בירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא
-
-
@yehokarpel לא כל כך הבנתי מה הולך בשרשור הזה, למעשה אם אני משתמש בתוכנה שלך אני יכול להתחבר לכל רשת ולקבל אינטרנט מסונן? אם כן זה ממש בשורה.
-
@yשמריהו כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
@yehokarpel לא כל כך הבנתי מה הולך בשרשור הזה, למעשה אם אני משתמש בתוכנה שלך אני יכול להתחבר לכל רשת ולקבל אינטרנט מסונן? אם כן זה ממש בשורה.
@yehokarpel שים לב שיש את זה כבר בוויפרי 3 [רק שצריך אישור מיוחד עבור זה - סינון ברמת VPN מוכרח].
-
לא אני מתכוון שבסך הכל לא יהיה ניתן להתחבר עם זה לאירטנט פרוץ אלה פשוט התוכנה תאתר את סוג האירטנט שאתה מחובר אליו אם הוא כשר זה יתחבר ואם לא האירטנט שלך במחשב יושבת עד לחיבור לwifi כשר כמו יוסי תקשורת וכאלה ורק למי שיש לו צורכי פרנסה או צרכים חיונים אחרים הוא יקבל סינון ברמת המתוכנה החידוש בתוכנה שלי שזה אמור לא לתת לך חווית אירטנט איטית בכלל זה פשוט לא קשור לכירטנט שלך אלה רק תוכנה שמתחברת לספק כשר והיא הרמטית מבצעת את הסינון ואם אתה חווה חוויות של בעיית גלישה זה לא קשור אלינו
-
@yehokarpel אבל אם האינטרנט כבר כשר מה הועלת?
-
@yehokarpel אם יש לך ספק כשר אז מה עושה התוכנה? זה כמו wifree?
-
אשמח לנסות את התוכנה . קצת מאוכז מאתרוג... אשמח ממש לבדוק dorh21@gmail.com
-
אני מתכוון שהרעיון של התוכנה זה AI וללא אירטנט איטי בהבטחה שזה לא קשור לתוכנה וגם בהמלצת גדולי הדור על הסינון כמהודר אני לא רוצה להשוות את התוכנה שלי לנטפרי או לסינונים אחרים כדי לא להיות בגדר "יורד לאומנות חברו" כל אחד יעשה כשיקול דעתו מה הכי טוב ונוח לו בנושא
-
@yehokarpel אבל זה כבר מסונן, אז מה זה עושה?
-
אבל זה סינון למחשב כמו שיש לנטפרי שהם עושים במה אני לא מובן?@פלמנמוני
-
@yehokarpel מה זה מוסיף יותר מהסינון הרגיל של המחשב? שזה יותר שמור? אז למה אי אפשר למחשב בלי סינון כלל?
אגב, להגבה על פוסט מסוים כדאי לכתוב את ההודעה כתגובה (לחיצה על החץ שתחת הפוסט בצד שמאל) -
@פלמנמוני התוכנה דואגת לסינון במחשב בסך הכל כמו שזה התפקיד אצל נטפרי והספק לא קשור לתוכנה רק דואג שאתה מחובר לספק כשר
לגבי השמור כי זה ai שבודק ולפעמים (לא תמיד) זה יותר טוב מבדיקת אדם שבודק מה מופיע בתמונה כי הוא יכול להיות יותר מדוייק
וכבר נסתי את זה וזה עובד מצויין לפי ההלכה
-
@yehokarpel אבל אם התוכנה עושה את הסינון, למה אי אפשר מספק לא מסונן?
-
כדי לא לעודד אירטנט לא כשר@אריאלל רק למי שנחוץ לו לצרכי פרנסה או מניעות אחרות
-
@yehokarpel אז אם הבנתי נכון, ינתנו אופציות לחיבור גם לספק לא כשר (בכפוף לכללים), אבל לא הבנתי מה שייך סינון לספק כשר? להוסיף על הסינון? כלומר, ספק של רימון יסונן יותר?
-
אם תתחבר לספק ביתי לא כשר אז גם תוכל לשים טלווזיה בבית או דברים אחרים שאין רוח חכמים נוחה הימנם בספק מסונן הם חוסמים את הדברים האלה
-
@yehokarpel כתב בבירור | איך בעולם החרדי מפרסמים משהוא:
אם תתחבר לספק ביתי לא כשר אז גם תוכל לשים טלווזיה בבית או דברים אחרים שאין רוח חכמים נוחה הימנם בספק מסונן הם חוסמים את הדברים האלה
כלומר, התוכנה - א. לא תתן אופציה להתחבר לספק לא מסונן. ב. ספק כשר יסונן בסינון של התוכנה (אם שייך כמובן)
הבנתי נכון? -
@yehokarpel החברה פה משום מה לא יוצאים ברור מה התוכנה אמורה לעשות.
כשאתה כותב שזה בודק האם הספק 'כשר' - מה מגדיר כשר?
כתבת כמו 'יוסי תקשורת' - הוא לא 'כשר' הוא ספק של נטפרי, לא תוכל לגלוש ללא התחברות לנטפרי.אם אתה מדבר על תוכנה שמכריחה אותך לגלוש ברשת של נטפרי (בעצם מקבילה של וויפרי) [או יותר מכך, מאפשרת לך חיבור לכמה סינונים 'נטפרי' רימון' וכד'.]
אבל מאפשרת לך בשעת הדחק חיבור לאינטרנט לא מסונן - רק בצורה מוגבלת ע"י התוכנה - זה יכול להיות בשורה טובה מאוד. -
@צדיק-וטוב-לו-0 ב.ד.י.ו.ק.
-
@yehokarpel
אז בא נמשיך לחדד לטובת הכלל.
במקרה שהרשת מזהה שאני על נטפרי - היא בעצם מאפשרת לי לגלוש על נטפרי, ולא מתערבת לי בגלישה.
רק כשהיא מזהה שאני מתחבר לרשת לא מסוננת, היא 'מתערבת', וחוסמת לי אתרים לא טובים, או תמונות נשים?!