הסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
הם לא יכולים, כי הגישה זה בשרת של OPENAI ולא מסתבר שהספק של הרשת שלהם חסום ע"י נטפרי.
אני דוקא שמעתי שOPEANAI יש להם נטפרי ברמת ספק, לא יודע אם יוסי תקשורת או 019 אבל אחד משתיהם, אל תשכחו שסאם אלטמן (ר' שמואל אלטמן) הוא יהודי.
וזה אחד מהסיבות שמטה יש לה פיתוח AI משלה, כי מארק צוקרברג, לא רוצה שיהיה להם נטפרי במשרד כי הם חוסמים לו את הפייסבוק.
אני לא בטוח שהמידע שלי הוא ממש מדוייק, אבל עכ''פ זה נשמע מאד אמין@menajemmendel מה?
זה נשמע תלוש מאוד...אגב, זה שבמשרדים יש נטפרי ברמת שרת זה לא אומר שהשרת של המודל הוא גם נטפרי...
(אני קורא כבר כמה דקות שוב ושוב את הפוסטים האחרונים ולא מצליח להבין...
אתה באמת מתכוון לזה שGPT רץ על שרת עם נטפרי???) -
@ע-ה-דכו-ע כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
הם לא יכולים, כי הגישה זה בשרת של OPENAI ולא מסתבר שהספק של הרשת שלהם חסום ע"י נטפרי.
אני דוקא שמעתי שOPEANAI יש להם נטפרי ברמת ספק, לא יודע אם יוסי תקשורת או 019 אבל אחד משתיהם, אל תשכחו שסאם אלטמן (ר' שמואל אלטמן) הוא יהודי.
וזה אחד מהסיבות שמטה יש לה פיתוח AI משלה, כי מארק צוקרברג, לא רוצה שיהיה להם נטפרי במשרד כי הם חוסמים לו את הפייסבוק.
אני לא בטוח שהמידע שלי הוא ממש מדוייק, אבל עכ''פ זה נשמע מאד אמין@menajemmendel נראה לי שאנשים כאן התבלבלו ולא הבינו את הבדיחה אז אולי כדי להבהיר
-
אני לא בטוח שהמידע שלי הוא ממש מדוייק, אבל עכ''פ זה נשמע מאד אמין@menajemmendel כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
אני דוקא שמעתי שOPEANAI יש להם נטפרי ברמת ספק,
איך זה שדרך רשת שאיננה נטפרי כן אפשר לדבר איתו על כל הנ''ל?
-
@menajemmendel נראה לי שאנשים כאן התבלבלו ולא הבינו את הבדיחה אז אולי כדי להבהיר
@מיאני-ומהשמי כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
@menajemmendel נראה לי שאנשים כאן התבלבלו ולא הבינו את הבדיחה אז אולי כדי להבהיר
כן...
נפלנו חזק...
-
@מיאני-ומהשמי כתב בהסבר | נטפרי הכניסה פרומפט לצאט GPT שימנע ממכם לדבר איתו על דברים מסויימים:
בסדר למען הסר ספק, זו היית בדיחה, לא חלמתי שאף אחד יחשוב שזה רציני
מעניין שאף אחד לא התפלא איך יש להם יוסי תקשורת או 019 בחו''ל [או שכולם בטוחים שהשרתים של openai הם בארץ] -
בסדר למען הסר ספק, זו היית בדיחה, לא חלמתי שאף אחד יחשוב שזה רציני
מעניין שאף אחד לא התפלא איך יש להם יוסי תקשורת או 019 בחו''ל [או שכולם בטוחים שהשרתים של openai הם בארץ]@menajemmendel או שהם חושבים שלנטפרי יש זרועות לשים שרתים פרטיים (עם וויפרי 3) עבור לקוחות נטפרי