שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@חזקי-ראזנבערג כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אבל אצלי זה כחול
מוזר, אולי יש תתי גרסאות???
איך נוכל לדעת מה השוני בינהם?
לך גם יש את הבעיה שהוזכרה פה לגב אנשי הקשר?
והכי חשוב, יש לך את הבעיה שהוא לא מעדכן כשמשנים פרופיל? כלומר אצלי יש בעיה מוזרה - בפרופיל שקט עדכנתי שיהבהב פנס וברגיל לא, אממה, כשאני מעדכן לשקט הוא לא מהבהב ברוב המקרים אא"כ אני מפעיל מחדש ואז גם בפרופיל רגיל הוא מהבהבוהכי חשוב, יש לך את הבעיה שהוא לא מעדכן כשמשנים פרופיל? כלומר אצלי יש בעיה מוזרה - בפרופיל שקט עדכנתי שיהבהב פנס וברגיל לא, אממה, כשאני מעדכן לשקט הוא לא מהבהב ברוב המקרים אא"כ אני מפעיל מחדש ואז גם בפרופיל רגיל הוא מהבהב
הבעיה הזו עדיין קימת?
ואיך מעדכנים גרסה בחנות (אין לי כח בבית), כל מעבדה רשמית שלהם חייבת לעשות לי את זה חינם בתקופת האחריות או שזה עולה כסף, ומה הסכום?
-
והכי חשוב, יש לך את הבעיה שהוא לא מעדכן כשמשנים פרופיל? כלומר אצלי יש בעיה מוזרה - בפרופיל שקט עדכנתי שיהבהב פנס וברגיל לא, אממה, כשאני מעדכן לשקט הוא לא מהבהב ברוב המקרים אא"כ אני מפעיל מחדש ואז גם בפרופיל רגיל הוא מהבהב
הבעיה הזו עדיין קימת?
ואיך מעדכנים גרסה בחנות (אין לי כח בבית), כל מעבדה רשמית שלהם חייבת לעשות לי את זה חינם בתקופת האחריות או שזה עולה כסף, ומה הסכום?
-
באגים בגרסאות החדשות: אצלי גם ב-4*4 וגם בקיו 8
חיפוש חייגן עובד לאט (4 שניות בערך עד שהוא מוצא) זה מטריף!!!
פעם החיפוש ישר היה מוצא מה שהייתי צריך. אצל כולם זה ככה? -
פעם החיפוש ישר היה מוצא מה שהייתי צריך. אצל כולם זה ככה?@joni0cohen כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
פעם החיפוש ישר היה מוצא מה שהייתי צריך. אצל כולם זה ככה?אצלי בQ8 לוקח לו שניה וחצי למצוא וזה לא היה ככה לפני זה
-
@joni0cohen כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
פעם החיפוש ישר היה מוצא מה שהייתי צריך. אצל כולם זה ככה?אצלי בQ8 לוקח לו שניה וחצי למצוא וזה לא היה ככה לפני זה
@מוטי-ברנד כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
אצלי בQ8 לוקח לו שניה וחצי למצוא וזה לא היה ככה לפני זה
גם אצלי. וגם אצלי זה לא היה ככה קודם.
-
@מוטי-ברנד כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
צריך לבדוק אם מולטימדיה באוטו קולט עכשיו אנשי קשר ב4*4
הוא כן.
הם הוסיפו את זה גם ב4X4.