להורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס)
-
@pcinfogmach ככה זה נוח שאתה עושה החלפות שאתה צריך לבדוק אם יש מילים דומות או הרבה פעמים עשו מלא מעברי פסקה באמצע קטע ובמקום החלונית של הוורד שפתוחה ועולה ויורדת כפי הפריסה של המסמך ככה מרווחים שזה בצד ולא מפריע לעבודה ואם רוצים נגשים אליה (וגם זה זוכר את ההחלפות שזה מדהים)
-
@pcinfogmach אני לא יודע איך משתמשים בהם אשמח אם תוכל בבקשה להעלות את ההסבר בקובץ PDF או לעדכן אותו בפוסט למעלה פשוט אין לי אפשרות גישה למקומות אחרים
-
@u88
זה מאוד דומה לתווים כלליים אם אתה יודע תווים כליים תקלוט את זה בין רגע - אחרי שתתרגל לא תוכל להפסיק. חיפוש רגקס הוא הרבה יותר עוצמתי ומשוכלל.בגדול ההבדלים הם שהגדרה בשלילה נעשה על ידי
^
במקום!
ואפשר לעשות פעם אחת או יותר על ידי+
*
משמעותו אפס פעמים או יותר
.
משמעותו תו כלשהו
\b
משמעותו תחילת או סוף מילה כלומר גבול מילהיש לשים לב שחיפוש רגקס איננו עצל אלא אם כן מוסיפים
?
אחרי ה*
או+
-
-
@u88 מצורף מדריך.
קרדיט - אתר תחומים
מדריך חיפוש רגרס.pdf -
@pcinfogmach תודה רבה אלמד את הנושא
-
@pcinfogmach אמן
-
דרוש מתנדב שיעבור על ההנחיות שבקובץ זה ויראה שמתאים לרגקס של .net
-
עקב בקשת הציבור
ערכתי מדריך לתוסף ובתוכו גם המדריך הנפלא של @-dovid מאתר תחומים.והוספתי 2 לחצנים חשובים לתוסף:
- לחצן עזרה – לחצן זה פותח את המדריך של התוסף הכולל בתוכו גם מדריך על איך לערוך חיפוש רגקס.
- לחצן "קידודון רגקס" - הפותח רשימה פעילה של קודי רגקס מצויים ושימושיים עם הסברים ודגמאות קצרות. לחיצה על כל פריט בתפריט זה מזינה את אותו הפריט (קוד רגקס) אל תוך התיבה הפעילה הנוכחית חיפוש או החלפה.
-
@pcinfogmach אלוף העולם אין עליך
תודה רבה -
@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס):
והוספתי 2 לחצנים חשובים לתוסף
הלחצנים לא מגיבים.
-
@צדיק-וטוב-לו-0
אתה בטוח שיש לך את הגרסה האחרונה מה שבקובץ זיפ?
אצלי זה עובד אנסה בלי נדר למצוא מחשב אחר בהמשך היום לבדוק מה קורה תנסה אולי גם במחשב אחר אם אתה יכול.
אשמח אם תבדוק לי היכן ממוקמת תיקיית ה-Locale וה-Resources של התוסף. (תוכל לבדוק זאת על ידי מציאת התיקייה בה יש את הקבצים he.json או המדריך של התוסף). תודה רבה על כל העזרה.יש עוד מישהו שבדק ואצלו זה עובד | לא עובד?
-
@pcinfogmach כתב בלהורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס):
@צדיק-וטוב-לו-0
אתה בטוח שיש לך את הגרסה האחרונה מה שבקובץ זיפ?כן
אצלי זה עובד אנסה בלי נדר למצוא מחשב אחר בהמשך היום לבדוק מה קורה תנסה אולי גם במחשב אחר אם אתה יכול.
אין לי.
אשמח אם תבדוק לי היכן ממוקמת תיקיית ה-Locale וה-Resources של התוסף. (תוכל לבדוק זאת על ידי מציאת התיקייה בה יש את הקבצים he.json או המדריך של התוסף).
C:\Users\User\AppData\Local\Temp_DIR\Application Files\RegexInWord_2_3_0_0
תודה רבה על כל העזרה.
אתה רציני?
תודה לך! -
-
@צדיק-וטוב-לו-0
תודה האם ואיפה קיים אצלך הקובץ regextips.jsonתנסה להסיר את התוסף
ולמחוק את כל הקבצים שקשורים לתוסף באופן ידני מהמחשב.
ואז להתקים מחדש.\תודה
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בלהורדה | תוסף חדש לוורד חיפוש רגקס בוורד (כולל החלפות רגקס):
הלחצנים לא מגיבים.
אם תוכל בבקשה לנסות ללחוץ על אחד הלחצנים ולחכות דקה או שתיים מבלי ללחוץ שוב. תעדכן מה קורה - תודה.