עזרה | המחשב לא מגיב בכלל
- 
@מישהו12 זה הדרישות המומלצות 
 2 GHz dual core processor
 4 GiB RAM (system memory)
 25 GB of hard-drive space (or USB stick, memory card or external drive but see LiveCD for an alternative approach)
- 
@מישהו12 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: ומינט? עם שולחן העבודה של קינמון? שולחן עבודה לוקח המון RAM 
- 
@מישהו12 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: ומינט? עם שולחן העבודה של קינמון? שולחן עבודה לוקח המון RAM @A0533057932 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: ומינט? עם שולחן העבודה של קינמון? שולחן עבודה לוקח המון RAM ובלעדיו אני לא יודע לעבוד 
- 
@A0533057932 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: ומינט? עם שולחן העבודה של קינמון? שולחן עבודה לוקח המון RAM ובלעדיו אני לא יודע לעבוד @מישהו12 תקנה למחשב של הישיבה שלך עוד 4 RAM יעלה כ50 שקל וכך תוכל לעבוד 
 אין לי פיתרון אחר בשבילך
- 
@A0533057932 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: ומינט? עם שולחן העבודה של קינמון? שולחן עבודה לוקח המון RAM ובלעדיו אני לא יודע לעבוד @מישהו12 הוא לא המליץ לך להתקין את שורת הפקודה זה סוג מיוחד שמיועד לאנשים מסויימים 
- 
@מישהו12 תקנה למחשב של הישיבה שלך עוד 4 RAM יעלה כ50 שקל וכך תוכל לעבוד 
 אין לי פיתרון אחר בשבילך@A0533057932 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 תקנה למחשב של הישיבה שלך עוד 4 RAM יעלה כ50 שקל וכך תוכל לעבוד 
 אין לי פיתרון אחר בשבילךהאמת היא שלמינט: 
 1 GB זיכרון RAM (כשמומלץ להשתמש ב-2 GB).
 15 GB של מקום פנוי בדיסק הקשיח (כשמומלץ שיהיו 20 GB).
 רזולוציית מסך של 1024x768 (ניתן להשתמש גם ברזולוציות נמוכות יותר, אך ייתכן שחלונות לא יוצגו במלואם).
- 
@A0533057932 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 תקנה למחשב של הישיבה שלך עוד 4 RAM יעלה כ50 שקל וכך תוכל לעבוד 
 אין לי פיתרון אחר בשבילךהאמת היא שלמינט: 
 1 GB זיכרון RAM (כשמומלץ להשתמש ב-2 GB).
 15 GB של מקום פנוי בדיסק הקשיח (כשמומלץ שיהיו 20 GB).
 רזולוציית מסך של 1024x768 (ניתן להשתמש גם ברזולוציות נמוכות יותר, אך ייתכן שחלונות לא יוצגו במלואם).@מישהו12 זה לא פיתרון למלאות את המחשב עד 0 מקום 
 תבין 3 GB זה קצת
- 
@מישהו12 זה לא פיתרון למלאות את המחשב עד 0 מקום 
 תבין 3 GB זה קצת@A0533057932 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 זה לא פיתרון למלאות את המחשב עד 0 מקום 
 תבין 3 GB זה קצתטוב נחכה אני מתכנן לקנות בקרוב נייד 
- 
@מישהו12 כלומר? 
- 
@מישהו12 כלומר? @A0533057932 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 כלומר? אין אינטרנט.מקודם היה (זה לא תעודת אבטחה,הץקנתי) 
- 
@A0533057932 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 כלומר? אין אינטרנט.מקודם היה (זה לא תעודת אבטחה,הץקנתי) @מישהו12 בהגדרות של VB איך הגדרת את הרשת? 

- 
@מישהו12 בהגדרות של VB איך הגדרת את הרשת? 

- 
@A0533057932 אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 כלומר? אין אינטרנט.מקודם היה (זה לא תעודת אבטחה,הץקנתי) @מישהו12 לא מסתבר שקשור למכונה תעשה מה שעושים בדרך כלל עם בעיות בינטרנ ותראה ישועות 
- 
@מישהו12 ואין רשת? 
- 
@מישהו12 לא מסתבר שקשור למכונה תעשה מה שעושים בדרך כלל עם בעיות בינטרנ ותראה ישועות @שלמה-ווייס אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 לא מסתבר שקשור למכונה תעשה מה שעושים בדרך כלל עם בעיות בינטרנ ותראה ישועות זה כן,אני על אותו מחשב כותב לכם מהוינ8 
- 
@מישהו12 ואין רשת? 
- 
@שלמה-ווייס אמר בעזרה | המחשב לא מגיב בכלל: @מישהו12 לא מסתבר שקשור למכונה תעשה מה שעושים בדרך כלל עם בעיות בינטרנ ותראה ישועות זה כן,אני על אותו מחשב כותב לכם מהוינ8 @מישהו12 לא הבנתי 
- 
@מישהו12 לא הבנתי