דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. הסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים

הסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
203 פוסטים 48 כותבים 15.8k צפיות 48 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • פ פסנתר שקוף

@בנימינה אוקיי...
    אני באמת חושב שאין צורך לשוחח על זה בפומבי לשום מטרה שהיא העניין הוא שיש פה יהודי חכם שרוצה שאומר לו על מה אני מדבר...
    פעם היה אתר שנקרא "וידאו טוב" האתר הזה הוקם ע"י נטפרי והיו אמורים להיות בו רק סרטונים טובים וכשרים המאושרים ע"י נטפרי, העניין הוא שעברתי על האתר הזה, השתמשתי בו תקופה, הוא באמת היה אתר מגניב, אני לא יודע לאן הוא נעלם... בכ"א שם - בתוך האתר ההוא שהוא לא אתר שנטפרי סיננו אלא הם בעצמם ייצרו אותו בכדי לפקח עליו במלוא האחריות, שם היה סרטון שלא היה מאושר ע"י שום חסימה של שום חברה דתית, אפ' לא הכי מקילות - אני לא יודע איך זה קרה, אני לא יודע מי היה מעלה לשם סרטונים, ככה שאני לא יודע פשלה של מי זה...
    העניין הוא שהמקרה הזה קרה לי אישית, אחרי שראיתי את זה הסתקרנתי מאוד, איך יכול לקרוא דבר כזה ועוד לנטפרי שהיא חברה מצויינת עם חבר'ה מקצוענים באמת שעושים עבודה נפלאה, בכ"א ביררתי קצת מאז ושאלתי די הרבה אנשים מכל מיני אזורים וכל מיני סוגים, שכולם משתמשים בנטפרי ומה שגיליתי הוא שכמעט כולם (!) ציינו שהם נהנים מאוד מהשרות שנטפרי מציעה אבל בערך 20% מהנשאלים ענו שכן, הם גם היו עדים למקרה של פשלה בחסימה של נטפרי.

שוב, אני מאוד מקווה שהייתי מספיק ברור בעובדה שאני לא בא להעביר ביקורת על נטפרי ולא שום דבר בכיוון הזה, פשוט, הנושא הזה עלה ואני לא אוחז מזה שמשוחחים על זה בפומבי אבל בכ"א אמרתי משהו בנידון ואז מישהו לא האמין לזה, רק רציתי לומר שאני לא שולף מהשרוול סיפורים (או מעלונים למיניהם) מדובר בנושא שנחקר וייחקר על-ידי.

שנשמע ונתבשר בשורות טובות, אמן.

ב מנותק
    ב מנותק
    בנימינה
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@פסנתר-שקוף אני לא דיברתי על פשלות, אני דיברתי על מי שאומר שיש דרכים לעקוף את נטפרי והם לא יודעים מזה וחוסמים (לא שהם מעלימים עין לטובת הציבור).
    כמובן שכן קיימות פרצות, אבל הן כל כך מזעריות וקטנות בהיקפן שאין מה לדבר עליהן, כמו כן ייתכן שקיים מומחה מאוד גדול שידע לפרוץ את הסינון, אבל במה הוא שונה מכל האקר אחר?

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • פ פסנתר שקוף

@בנימינה אוקיי...
      אני באמת חושב שאין צורך לשוחח על זה בפומבי לשום מטרה שהיא העניין הוא שיש פה יהודי חכם שרוצה שאומר לו על מה אני מדבר...
      פעם היה אתר שנקרא "וידאו טוב" האתר הזה הוקם ע"י נטפרי והיו אמורים להיות בו רק סרטונים טובים וכשרים המאושרים ע"י נטפרי, העניין הוא שעברתי על האתר הזה, השתמשתי בו תקופה, הוא באמת היה אתר מגניב, אני לא יודע לאן הוא נעלם... בכ"א שם - בתוך האתר ההוא שהוא לא אתר שנטפרי סיננו אלא הם בעצמם ייצרו אותו בכדי לפקח עליו במלוא האחריות, שם היה סרטון שלא היה מאושר ע"י שום חסימה של שום חברה דתית, אפ' לא הכי מקילות - אני לא יודע איך זה קרה, אני לא יודע מי היה מעלה לשם סרטונים, ככה שאני לא יודע פשלה של מי זה...
      העניין הוא שהמקרה הזה קרה לי אישית, אחרי שראיתי את זה הסתקרנתי מאוד, איך יכול לקרוא דבר כזה ועוד לנטפרי שהיא חברה מצויינת עם חבר'ה מקצוענים באמת שעושים עבודה נפלאה, בכ"א ביררתי קצת מאז ושאלתי די הרבה אנשים מכל מיני אזורים וכל מיני סוגים, שכולם משתמשים בנטפרי ומה שגיליתי הוא שכמעט כולם (!) ציינו שהם נהנים מאוד מהשרות שנטפרי מציעה אבל בערך 20% מהנשאלים ענו שכן, הם גם היו עדים למקרה של פשלה בחסימה של נטפרי.

שוב, אני מאוד מקווה שהייתי מספיק ברור בעובדה שאני לא בא להעביר ביקורת על נטפרי ולא שום דבר בכיוון הזה, פשוט, הנושא הזה עלה ואני לא אוחז מזה שמשוחחים על זה בפומבי אבל בכ"א אמרתי משהו בנידון ואז מישהו לא האמין לזה, רק רציתי לומר שאני לא שולף מהשרוול סיפורים (או מעלונים למיניהם) מדובר בנושא שנחקר וייחקר על-ידי.

שנשמע ונתבשר בשורות טובות, אמן.

מ מנותק
      מ מנותק
      מיאני ומהשמי
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@פסנתר-שקוף יש לי הרגשה שגלשת בוידאו טוב לא בנטפרי ובנית על זה שלא יכול הלהכנס לשם סרטונים לא של נטפרי
      אבל נראה לי שכן נכנסו לשם (בטעות כנראה) סרטונים שלא פתוחים בנטפרי והם לא נפתחו גם שם.
      יתכן שאני טועה רק רציתי לוודא שזה לא המקרה כי אם כן אין כאן שום תקלה

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ב בנימינה

@פסנתר-שקוף אני לא דיברתי על פשלות, אני דיברתי על מי שאומר שיש דרכים לעקוף את נטפרי והם לא יודעים מזה וחוסמים (לא שהם מעלימים עין לטובת הציבור).
        כמובן שכן קיימות פרצות, אבל הן כל כך מזעריות וקטנות בהיקפן שאין מה לדבר עליהן, כמו כן ייתכן שקיים מומחה מאוד גדול שידע לפרוץ את הסינון, אבל במה הוא שונה מכל האקר אחר?

ח מחובר
        ח מחובר
        חנוך הכהן
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@בנימינה מומחה ברמה שיכול לפרוץ את הסינון, הוא ככל הנראה אדם בוגר שאם הוא לא רוצה את נטפרי הוא יכול פשוט להחליף חסימה ולא ילד בן שבע שההורים שלו שמו לו חסימה.....

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        0
        • חוקי הפורום
        • פופולרי
        • לא נפתר
        • משתמשים