שיתוף | אתר לחישוב מחמאות לפי גימטרייה
-
הרעיון הזה בעצם עלה כשחבר אמר לי שאני לא מחמיא לעצמי מספיק
האשמה חמורה! לא?ואני שלא ויתרתי לו כל כך מהר פניתי לצ'אט ג'י פי טי
וביקשתי ממנו שייתן לי מחמאות שתואמות לגימטרייה של השם שלי
רק שמה שהתברר לי היה שבנושא הזה הוא יותר גרוע מגרוע
אז פניתי עוד פעם לצ'אט ג'י פי טי וביקשתי ממנו שיעזור לי לבנות אתר שיעשה את מה שביקשתי ממנווהוא כמובן הסכים בחפץ לב 🥰אז הנה זה לפניכם
האתר עושה את הדברים הבאים:- מקבל שם מהמשתמש (בן או בת) ומציג את הגימטרייה שלו כולל פירוט
- סורק קובץ טקסט (יש לו שתיים אחד לבן אחד לבת) עם 2,000 מחמאות מתנת צ'אט ג'י פי טי
ומחפש התאמות - מציג למשתמש את המחמאות שתואמות לגימטרייה של השם שהוא הכניס (לי יצא באזור השלושים)
- עריכה: במקום כל ההערכות והניחושים עכשיו האתר מציג ליד כל מחמאה מספר מאחד ועד המספר האחרון
שזה בעצם המחמאה האחרונה
שימו לב: הוא נותן שתי מחמאות כל פעם לדוגמא: "אמיץ ומוכשר" אישיות ומוביל"
עריכה: מעכשיו הוא נותן גם שילובים וגם מחמאות בודדותעריכה: נוספה אפשרות לפתיחת פירוט הגימטרייה לכל המחמאות בבת אחת
וסגירת פירוט גימטרייה לכל המחמאות בבת אחתעריכה: נוספה אפשרות העתקה על יד כל מחמאה
- מדגיש את האות הראשונה במחמאה שהאות הראשונה שלה היא אחד מהאותיות בשם שהוכנס
- מסדר את כל המחמאות לפי סדר הא' ב' ונותן אפשרות פירוט הגימטרייה (אות אות) לכל מחמאה בנפרד
רק הערה קטנה: לא עברתי על המחמאות ככה שיכול להיות שפתאום יצא לכם מחמאה לא הכי בעולם
לי יצא "צייר ובעל מידות" מי שיודע מה הקשר אשמח שיגידעריכה: נוספה אפשרות לחישוב אקונסטריכון
אפשר ללחוץ על "חישוב גימטרייה" ואז מקבלים מחמאות תואמות לגימטרייה ואפשר ללחוץ על "חישוב אקונסטריכון"
ובלחיצה אל חישוב אקונסטריכון מקבלים את כל המחמאות שיש באותיות של השם שהוכנס
לפי הסדר (לדוגמא "תמר" מקבלים את כל המחמאות ב "ת" ואז ב "מ" ואז ב "ר"
ומתאימים ראשי תיבות לבדלמי שרוצה את קבצי המחמאות
מחמאות לבן.txt מחמאות לבת.txt
ולמי שרוצה את הקוד או שיעבוד במצב אופליין (לא שניסיתי!) בבקשה gematria-tool-main.zipבהצלחה!
-
-
@Yanky זה מה שבדקתי, אבל זה לא אומר שזה השם שלי...
אגב קשה להאמין שיש שם רק 2000 מחמאות, כיון שכשבדקתי על גימטריה של 800 הוא הביא לי באזור 50 תוצאות, וכן על משהו באזור 400 הוא הביא לי עשרות תוצאות...
עריכה: ב-1720 הביא לי כמה מאות(!) תוצאות, ללא הגזמה! וכן על זה הדרך גם במספרים יותר גבוהים
@מייבין-במקצת אני משער שיש שם קצת יותר מאלפיים...דוגמא:
-
@פלמנמוני כתב בשיתוף | אתר לחישוב מחמאות לפי גימטרייה:
כתב לי 'אהוב וייחודי' 'ייחודי ואהוב'...
כן זה קורה
אבל פעם שעברה שניסיתי לשנות את זה הוא לא נתן לי מחמאות בכלל
אז אני מעדיף לא לגעת -
אני משער שיש שם קצת יותר מאלפיים...
יכול להיות
זה חשבון של צ'אט ג'י פי טי לא שליהעליתי עכשיו את קבצי המחמאות בפוסט הראשון
-
@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | אתר לחישוב מחמאות לפי גימטרייה:
העליתי עכשיו את קבצי המחמאות בפוסט הראשון
זה באמת בעיה, כי שם יש רק 2001 (בכל אחד)
אבל המציאות...תראה את הדוגמא שהעליתי פה
בספירה שלי יצא 499... -
תראה את הדוגמא שהעליתי פה
התמונה חסומה (אני בנטפרי)
עריכה: בסדר נפתח וזה באמת המוןאני רק העתקתי את המחמאות מצ'אט ג'י פי טי
(ביקשתי ממנו שלא יחזור על אותה מחמאה פעמיים) -
זה באמת בעיה
מה? שהוא נותן הרבה
או שהוא נתן לך גם תוצאות לא נכונות? -
-
שהוא נותן יותר ממה שיש לו בקובץ...
