להורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!
- 
@הנגבי אם לא ניכנס לפרטים: 
 הוא נותן את רוב הכלים הנצרכים לעימוד בסגנון הספר התורני, שלא קיימים כפקודות מובנו בוורד.
- 
@הנגבי כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!: מה זה בעצם התוסף בכמה מילים? עימוד - בעיקר לספרי קודש 
 עיין כאן שהיוצר ירום הודו כתבוסוד קטן שלי: התוסף לא נושך! מי שרוצה להכיר אותו לעומק פשוט ייקח קובץ ריק ויילחץ על כל הכפתורים... 

- 
התוכן ענינים עובד למישהו? 
 ניסתי לעשות כמה פעמים, ולא יצא טוב, עם המון רווחים ועוד
 אשמח לדעת אם מישהו ניסה וזה עבד לו
- 
@איש-גמזו 
 יש מצב שתעלה דוגמא או תמונה של איך יצא?@pcinfogmach הנה דוגמא לא גמורה 
 רק פשלה אחת, עשיתי מספרי עמודים עבריים (אותיות) ע"י התוסף שלך (יען כי במובנה של וורד משתבש לי אם אני ממספר אחרי חלוקה של המסמך למקטעים, כלומר הוא במקטע הבא חוזר להיות מספרים ולא אותיות)
 והתוכן עניינים עשה לי אותם במספרים, לא בדקתי מה יהיה אם אעשה את האותיות בוורד עצמו.
 תוכן עניינים.pdf
- 
@pcinfogmach הנה דוגמא לא גמורה 
 רק פשלה אחת, עשיתי מספרי עמודים עבריים (אותיות) ע"י התוסף שלך (יען כי במובנה של וורד משתבש לי אם אני ממספר אחרי חלוקה של המסמך למקטעים, כלומר הוא במקטע הבא חוזר להיות מספרים ולא אותיות)
 והתוכן עניינים עשה לי אותם במספרים, לא בדקתי מה יהיה אם אעשה את האותיות בוורד עצמו.
 תוכן עניינים.pdf
- 
@איש-גמזו כתב בלהורדה |תוסף 'שולחן העורך' - סט כלים לעורך התורני - גירסה מספר 4.0!!!: כנ"ל, מופיע שגיאה 404 
- 
@איש-גמזו 
 צריך להעלות בתוך קובץ זיפ