בעיה | מים לא יוצאים מכונת כביסה beko
-
בערב שבת בטעות נכנס מגבת עם פרנזים שהתפרק במכונה וכל החוטים סתמו את היציאה של המים.
הצלחתי לפתוח את הפילטר ואכן היה שם תקוע המון חוטים של הפרנזים.
אבל גם לאחר מכן עדיין לא יוצאים המים מהמכונה.
עברתי על המדריכים המצויינים של @שטיגליץ ונשפתי לתוך הצינור האפור ומשהו אכן השתחרר ויצא מהפתח של הפילטר, אבל הבעיה לא פותרה, ויש רעש מכיוון המשאבה נשמע שלא מצליח להסתובב, מהפתח של הפילטר לאיפה שיש גישה עם האצבעות הכל נקי.
אני מנסה להבין מהמדריכים איפה הבעיה, אבל משהו לא מובן לי, לכאורה לפי הנ"ל הבעיה בצינור השחור א"כ איך יוצא המים למטה כשאני פותח את הפילטר?בגלל שאני צריך את המכונה לבגדי ילדים קטנים שמותר לכבס בחול המועד שאלתי רב האם מותר לתקן, הוא ענה שמעשה אומן אסור לעשות אבל לשחרר דברים קטנים שאנשים סטנדרטיים יכולים לעשות אין בעיה.
@שטיגליץ אם אתה זמין בחול המועד אשמח להבין איפה הבעיה שלי לפי התיאור הנ"ל והאם ניתן לעשות זאת ללא צורך לפרק (שזה כבר מעשה אומן ואוכל לעשות רק אחרי החג).
תודה רבה
-
-
-
@יוסי-שווארץ יש לך גם בקו?
-
@צבי
אם אתה רוצה, מה ש @יוסי-שווארץ הסביר מצוין, רק עם תמונות:
https://mitmachim.top/topic/66669/מדריך-תיקון-תקלות-במכונת-כביסה-פרק-א-המים-לא-יוצאים-חלק-3-פילטר-לא-נפתחעריכה: @צבי אבל זה לא נוגע למקרה שלך אתה כבר הגעת לנקודה שעליה מדבר @יוסי-שווארץ כמו שרואים בתמונה את החור שאליו הגיע יוסי ואליו מגיעים במדריך שהבאתי
אתה תצטרך לפרק את המשאבה