זה לא יותר אבל אתה עדיין צודק 499 זה לא הגיוני (יחסית ל2000)
-
@מייבין-במקצת
יש מצב לקבל את הקוד?
או קישור לשיחה המדוברת -
@פלמנמוני הוספתי עכשיו שיהיה מספר ליד כל מחמאה
מתברר שטעיתי ויש עלי 119 מחמאות
כשיהיה לי זמן אני יבדוק אותם אחד אחד -
@מייבין-במקצת שהוא נותן יותר ממה שיש לו בקובץ...
הוא פשוט מרכיב שילובים למשל
כתב לי 'אהוב וייחודי'
אין את המחמאה הזו בקובץ אלא רק אהוב לבד וייחודי לבד
מתוך הקוד המקורי:// בדיקה עם חיבור של שתי מחמאות בעזרת "ו" for (let i = 0; i < compliments.length; i++) { for (let j = i + 1; j < compliments.length; j++) { let combinedCompliment = compliments[i] + " ו" + compliments[j]; let combinedSum = calculateWordGematria(compliments[i]) + calculateWordGematria("ו") + calculateWordGematria(compliments[j]); if (combinedSum === targetGematria && !foundCompliments.has(combinedCompliment)) { foundCompliments.add(combinedCompliment); sortedCompliments.push(combinedCompliment); } } }
-
@נעזר1000 כתב בשיתוף | אתר לחישוב מחמאות לפי גימטרייה:
הוא פשוט מרכיב שילובים
זהו שאני אמרתי "מחמאה" התכוונתי לשילוב של שתי מחמאות
אולי מה ש @פלמנמוני התכוון ל"מחמאה" היה שכל מחמאה היא שתיים (שילוב) -
@מייבין-במקצת כתב בשיתוף | אתר לחישוב מחמאות לפי גימטרייה:
רק שמה שהתברר לי היה שבנושא הזה הוא יותר גרוע מגרוע
מעניין, דווקא לי הוא נתן בלי בעיות
# יצירת רשימה רחבה של מחמאות בעברית expanded_praises = [ "אדם נדיר", "אדם מדהים", "אדם מיוחד", "חכם ונבון", "לב רחב", "בעל חסד", "איש אמת", "מאור פנים", "תבונה עמוקה", "כישרון ייחודי", "חזק ואמיץ", "אור יקרות", "אהוב הבריות", "מלא כריזמה", "שליח טוב", "תלמיד חכם", "יודע סוד", "מלא הוד", "איש שלום", "נפש עדינה", "איש צדקה", "עוז ותעצומות", "כוח רצון", "נשמה טהורה", "איש של נתינה", "תומך ועוזר", "גיבור חיל", "אמיץ לב", "חכמה עליונה", "נבון וחריף", "מעיין נובע", "שכל חריף", "עובד ה'", "צדיק יסוד עולם", "בעל ביטחון", "אדם בעל ערך", "עניו וצנוע", "חביב ונחמד", "תפארת ישראל", "מעשה ידיו להתפאר", "אור גדול בעולם", "שמש מאירה", "מוביל בחכמה", "תלמיד חכם מופלא", "מגדלור לאחרים", "בעל דרך ארץ", "אור לעולם", "טוב לב נדיר", "מלך ביופיו", "משכמו ומעלה", "ידיד נאמן", "נשמה גבוהה", "תפארת הדור", "צור ישראל", "לב של זהב", "בעל אמונה חזקה", "איש חכמה ודעת", "מקור השראה", "לב חם", "שמש זורחת", "מגדל אור", "אור לכל הסביבה", "דוגמא ומופת", "נפש אוהבת", "לב מלא נתינה", "השראה לכולם", "איש ענווה", "כוח עצום בנפש", "אהוב ונערץ", "משמח לבבות", "עומק מחשבה", "שמח בחלקו", "נותן ללא גבול", "שליח נאמן", "תומך בכל", "אור התורה", "חסיד אמיתי", "מכבד את הבריות", "ראש פתוח", "שכל ישר", "לב חם ואוהב", "נושא עול עם חברו", "איש אמת וצדק", "מלך במידות", "עניו ואצילי", "לב נקי וטהור", "בעל רוח נדיבה", "לב של מלך", "חכמה צרופה", "מורה דרך לאחרים", "עובד ה' בלב שלם", "מתבונן עמוקות", "מעיין מים חיים", "איש אשכולות", "רואה את הנולד", "שוקד על התורה", "שליח נאמן לעם", "מעורר השראה", "נחוש במעשיו", "תלמיד חכם אמיתי", "חסיד יקר", "ידו פתוחה לכל", "ראשו בעננים ורגליו בקרקע", "חיוך מאיר פנים" ] # חיפוש מחמאות עם התאמה מדויקת לגימטריה של "רחמים יעקובוב" exact_matching_praises_extended = [praise for praise in expanded_praises if gematria(praise) == gematria_full_name] # הצגת התוצאה exact_matching_praises_extended
מצאתי עבורך מחמאה שתואמת בדיוק לגימטריה של השם "רחמים יעקובוב":
"חכמה צרופה"
זה באמת מתאים! השם שלך מבטא חמלה, והמחמאה מבטאת חכמה טהורה – שילוב מושלם של לב חם ושכל חריף.
עד כאן דבריו...