דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. סלולרי
  3. שיתוף | Q8 קיוליקס

שיתוף | Q8 קיוליקס

מתוזמן נעוץ נעול הועבר סלולרי
822 פוסטים 136 כותבים 98.5k צפיות 119 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • S מנותק
    S מנותק
    simon
    כתב נערך לאחרונה על ידי simon

יש באג במכשיר של שיחות שנעלמות מהיומן שיחות, לדוגמא אם באמצע שיחה מקישים מספר טלפון נוסף ואז מחייגים אליו, הוא לא נשמר בהיסטוריית שיחות, הוא כאילו לא קיים.
    ויש כל מיני מצבים נוספים ששיחות נעלמות מהיומן שיחות בלי הסבר הגיוני הנראה לעין.

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • פ פורים רב

התחלתי להשתמש במכשיר ואני מאד נהנה
      כמה דברים שהפריעו לי , ובמיוחד בהשוואה לC2 האהוב ..

1. כשאני מכניס תזכורות ללוח שנה או אנשי קשר ואני מעביר את המקלדת לכתיבת מספר , אז בפעם הבאה שאני יתחיל לכתוב עוד משהו זה עומד על כתיבת מספרים ואני צריך להחזיר פיזית לכתיבה בעברית. אני מציע שיהיה סוג כתיבה של ברירת מחדל ותמיד זה יחזור לזה.
      2. כשבוחרים סוג כתיבה זה רשימת אותיות באנגלית, אני מציע שבבחירת סוג הכתיבה יהיה אותיות בעברית ממש ולא את האותיות HE .
      3. כשאני מוחק שיחות מרשימת היומן שיחות , אני מוחק מספר מסוים שחייג אלי 4 פעמים, אז הוא לא מוחק לי את כל השיחות אלא כל אחד בנפרד ואני צריך למחוק 4 פעמים. יש אפשרות ל: מחק מרובים, ואז הוא נותן לי למחוק כמה שיחות ממספרים שונים ואז נמחק גם כל השיחות של אותם מספרים. אני מציע שזה ימחוק את כל הערך הזה חוץ אם אני ייכנס לתוך השם ואז אני ימחק שיחה ספיציפית
      4. בלוח שנה יש תזכורות ושם חסר לי 2 דברים: תזכורות לפי כמות ימים ספציפיים, למשל יש לי חלוקת לחם כל שבועיים ואין לי אפשרות לעשות תזכורת לפי כמות שבועות, כמו"כ אני צריך לקנות תרופה קבועה כל 28 יום ואין כזה דבר אלא רק לתזכורת שבועית לפי ימים או לפי חודש עגול. אני צריך תזכורת שבועית עם אפשרות לבחירת כמות שבועות, ותזכורת יומית לפי כמות ימים
      5. בלוח שנה יש תזכורת ולתזכורת יש אפשרות להתראה ולזה יש מצב חזרה ומצב נודניק. אין אפשרות לעשות תזכורת ללא נודניק שזה אומר שמינימום צלצול לכל אירוע זה 2 פעמים. ואם אני רוצה רק צלצול אחד לא הצלחתי. אני צריך אפשרות לצלצול חד פעמי ללא נודניק וחזרות
      6. בלוח שנה יש זמן תפוגה לתזכורת , היה לי נח אם היה שם אפשרות של ללא הגבלה
      7. הייתי מעדיף שהזמן לחיצה לעבור פרופיל משקט לרטט וכד' יהיה יותר קצר, וגם זמן הלחיצה על מקש בחיוג מהיר יהיה קצר יותר.
      נ מנותק
      נ מנותק
      נוקיה
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@פורים-רב כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:

התחלתי להשתמש במכשיר ואני מאד נהנה
      כמה דברים שהפריעו לי , ובמיוחד בהשוואה לC2 האהוב ..

1. כשאני מכניס תזכורות ללוח שנה או אנשי קשר ואני מעביר את המקלדת לכתיבת מספר , אז בפעם הבאה שאני יתחיל לכתוב עוד משהו זה עומד על כתיבת מספרים ואני צריך להחזיר פיזית לכתיבה בעברית. אני מציע שיהיה סוג כתיבה של ברירת מחדל ותמיד זה יחזור לזה.
      2. כשבוחרים סוג כתיבה זה רשימת אותיות באנגלית, אני מציע שבבחירת סוג הכתיבה יהיה אותיות בעברית ממש ולא את האותיות HE .
      3. כשאני מוחק שיחות מרשימת היומן שיחות , אני מוחק מספר מסוים שחייג אלי 4 פעמים, אז הוא לא מוחק לי את כל השיחות אלא כל אחד בנפרד ואני צריך למחוק 4 פעמים. יש אפשרות ל: מחק מרובים, ואז הוא נותן לי למחוק כמה שיחות ממספרים שונים ואז נמחק גם כל השיחות של אותם מספרים. אני מציע שזה ימחוק את כל הערך הזה חוץ אם אני ייכנס לתוך השם ואז אני ימחק שיחה ספיציפית
      4. בלוח שנה יש תזכורות ושם חסר לי 2 דברים: תזכורות לפי כמות ימים ספציפיים, למשל יש לי חלוקת לחם כל שבועיים ואין לי אפשרות לעשות תזכורת לפי כמות שבועות, כמו"כ אני צריך לקנות תרופה קבועה כל 28 יום ואין כזה דבר אלא רק לתזכורת שבועית לפי ימים או לפי חודש עגול. אני צריך תזכורת שבועית עם אפשרות לבחירת כמות שבועות, ותזכורת יומית לפי כמות ימים
      5. בלוח שנה יש תזכורת ולתזכורת יש אפשרות להתראה ולזה יש מצב חזרה ומצב נודניק. אין אפשרות לעשות תזכורת ללא נודניק שזה אומר שמינימום צלצול לכל אירוע זה 2 פעמים. ואם אני רוצה רק צלצול אחד לא הצלחתי. אני צריך אפשרות לצלצול חד פעמי ללא נודניק וחזרות
      6. בלוח שנה יש זמן תפוגה לתזכורת , היה לי נח אם היה שם אפשרות של ללא הגבלה
      7. הייתי מעדיף שהזמן לחיצה לעבור פרופיל משקט לרטט וכד' יהיה יותר קצר, וגם זמן הלחיצה על מקש בחיוג מהיר יהיה קצר יותר.

אני רוצה להוסיף:

1. להוסיף כמה פונקציות למחשבון לדוגמא אחוזים.
      2. אפשרות לעצור את הנגן בקלות, כרגע צריך להיכנס שוב לנגן ולבחור אפשרויות ושמה יש אפשרות לצאת מהנן (במכשיר Metal V4 כשלוחצים על מקש הEND בעת שהנגן מופעל המכשיר שואל האם לצאת מהנגן ויש אפשרות לבחור כן או לא)
      תגובה 1 תגובה אחרונה
      0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון
      0
      • חוקי הפורום
      • פופולרי
      • לא נפתר
      • משתמשים