האם אפשר להגדיר בוורד שיהיה עיטור ליד כל כותרת?
-
@מניין כתב בהאם אפשר להגדיר בוורד שיהיה עיטור ליד כל כותרת?:
שהעיטור
רגע... אני באמצע להכין משהו טוב...

-
יש אופציה להגדיר עיטור מצד ימין של הכותרת ומצד שמאל, בלי פקודות מאקרו [שהנושא של מאקרו די חדש לי...]?
וכאן המקום להודות ל @יאיר-הבהיר שעזר לי מאוד בנושא, אך עדין לא הצלחנו להגיע לתוצאה מושלמת.
לכן נשמח אם מישהו יכול להחכים אותנו בנושא, תודה. -
יש אופציה להגדיר עיטור מצד ימין של הכותרת ומצד שמאל, בלי פקודות מאקרו [שהנושא של מאקרו די חדש לי...]?
וכאן המקום להודות ל @יאיר-הבהיר שעזר לי מאוד בנושא, אך עדין לא הצלחנו להגיע לתוצאה מושלמת.
לכן נשמח אם מישהו יכול להחכים אותנו בנושא, תודה.@לשכת-הרב הגיע הזמן להפסיק להסתבך...
יצרתי בס"ד מאקרו מסודר ניתן להוריד מפה
(עכשיו לא צריך להעתיק ולהדביק וכו' רק פותחים את הקובץ המצורף + הקובץ שרוצים לערוך, ובקובץ שרוצים לערוך המאקרו יופיע בחלונית תצוגה>פקודות מאקרו>פקודות נוספות>הוספת עיטור לכותרת)ניתן גם להוסיף את הקובץ לנתיב הבא:
%AppData%\Microsoft\Word\STARTUPזה יאפשר להפעיל את הפקודה גם בלי לפתוח את הקובץ בכל פעם
-
ל לשכת הרב סימן נושא זה כנפתר ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות