האם אפשר להגדיר בוורד שיהיה עיטור ליד כל כותרת?
-
@מניין כתב בהאם אפשר להגדיר בוורד שיהיה עיטור ליד כל כותרת?:
@לשכת-הרב איזה סוג עיטור? אם זה עיטור של גופן אפשר באופן פשוט דרך החלף.
בגדול מדובר בעיטור לא של גופן
אבל אשמח שתסביר לי בעיטור של גופן איך עושים, יש בקובץ כ 200 כותרות אמצע, ואני רוצה שבכל הכותרות יהיה עיטור בתחילת הכותרת ובסופה
-
@יאיר-הבהיר כתב בהאם אפשר להגדיר בוורד שיהיה עיטור ליד כל כותרת?:
@לשכת-הרב חפש את: להשאיר ריק, בעיצוב של הסגנון כותרת המבוקש.
החלף ב: ^& [מה שנמצא בשורת החיפוש], ולפניו ואחריו את הגופן של העיטור.מה זה אומר "בעיצוב של הסגנון כותרת המבוקש".
וכן לא הבנתי מה כתבת כאן : "החלף ב: ^& [מה שנמצא בשורת החיפוש], ולפניו ואחריו את הגופן של העיטור".אשמח אם תוכל להסביר לי יותר, או ע"י צילומסך [בזמנך הפנוי]
תודה רבה -
@לשכת-הרב
מה שכן - אולי יהיו פעמים שהעיטור יקפוץ שורה, אני לא מתמצא עד כדי כךמה זה האות ע שהוספת בהחלף ?
ובסגנונות, איזה סגנון לבחור? -
@לשכת-הרב אתה צריך שיהיה לך סגנון מובנה, של גופן של עיטורים [כמו למשל הגופנים שיש כאן].
האות ע' היתה סתם דוגמא לאחת האותיות שמציגה את העיטור הנדרש כשאתה נמצא על הסגנון הנ"ל.מצוין, אבל איך אני מגדיר שזה יעשה את העיטורים בכותרת אמצע ולא כותרת ראשית וכדו?
-
@לשכת-הרב כותרת ראשית צריכה להיות בסגנון כותרת 1, וכותרת משנית בסגנון כותרת 2...
כן אני יודע, אבל איך אני מגדיר את זה בחיפוש והחלפה
-
@לשכת-הרב אם גם הכותרת הראשית וגם הכותרת משנה הם באותו גופן ועיצוב בדיוק, אין דרך להבדיל ביניהם...
אבל אם לכל אחד מהם עיצוב שונה - אפשר שוב עם אותו רעיון; חפש את: ריק, בהגדרת עיצוב של הכותרת ראשית, החלף ב: מה שנמצא בשורת החיפוש [^&], בסגנון כותרת 1. וכנ"ל גם לכותרת 2. -
@לשכת-הרב אם גם הכותרת הראשית וגם הכותרת משנה הם באותו גופן ועיצוב בדיוק, אין דרך להבדיל ביניהם...
אבל אם לכל אחד מהם עיצוב שונה - אפשר שוב עם אותו רעיון; חפש את: ריק, בהגדרת עיצוב של הכותרת ראשית, החלף ב: מה שנמצא בשורת החיפוש [^&], בסגנון כותרת 1. וכנ"ל גם לכותרת 2.לא כ"כ הבנתי אותך, אשמח אם תוכל לפרט לי כל שלב בדיוק מה צריך לעשות (אם תוכל עם צילומסך בכל שלב, עוד יותר טוב)
כמובן, הכותרות אמצע מוגדרות ככותרות מס' 3, וברצוני שבכולם יהיה עיטור קטן מצד ימין וצד שמאלזה מאוד יעזור לי אם תוכל.