגמא לא גמורה
רק פשלה אחת, עשיתי מספרי עמודים עבריים (אותיות) ע"י התוסף שלך (יען כי במובנה של וורד משתבש לי אם אני ממספר אחרי חלוקה של המסמך למקטעים, כלומר הוא במקטע הבא חוזר להיות מספרים ולא אותיות)
והתוכן עניינים עשה לי אותם במספרים, לא בדקתי מה יהיה אם אעשה את האותיות בוורד עצמו.
תוכן עניינים.pdf -
@איש-גמזו כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
כנ"ל, מופיע שגיאה 404
-
@איש-גמזו
צריך להעלות בתוך קובץ זיפ -
@איש-גמזו כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
נשמח להסבר איך עשית את זה, כי ניסתי כמה פעמים ולא יצא מסודר
-
נשמח להסבר איך עשית את זה, כי ניסתי כמה פעמים ולא יצא מסודר
@לשכת-הרב פשוט אחרי שעושים עדכון לתוכן עניינים לוחצים על הפקודת מאקרו שמנתקת את השדות והופכת את כל התוכן עניינים לטקסט רגיל
א"כ מסמנים את כל התוכן עניינים ומשתמשים עם הפקודה מהתוסף שממירה את המספרים לאותיות (הפקודה באדיבות אחת מהבינות... אבל עובד מעולה)
ואח"כ סוגרים לPDF ומודים לה'
Sub מנתק_טקסט_בתוכן_עניינים() Dim toc As TableOfContents Dim tocRange As Range For Each toc In ActiveDocument.TablesOfContents Set tocRange = toc.Range ' ממיר את תוכן העניינים לטקסט רגיל tocRange.Fields.Unlink ' מסיר קו תחתון tocRange.Font.Underline = wdUnderlineNone ' מחזיר צבע טקסט לברירת מחדל (אוטומטי) tocRange.Font.Color = wdColorAutomatic Next toc MsgBox "תוכן העניינים הומר לטקסט רגיל, הקו התחתון הוסר והצבע הוחזר לברירת מחדל." End Sub -
@לשכת-הרב פשוט אחרי שעושים עדכון לתוכן עניינים לוחצים על הפקודת מאקרו שמנתקת את השדות והופכת את כל התוכן עניינים לטקסט רגיל
א"כ מסמנים את כל התוכן עניינים ומשתמשים עם הפקודה מהתוסף שממירה את המספרים לאותיות (הפקודה באדיבות אחת מהבינות... אבל עובד מעולה)
ואח"כ סוגרים לPDF ומודים לה'
Sub מנתק_טקסט_בתוכן_עניינים() Dim toc As TableOfContents Dim tocRange As Range For Each toc In ActiveDocument.TablesOfContents Set tocRange = toc.Range ' ממיר את תוכן העניינים לטקסט רגיל tocRange.Fields.Unlink ' מסיר קו תחתון tocRange.Font.Underline = wdUnderlineNone ' מחזיר צבע טקסט לברירת מחדל (אוטומטי) tocRange.Font.Color = wdColorAutomatic Next toc MsgBox "תוכן העניינים הומר לטקסט רגיל, הקו התחתון הוסר והצבע הוחזר לברירת מחדל." End Sub@u88 השלבים האלה זה ברור [אגב לא חייב פקודות מאקרו לחלק מהשלבים, בכמה לחיצות פשוטות במקלדת אתה מסדר את זה, אכתוב בהמשך בל"נ].
אני שואל איך הצלחת לעשות עם הכותרות, שכותרת ראשית בשורה בפנ"ע, וכותרות משנה מסודרות כותרת ליד כותרת עם תו ביניהם. ולא כל כותרת בשורה בפנ"ע.
זה השאלה, כי ניסתי כו"כ פעמים. -
@u88 השלבים האלה זה ברור [אגב לא חייב פקודות מאקרו לחלק מהשלבים, בכמה לחיצות פשוטות במקלדת אתה מסדר את זה, אכתוב בהמשך בל"נ].
אני שואל איך הצלחת לעשות עם הכותרות, שכותרת ראשית בשורה בפנ"ע, וכותרות משנה מסודרות כותרת ליד כותרת עם תו ביניהם. ולא כל כותרת בשורה בפנ"ע.
זה השאלה, כי ניסתי כו"כ פעמים. -
@u88 השלבים האלה זה ברור [אגב לא חייב פקודות מאקרו לחלק מהשלבים, בכמה לחיצות פשוטות במקלדת אתה מסדר את זה, אכתוב בהמשך בל"נ].
זה השאלה, כי ניסתי כו"כ פעמים.@לשכת-הרב לא זכיתי להבין מה הבעיה?
בתוכן עניינים הנ״ל למשל סימנתי כך:
צילום מסך 2025-11-03 ב-20.20.41אם כבר אעיר כמה הערות שעלו לי במהלך יצירת תוכן ענינים אמש, ויבחנם אם ולכשישוב אלינו בע״ה @שלמה11
1. בקובץ גדול (כ900+ כותרות) הוא לא הצליח לעשות לי את כולם, ועשה רק איזה שליש מסמך.
מה שגרם לי לפצל אותו לכמה, ואז להעתיק את כל התכנים למסמך המקורי, מה שכמובן גרם שהקישורים לא היו אמיתיים, ולא היה ניתן לעדכן את מספרי העמודים, והייתי צריך לעדכן אותם ידנית.
2. ברשימת כותרות שניתנת לבחירה כלולות רק הסגנונות שמוגדרות כסגנון ״פיסקה״.
מה שתקע אותי כשרציתי לכלול בו גם כותרות שהם ״תו״ בלבד. הייתי צריך לשבש את כל המסמך ולעשות ע״י חיפוש והחלפה ״אנטר״ אחרי כל כותרת כזו, ושוב להחליף אותה לסגנון ״פיסקה״, והרבה הרפתקי עדו עלי.
3. עוד שתי הערות בקשר לטאבים,
א, הטאבים מקוטעים משום מה, כלומר כל איזה עשר נקודות חסרה אחת, (שימו לב בקובץ שהעלתי מקודם, בקובץ שלהלן החלפתי חלק מהם כמבואר באות ב׳.)
ב, הטאבים מיושרים לשמאל ביחס לשוליים ולא ביחס לכניסה. נקודה מרגיזה במקרה שרוצים לעשות כמה דרגות של תכנים, ורוצים לעשות אחד יותר קצר.
בקובץ שלהלן הייתי צריך להחליף הרבה טאבים ידנית (משום מה לא הצלחתי לעשות זאת ע״י חיפוש והחלפה)בסוף, אחרי קצת עמל יצא התוכן שלהלן:45aac7c2-2fab-457e-917d-854f9673abaf-תוכן ענינים.zip תוכן ענינים.zip
נ.ב. הרב @u88 נראה לי שאתה עובד קצת קשה מידי
-
@לשכת-הרב לא זכיתי להבין מה הבעיה?
צילום מסך 2025-11-03 ב-20.20.41אם כבר אעיר כמה הערות שעלו לי במהלך יצירת תוכן ענינים אמש, ויבחנם אם ולכשישוב אלינו בע״ה @שלמה11
1. בקובץ גדול (כ900+ כותרות) הוא לא הצליח לעשות לי את כולם, ועשה רק איזה שליש מסמך.
מה שגרם לי לפצל אותו לכמה, ואז להעתיק את כל התכנים למסמך המקורי, מה שכמובן גרם שהקישורים לא היו אמיתיים, ולא היה ניתן לעדכן את מספרי העמודים, והייתי צריך לעדכן אותם ידנית.
מה שתקע אותי כשרציתי לכלול בו גם כותרות שהם ״תו״ בלבד. הייתי צריך לשבש את כל המסמך ולעשות ע״י חיפוש והחלפה ״אנטר״ אחרי כל כותרת כזו, ושוב להחליף אותה לסגנון ״פיסקה״, והרבה הרפתקי עדו עלי.
א, הטאבים מקוטעים משום מה, כלומר כל איזה עשר נקודות חסרה אחת, (שימו לב בקובץ שהעלתי מקודם, בקובץ שלהלן החלפתי חלק מהם כמבואר באות ב׳.)
ב, הטאבים מיושרים לשמאל ביחס לשוליים ולא ביחס לכניסה. נקודה מרגיזה במקרה שרוצים לעשות כמה דרגות של תכנים, ורוצים לעשות אחד יותר קצר.
בקובץ שלהלן הייתי צריך להחליף הרבה טאבים ידנית (משום מה לא הצלחתי לעשות זאת ע״י חיפוש והחלפה)בסוף, אחרי קצת עמל יצא התוכן שלהלן:45aac7c2-2fab-457e-917d-854f9673abaf-תוכן ענינים.zip תוכן ענינים.zip
-
@לשכת-הרב לא זכיתי להבין מה הבעיה?
א, הטאבים מקוטעים משום מה, כלומר כל איזה עשר נקודות חסרה אחת
זה באג ידוע של וורד בכל הטאבים...
@pcinfogmach כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!:
מה העדיפות באופן יצירת כותרות זה מאשר פשוט במבנה של אופיס ולעשות עליו חיפוש והחלפה?
עיקר הבעיה להבנתי זה המספור באותיות.