שיתוף | Q8 קיוליקס
-
@משה-הישראלי
גרסה 4.2 עובד ועידה
אבל לא עובד בדור 4 הפרדת שיחה -
בדקתי את נושא הפרדת השיחות:
ב-Q8 בגרסה 4.2 בדור 4 בהחלט אין אפשרות של הפרדת שיחות רק ניתוק אחד מהם, ובדור 3 יש כן את האפשרות.
המעניין הוא שב- 4*4 בגרסה 14.1 בדור 4 יש הפרדת שיחות.@יא-יא כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
בדקתי את נושא הפרדת השיחות:
ב-Q8 בגרסה 4.2 בדור 4 בהחלט אין אפשרות של הפרדת שיחות רק ניתוק אחד מהם, ובדור 3 יש כן את האפשרות.
המעניין הוא שב- 4*4 בגרסה 14.1 בדור 4 יש הפרדת שיחות.בדקתי את העניין בדור 4 אין הפרדת שיחות כלל וזה לא קשור למכשיר הפלאפון אלא לטכנולוגיה של דור 4 גם בטלפונים חכמים טובים ביותר אי אפשר להפריד שיחות אחרי מיזוג כך שזה לא קשור לגירסאות וזה כלל לא בידיים של יצרני הטלפונים
-
יש לאבא שלי Q8 והוא שאל אותי האם יש אופציה לעשות שבמקש סולמית יהיה רק פרופיל רגיל ושקט, בלי פרופיל רטט ביניהם, ניסיתי לבדוק בפרופילים אך לא מצאתי דבר. מישהו יודע האם זה אפשרי?
-
@CUBASE חבל, אנשים שהתרגלו לשני פרופילים דוגמת מה שהיה ב C2 ממש מציק להם הפרופיל הנוסף... אולי בהמשך החברה תעשה אופציה לבחור האם יהיה רק שניים או שלושה פרופילים, בכל אופן תודה על המידע!
@Harwona כתב בשיתוף | Q8 קיוליקס:
@CUBASE חבל, אנשים שהתרגלו לשני פרופילים דוגמת מה שהיה ב C2 ממש מציק להם הפרופיל הנוסף... אולי בהמשך החברה תעשה אופציה לבחור האם יהיה רק שניים או שלושה פרופילים, בכל אופן תודה על המידע!
אני דווקא אוהב את המעבר בין 3 פרופילים.
כשמתרגלים זה ממש עוזר.