עזרה | בעיה בכרטיס SD
-
@פלמנמוני
קישור ל Disk Drillקישור ל R-Studio
עובד בנטפרי !!!
(פעם הבאה תבדוק לפני שאתה כותב ) !!!! (וגם שזה משתי מקומות שונים שתי קישורים שונים ) -
הבעיה של הכרטיס, שהמחיצה נהפכה למחיצת RAW שזה בעצם מחיצה שבורה שאינה ראויה לפתיחה
מה שצריך לעשות זה או כמו כאן קרדיט ל @י-פל
https://mitmachim.top/topic/79769/הסבר-הכונן-דורש-פירמוט-פתרון-קל
אתה צריך קודם להתקין את התוכנה הזאת שהוא מביא ואז לעשות כמו במדריך , וזה לא עוזר בהרבה מקרים .הדרך הנכונה היא שיחזור החומר או עם Disk Drill. או עם R-Studio,
עדיף עם התוכנה השנייה היא משחזרת רק את מה שצריך , ללא כפילויות.
אמנם התוכנה Disk Drill פעמים שמפתיעה עם גילוי מידי של החומר ללא שיחזור ממושך, ומה שנותר זה רק להעתיק אותו.
אחרי זה פשוט תפרמט את הכרטיס, והוא יעבוד לך,
ואז אתה יכול להחזיר את החומר לשם "אבל לא מומלץ" כי הסיכוי שזה יקרה שוב גבוהה .
דרך נוספת...
תיקון ללא צורך בשחזור עם תוכנה בשם TestDisk לא הייתי ממליץ לך אם אתה לא יודע איך עושים את זה.
וזה נראה לי יהיה מסובך לך. מה עוד שיש הרבה מקרים שגם התוכנה הזאת לא נותנת לתקן וחייב לעשות שיחזור.
בהצלחה !!!קישור ל ActivePartitionRecovery מקור _Getintopc.com
https://drive.google.com/file/d/1JF-7QrCK8t8U0ojtUBfUHRj9CRFzQ5RI/view?usp=sharingקישור ל Disk Drill
מכאן Disk_Drill_Enterprise_5.6.913.0.rar
אפשר גם כאן קרדיט @משה-מזרחי מקור Yaron's team
תוכנה ניידת ללא צורך בהתקנה (קצת ישנה)
כאןקישור ל R-Studio
כאן קרדיט @משה-מזרחי מקור Yaron's team
תוכנה ניידת ללא צורך בהתקנה
כאןהסיסמא לקבצים: 1234 \ 123
קישור ל TestDisk מקור אתר התוכנה
testdisk-7.3-WIP.win.zipלסיכום שלושת התוכנות פתוחות בנפטרי חוץ מהראשונה ActivePartitionRecovery ושתי התוכנות הנידות שצריך להגיש בקשה בנטפרי
בהצלחה !!!
-
סליחה אבל אני לא יודע מה אני עושה עם הקובץ אחרי שאני מוריד את זה אולי תסבירו בבקשה
-
-
@ייייי כתב בעזרה | בעיה בכרטיס SD:
עובד בנטפרי !!!
(פעם הבאה תבדוק לפני שאתה כותב ) !!!! (וגם שזה משתי מקומות שונים שתי קישורים שונים )כמו שבעצמך כתבת הם משני מקומות שונים, ואני חשבתי שהוא פרסם את הקישור של הדרייב של @משה-מזרחי ולא קישור אחר, ולכן כתבתי מפורש שלא בדקתי כיון שלא מצאתי כרגע את הקישור המקוצר, רק הבאתי ידיעה כי זה ייחסם אחרי פרסום הקישור המלא, אך כמובן שאם זה משני מקומות זה לא ייחסם
@משה-מזרחי כתב בעזרה | בעיה בכרטיס SD:
סמכתי עליו שהוא בדק את הקישור
@פלמנמוני כתב בעזרה | בעיה בכרטיס SD:
לא מצאתי כרגע את הקישור המקוצר,
-