בירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא
-
@צדיק-וטוב-לו-0 היא מתחברת רק לספקים כשרים מסוננים ולא מתחברת לספק פרוץ אלה אם כן אושר לך כך לצרכי פרנסה וכו'...
-
@yehokarpel אבל מה זה כל מה שכתבת על AI ?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 שהוא מבצע את הסינון בפועל הוא בודק תמונות סרטונים בודק אם מופיע בהם אישה אם כן זה חוסם דואג בצורה כשרה שאתה תגלוש בבטחה וגם מספק לך שהאירטנט שלך יהיה מהיר שיש שרת AI שבודק את התוכן שאתה נמצא בו בכל דף
-
@yehokarpel אושר על ידי מי?
@yehokarpel כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
@צדיק-וטוב-לו-0 היא מתחברת רק לספקים כשרים מסוננים ולא מתחברת לספק פרוץ אלה אם כן אושר לך כך לצרכי פרנסה וכו'...
-
@צדיק-וטוב-לו-0 שהוא מבצע את הסינון בפועל הוא בודק תמונות סרטונים בודק אם מופיע בהם אישה אם כן זה חוסם דואג בצורה כשרה שאתה תגלוש בבטחה וגם מספק לך שהאירטנט שלך יהיה מהיר שיש שרת AI שבודק את התוכן שאתה נמצא בו בכל דף
הסינון כשאני על רשת כשרה, או כשאני על רשת פרוצה?
כשאני על כשרה - מה אני צריך אותו? בכל מקרה זה יעבור גם את הסינון הכשר שלי. -
@צדיק-וטוב-לו-0 זה מתחבר לספק כשר והסינון יתבצע דרך התוכנה בל"נ
-
@צדיק-וטוב-לו-0 זה מתחבר לספק כשר והסינון יתבצע דרך התוכנה בל"נ
אני לא מבין.
בהנחה שנאי מחובר לספק כשר, בהכרח שאני גם מנוי על סינון נוסף מחוץ לסינון שלך.
אלא אם אתה מדבר על לעשות הסכמים עם ספקים, ו'ספק כשר' הכוונה ספק שעשה איתך הסכם על מעבר התעבורת רשת דרכך. -
@yehokarpel כלומר חברת הסינון תסכים שהסינון יתבצע דרך התוכנה ולא דרכה?
-
@yehokarpel אתה יכול לעשות סרטון שמראה את כל היכולות שלו, ותעלה את זה חינם ליוטוב, ומשם ואילך הדרך הרבה יותר קצרה (כאילו בתחלה, אתה מפרסם קישור לזה כאן ובפרוג, ונראה לי שמאד מהר יעבור מפה לאוזן, יותר מדוייק ממקלדת לעיניים)
-
אה שאני חושב על זה זה לא אפשרי דרך כל ספק אני יצטרך לברר דרך ספקי אירטנט בנושא לראות על איזה ספק זה יוצע הסינון שלי כמובן ספקים כשרים
-
@yehokarpel אם אתה רוצה לפרסם אז יש את חברת תפוקה מבית טקסט רץ לדעתי הם מפרסמים ברמה מאוד גבוהה תבדוק על זה
-
אה שאני חושב על זה זה לא אפשרי דרך כל ספק אני יצטרך לברר דרך ספקי אירטנט בנושא לראות על איזה ספק זה יוצע הסינון שלי כמובן ספקים כשרים
אתה רוצה לפתוח [גם] סינון משלך רק ברמת תכנה או גם ברמת ספק שיסנן ע"י התכנה שלך במקום ע"י בדיקה של גויים?
כי אם בזה עסקי' - אחרי שיהיה לך אישור מבי"ד וכו' יתכן שאוכל לעזור לך בהקמת שרת אינטרנט שלך [כמו נטפרי מבחינה זו] דהיינו שהסינון אינו פר לקוח [שאז אפשר לעקוף יותר בקלות] אלא ברמת שרת - והשרת מסונן ברמת תכנה אבל זה בעצם רמת שרת -
עדיין אף אחד חושב לאיזה בדץ לפנות בנושא שיהיה מקובל על כולם ההכשר אני מתכוון להשיג כמה הכשרים אבל זה לא עכשיו עדיין אבל בערת ה' בקרוב
לא מבין, אז מה התכוון בעל המימרא כשאמר ''בהכוונת גדולי ישראל''
@yehokarpel כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:סינון אירטנט כשר ובדיקת תמונות על ידי AI בהכוונת גדולי ישראל בנושאי טכנולוגיה
האם על שם העתיד?
-
@menajemmendel סינון שגדולי ישראל ממליצים עליו כמו על נטפרי
-
@menajemmendel סינון שגדולי ישראל ממליצים עליו כמו על נטפרי
אני מבין שזו כוונתך, השאלה כאן היא שכתבת שהכנת תוכנה בהכוונת גדול''י, וכששאלו אותך "איזה?" ענית שעדיין אף אחד
-
@menajemmendel אני יראה בעתיד את התוכנה שלי למי שצריך והוא יגיד מה צריך להיות לזה התכוונתי
-
@מגנוס-קרלסן אני רוצה לדבר איתך לגבי בניית אתר האם תועיל לצרפני לצ'אט (סליחה על ההקפצה פשוט לא מצאתי מקום אחר לעשות את זהה)
-
@רציונל דבר איתי במייל yehokarpel100@gamil.com