שיתוף | Q8 קיוליקס
-
אם יהיו מקשים חזקים שבאמת עברו מבחן (מתוך הנחה שכל המכשירים הסיניים הרגילים לא עוברים אף מבחן כזה, והחברות כמו נוקיה כן משקיעים בזה והראיה זה המקשים הזחקים של הנוקיה כולל החדשים) אז יש בטלפון הזה איזה חידוש, ובכלל להסתכל 4 שנים אחורה עידן MTK+ וכל הזבל שהיינו מכירים מהפרסומות, נראה ממש מעודד, אנחנו בדרך לדור של טלפונים כשרים שמישים! התחרות המטורפת הזו (
לא בין אסקולס לקיוליקס...) מועילה לצרכן בסופו של יום, ואם חשבתי עד היום שהמחסום הגדול הוא החומרה, הרי שאני מתחיל להתעודד -
-
@ygreenes1 כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
@לאצי כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
פטנט מיוחד לתפילין בין עיניך
הסבר?
@אלי-ויל כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
מה ש @לאצי כתב היה בעצם בדיחה... מצחיק שכמה חשבו שזה מהחברה
-
@בנימינה
אוקיי, אבל ברצינות, יש לי המכשיר יומיים ואני לא רואה בזה פונקציות "חכמים" ומחיוחדים כפי שטענו בפרסומים
אבל מה כן, המעבד מהיר בזק, פותח קובץ שמע בהפעלאה ראשנונית מתוך אלפי קבצים בשנייה ממש
וכן הכפתורים ממש נוחות ומגיבים מהיר
אז, לסכם, כן המעבד חזק וחלק ונוח ומכשיר עצמו אלגנטי ונח לשימוש ואחיזה
מעבר לזה אין כל הבדל משמעותי בפונקציות מעבר לQ7 שהיה לי מזה שנתיים (גרסא 9 כמובן)
יש דברים קטנים שלא אטריח כרגע לפרט
אגב הרמקול חיצוני חלש מאד . -
@ygreenes1 כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
@בנימינה
אוקיי, אבל ברצינות, יש לי המכשיר יומיים ואני לא רואה בזה פונקציות "חכמים" ומחיוחדים כפי שטענו בפרסומים
אבל מה כן, המעבד מהיר בזק, פותח קובץ שמע בהפעלאה ראשנונית מתוך אלפי קבצים בשנייה ממש
וכן הכפתורים ממש נוחות ומגיבים מהיר
אז, לסכם, כן המעבד חזק וחלק ונוח ומכשיר עצמו אלגנטי ונח לשימוש ואחיזה
מעבר לזה אין כל הבדל משמעותי בפונקציות מעבר לQ7 שהיה לי מזה שנתיים (גרסא 9 כמובן)
יש דברים קטנים שלא אטריח כרגע לפרטעד כמה הכפתורים טובים? נלחצים בקלות? גם יש כפתורים (כמו ב-MTK+) שאם אתה לוחץ על כפתור כל השורה זזה, בQ8 זה לא ככה?
אגב הרמקול חיצוני חלש מאד .
עד כמה חלש? באופן משמעותי? שיקשה על השימוש בפלאפון?
-
@בנימינה כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
עד כמה הכפתורים טובים? נלחצים בקלות?
מניסיון, בקלות ממש. לפני שקניתי את הQ8 השוויתי אותו עם 5X5 וראיתי שב5X5 עוד צריך להפעיל 'שריר' מסוים כדי ללחוץ, ובQ8זה נלחץ ממש בקלות.
גם יש כפתורים (כמו ב-MTK+) שאם אתה לוחץ על כפתור כל השורה זזה, בQ8 זה לא ככה?
לא ככה. לא מתחיל.
עד כמה חלש? באופן משמעותי? שיקשה על השימוש בפלאפון?
לא עד כדי כך, אבל ביחס לפרו 10 שהיה לי בו רמקול החיצוני מאוד עוצמתי, אני רואה הבדל משמעותי. נגיד שברחוב זה אולי קצת ישפיע.
-
האם גם השמע הרגיל חלש או חזק ברור וצלול?
-
@יתהלל-המתהלל השמע הרגיל עוצמתי, חזק וברור. (אם כי במאמר המוסגר לענ"ד יש מה לשפר בסאונד שיישמע פחות בס.)
-