בקשה | האם אפשר להפוך את ציוני ההערות כולם ל'סימן'?
-
האם ישנה דרך פשוטה להמיר את כל ההפניות להערות שוליים, ממספור [באותיות או מספרים] ל'סימן', כגון * וכד'?
אני ידוע שאפשר לקבוע מראש שההפניה תהיה על ידי סימן. השאלה היא לאחר שכבר המסמך קיים.ליתר דיוק ומיקוד: המגמה היא לערוך מסמך וורד לצורך הכנסתו לאוצריא [כטקסט].
יש בו הערות שוליים שהם בעצם ביאור רציף על כל המסמך.
כל הערה מתחילה בדיבור במתחיל, כך שאינה צריכה ציון של אות מסויימת.
המספור גם מפריע ומסיח דעת. ועוד, שב'אוצריא' לעת עתה המספרים בכל שורה מופיעים משמאל לימין, עיי"ש.
לכן ברצוני להפוך את כל ההפניות לסימן קבוע.
אפשרות נוספת שיכולה להועיל היא אם ישנה דרך להפוך את ההפניות ל'שקופות' [כמו טקסט מוסתר], באופן שלא יתפסו מקום [כי אז יווצר ריווח במקומן], ושלא ימחקו [כי אז לא יהיה קישור להערת שוליים.ה' @י-פל ! אמרו שאתה מומחה בזה.
-
-
@יום-חדש-מתחיל @איש-שלו סליחה, אבל האמת שלא בדיוק הבנתי את השאלה, מה הוא צריך סה''כ להמיר את המפרים לכוכביות?
אני לא ניסיתי אף פעם אבל אתה יוכל לעשות ע''י חפש והחלף להוסיף * לאחר הסימון הערת שוליים, ואת הסימון עצמו להגדיר כנסתר (בהגדרות גופן) -
@menajemmendel V מה שכתבת, מחליף רק את המספרים שלמעלה בטקסט עצמו, או גם את המספרים למטה בהערות עצמם?
-
@יום-חדש-מתחיל אם תעשה למטה יחליף רק למעלה, אם תעשה למלעלה בדרך כלל יעשה גם וגם (כשישאל אותך אם לגמור מתחילת המסמך, תבחר כן)
-
@u88 @menajemmendel @יום-חדש-מתחיל
תודה לכולם.
רעיון פשוט ומצויין !![לתומי חשבתי שכאשר הסימן יהיה מוסתר תהיה גם ההערה כולה מוסתרת].
ולמדתי לקח חשוב. שעדיף לנסות לראות מה התוצאה.
לכל היותר עושים גיבוי קודם / ביטול אח"כ.... -
@איש-שלו כתב בבקשה | האם אפשר להפוך את ציוני ההערות כולם ל'סימן'?:
לכל היותר עושים גיבוי קודם / ביטול אח"כ....
הכי גרוע אתה יכול תמיד לבטל את הסתר (גם בלי גיבוי)
-
@יום-חדש-מתחיל, @u88 ו-@menajemmendel
למעשה - לצורך 'אוצריא' העצה אינה מועילה.
כי התוכנה מזהה את ציוני הערות השוליים עצמן
ומתעלמת מן ה'עיצוב' שלהם כטקסט מוסתר
[כמו שציוני הערות המוגדרים באותיות א. ב. ג. - מופיעים באוצריא כמספרים...].
ומשום כך - בחלון האוצריא חוזרות ההערות ומופיעות ממוספרות,
והדרא בעיין לדוכתה...ע"כ אנא הבו עצה, כיצד לשנות את עצם הסימן של ציון הערת השוליים.
[אגב, גם זה עצמו אולי לא יועיל. נצטרך לבדוק זאת לאחר שנצליח בשלב הראשון להפוך את המספרים -
אני ידוע שאפשר לקבוע מראש שההפניה תהיה על ידי סימן. השאלה היא לאחר שכבר המסמך קיים.
איך עושים את זה? (אולי ע''י זה אוכל לחשוב על פתרון)
-
@איש-שלו אאל"ט בתוסף של @יום-חדש-מתחיל יש אופציה כזו, או לכה"פ בתבנית מאקרו שהוא פרסם
-
ע"כ אנא הבו עצה, כיצד לשנות את עצם הסימן של ציון הערת השוליים.
אין לי אפשרות כרגע לבדוק, אבל אתה בטוח שלא ניתן לעשות את זה בצורה הרגילה ב'הפניות'?
(או עכ"פ בתוספים התורניים) -
@menajemmendel
מראש? -
ב'הפניות - הערות שולייים - סימן מותאם אישית: