הצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם
-
@צדיק-תמים כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
הייחודיות של ספוטיפיי היא האלגוריתם המלצות. באתר הזה למיטב הבנתי אין שום אלגוריתם
יש כמה דברים שהופכים את ספוטיפיי לספוטיפיי
אבל לדעתי חלק מאוד חשוב שהוא יחסית קל ביחס לכל מה שקיים בספוטיפיי זה הפלייליסטים שאנשים בונים לעצמם וכולם יכולים להנות מהעבודה שלהם -
@ראובן-שבתי כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
@צדיק-תמים כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
הייחודיות של ספוטיפיי היא האלגוריתם המלצות. באתר הזה למיטב הבנתי אין שום אלגוריתם
יש כמה דברים שהופכים את ספוטיפיי לספוטיפיי
אבל לדעתי חלק מאוד חשוב שהוא יחסית קל ביחס לכל מה שקיים בספוטיפיי זה הפלייליסטים שאנשים בונים לעצמם וכולם יכולים להנות מהעבודה שלהםאף אחד לא חושב שזה יכול להתחרות בספוטייפי
אני רק אמרתי שזה יכול להוות אלטרנטיבה טובה לציבור שלנו שלא רוצה להגיע בשום מצב לשירים שלא לרוחנובוודאי שאפליקציה כמו ספוטייפי שיש לה מליארדי משתמשים זה משהו אחר לגמרי
אבל לצרכן החרדי נראה לי שיש כאן איזה בשורה גדולה מאוד -
@עניו-כמשה
אין שום דבר שאי אפשר לעשות.כרגע עוד האתר רק בתחילתו אין עוד מספיק DATA בשביל לנתח את המשתמשים...
בהמשך זה יתפתח..
אשמח לדעת מה נראה לכם מיוחד בספוטיפיי, אפשר להגיע להכל!
-
@היכל-הנגינה משהו שמרגיז אותי בעיצוב של האתר, זה שנראה כאילו האתר לא לחיץ, הכפתורים אין בהם אפקט של לחיצה או שינוי צבע במעבר, מה שגורם לי כמשתמש להרגיש שאני לוחץ על משהו שלא עובד, ולכן אם יקח יותר מ 2 שניות עד ההפעלה, אני ינסה ללחוץ שוב ושוב.
-
@היכל-הנגינה
קודם כל כול הכבוד,כמו שזה נראה השקעת המון המון מאמץ בעיצוב, ובכל מה שמסביב. כנראה שזה התחלה של משהו ענק שאם קצת השקעה יכול להפוך לאתר המוסיקה המוביל בציבור החרדי, עלה והצלח. -
@היכל-הנגינה תוכל להגיב לי בפרטי? תודה!
-
@מים-אחרונים
תודה על התגובה,
באיזה כפתורים נתקלת בזה? -
@היכל-הנגינה
שים לב שיש לך שם איזה באג,
משום מה הוא מוריד כל הזמן שוב ושוב את התמונות. -
@היכל-הנגינה כל הכפתורים שראיתי, התפריטים הכל.
-
@היכל-הנגינה
עוד משהו תוסיף בבקשה האזנה לכפתורים של הבא וקדימה במקלדת
דוגמא לקוד שלי.
המעלה בזה שהוא מאזין לזה בכל מקום במחשב אתה לא חייב להיות באתר בשביל שזה יעבור לשיר הבא.if ("mediaSession" in navigator) { navigator.mediaSession.setActionHandler('nexttrack', hasNext() ? playNext : null); navigator.mediaSession.setActionHandler('previoustrack', hasPrev() ? playPrev : null); }
-
@אהרן-שובקס כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
@היכל-הנגינה
דוגמא לקוד שלי.
המעלה בזה שהוא מאזין לזה בכל מקום במחשב אתה לא חייב להיות באתר בשביל שזה יעבור לשיר הבא.if ("mediaSession" in navigator) { navigator.mediaSession.setActionHandler('nexttrack', hasNext() ? playNext : null); navigator.mediaSession.setActionHandler('previoustrack', hasPrev() ? playPrev : null); }
תוסיף אופציה שיהיה אפשר לשמוע גם אם יוצאים מהדפדפן במכשיר כמו בספוטיפיי
-
@אהרן-שובקס כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
@היכל-הנגינה
דוגמא לקוד שלי.
אם כבר מומלץ להגדיר media session מלא, כולל תמונה שם אומן וכו', זה מוצג במסך הנעילה, בעת שינוי ווליום ועוד
-
@היכל-הנגינה אם אפשר שיהיה מוצג לכל רוחב המסך מצד לצד ולא איך שזה עכשיו
אפשר גם להוסיף עמוד או חלק מדף הבית שבו יהיה נגן גדול ולא רק מה שיש בתפריט למעלה
כמו כן שבלחיצה על הנגן שלמעלה זה יעביר חזרה לדף הצפיה
דבר נוסף שבלחיצה על כפתורי הווליום שם יהיה מוצג סרגל ווליום...
-
@2580 כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
@היכל-הנגינה אם אפשר שיהיה מוצג לכל רוחב המסך מצד לצד ולא איך שזה עכשיו
אפשר גם להוסיף עמוד או חלק מדף הבית שבו יהיה נגן גדול ולא רק מה שיש בתפריט למעלה
כמו כן שבלחיצה על הנגן שלמעלה זה יעביר חזרה לדף הצפיה
דבר נוסף שבלחיצה על כפתורי הווליום שם יהיה מוצג סרגל ווליום...
אם אפשר גם שכשנכנסים לפלייליסט שהסרטון לא יכסה את הרשימה אם אפשר שלא יופיע בכלל יותר טוב או שיהיה כפתור למי שרוצה לראות גם את הסרטון
הרי כל הרעיון זה הזרמה של מוזיקה לא סרטונים -
@עניו-כמשה
צודק -
יצרתי אפליקציה מהפרויקט של לא מתיאש וצדיק תמים, עדיין לא ניסיתי.
מוזמנים לנסות [
ושוב [עריכה:
בינתיים זה לא עובד היכל הנגינה apk.mp4 אפילו לא שמתי את השרת בתור כתובת משניתעריכה 2:
@צדיק-תמים כתב:איזה פרויקט?
יצירת אפליקציה לאתר בודד
עכשיו אני מבין שבכלל אין שרת, אלא זה רק הזרמה, אז אין מצב שזה יעבוד.
@צדיק-תמים אני צודק -
@שלמה-מרלר העניין בטיפול, בהמשך יהיה ניתן להגדיר בהגדרות האם הנך משתמש נטפרי וכאשר תבחר באפשרות זו כל הסרטונים החסומים ייעלמו ויופיעו במקומם סרטונים פתוחים...
-
@אזולאי כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
יצרתי אפליקציה מהפרויקט של לא מתיאש וצדיק תמים, עדיין לא ניסיתי.
מוזמנים לנסות [
ושוב [עריכה:
בינתיים זה לא עובד היכל הנגינה apk.mp4 אפילו לא שמתי את השרת בתור כתובת משניתאיזה פרויקט?
-
@מוגן-נטפרי כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
@שלמה-מרלר העניין בטיפול, בהמשך יהיה ניתן להגדיר בהגדרות האם הנך משתמש נטפרי
אתה יכול לזהות את זה אוטומטית לפי הסקריפט שנטפרי מזריקים לדף