הצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם
-
@מים-אחרונים כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
אתר חדשות המוזיקה להורדה מביא שירים להורדה כמעט את כל השירים, וכי זה בלי זכויות יוצרים?
אכן, הוא מעלה רק סינגלים, והבעיה מתחילה באלבומים שלמים, סינגלים זה מיועד להפצה חינם
-
@היכל-הנגינה כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
בס"ד
שלום חברים יקרים !
בימים אלה עולה לאויר אתר מוזיקה חרדי חדש במיוחד בשבילכם
https://www.hngn.co.il/זה אינו פרסום, האתר עוד לא מוכן... אנו רוצים שתעזרו לנו כיצד לשפר את האתר
אתר מהדרין , הכולל מוזיקה יהודית אמיתית , האתר הינו חינמי לגמריי !!
האתר כולל אלפי שירים של מאות אמנים מהציבור החרדי.עם שליטה מלאה שלכם על הפלייליסט , ניתן להוסיף או להסיר שירים לפי רצונכם מתוך המאגר הענק שלנו והכל ללא עלות כלל!
אנחנו עובדים במרץ כדי שתוכלו להנות מהאתר כבר בימים אלו שלפני פורים ותוכלו להנות מהפלייליסט החזק שלנו
נשמח שתגיבו כאן אם אתם רואים כיצד אפשר לשפר את האתר
תודה רבה
האתר לא עולה בחיפוש גוגל
תודה רבה -
זה אינו פרסום, האתר עוד לא מוכן... אנו רוצים שתעזרו לנו כיצד לשפר את האתר
-
@אדם-החושב כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
בס"ד
שלום חברים יקרים !
https://www.hngn.co.il/זה אינו פרסום, האתר עוד לא מוכן... אנו רוצים שתעזרו לנו כיצד לשפר את האתר
אתר מהדרין , הכולל מוזיקה יהודית אמיתית , האתר הינו חינמי לגמריי !!
האתר כולל אלפי שירים של מאות אמנים מהציבור החרדי.עם שליטה מלאה שלכם על הפלייליסט , ניתן להוסיף או להסיר שירים לפי רצונכם מתוך המאגר הענק שלנו והכל ללא עלות כלל!
אנחנו עובדים במרץ כדי שתוכלו להנות מהאתר כבר בימים אלו שלפני פורים ותוכלו להנות מהפלייליסט החזק שלנו
תודה רבה
האתר לא עולה בחיפוש גוגל
תודה רבה@היכל-הנגינה תאנדקס את זה בGoogle Search Console
https://search.google.com/search-console/welcome?utm_source=about-page -
זה אינו פרסום, האתר עוד לא מוכן... אנו רוצים שתעזרו לנו כיצד לשפר את האתר
לי דווקא זה נראה ממש כמו פרסום
בעיקר אחרי שקיבלתי מייל שזה הנוסח שלובס"ד
שלום חברים יקרים !
https://www.hngn.co.il/אתר מהדרין , הכולל מוזיקה יהודית אמיתית , האתר הינו חינמי לגמריי !!
אז לכם נותר רק להיכנס , להתרשם לשמוע והעיקר להנות
בהצלחה ,
צוות "היכל הנגינה"המייל נשלח כעותק נסתר ממייל ציבורי של מהדרינט וכנראה נשלח לרשימת תפוצה גדולה
אפילו לא נכנסתי לאתר הזה - לא נשמע לי טוב כל הספאם הזה
לפוסט הזה נכנסתי בגלל שהניסוח של הכותרת היה מוכר לי -
תודה רבה על התגובה!
את תחילת ההודעה כתבנו כשהאתר עוד לא היה לפרסום, רצינו לראות איך הציבור יגיב, והאם יש משהו שלא עובד ואנחנו לא מודעים אליו..
ברוך השם נכנסו מכאן ומעוד שני פורומים אחרים המון גולשים והביעו את דעתם.
חלקם אהבו פחות - חלקם אהבו יותר. היה פיתוחים שיכלנו לעשות אונליין. ויש כאלה שיהיו בהמשך בעז"ה.עכשיו אחרי שראינו שברוך השם האתר הוא במקום שהציבור אוהב.
אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לפרסם אותו. ובאמת אנחנו עכשיו מחפשים באיזה פלטפורמה הכי טוב לעשות זאת, אם יש לך המלצות אנחנו ממש נשמח.
בכל מקרה אנחנו מאוד שמחים לקבל את תגובות הגולשים, כל אחד מנקודת מבטו נותן לנו נופך אחר. שברוך השם האתר הגיע למה שהוא (אם היית רואה את השדרוג שנעשה בו מלפני 3 שבועות בערך שהתחלנו לקבל המלצות מהגולשים ועד לאן שהוא הגיע עכשיו היית מבין..)
פורים שמח!
-
תודה רבה על התגובה!
את תחילת ההודעה כתבנו כשהאתר עוד לא היה לפרסום, רצינו לראות איך הציבור יגיב, והאם יש משהו שלא עובד ואנחנו לא מודעים אליו..
ברוך השם נכנסו מכאן ומעוד שני פורומים אחרים המון גולשים והביעו את דעתם.
חלקם אהבו פחות - חלקם אהבו יותר. היה פיתוחים שיכלנו לעשות אונליין. ויש כאלה שיהיו בהמשך בעז"ה.עכשיו אחרי שראינו שברוך השם האתר הוא במקום שהציבור אוהב.
אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לפרסם אותו. ובאמת אנחנו עכשיו מחפשים באיזה פלטפורמה הכי טוב לעשות זאת, אם יש לך המלצות אנחנו ממש נשמח.
בכל מקרה אנחנו מאוד שמחים לקבל את תגובות הגולשים, כל אחד מנקודת מבטו נותן לנו נופך אחר. שברוך השם האתר הגיע למה שהוא (אם היית רואה את השדרוג שנעשה בו מלפני 3 שבועות בערך שהתחלנו לקבל המלצות מהגולשים ועד לאן שהוא הגיע עכשיו היית מבין..)
פורים שמח!
לפחות אל תשקר
זה מלפני יום
וזה מלפני 5 ימים
-
@מים-אחרונים
לי אין תשובה לגבי זה..אתה לא אחראי על האתר?
-
@מנצפכ
לא הכרנו את האתר הזה..דוגמא מפורום אחר שהכרנו לפני-
אם זה מפריע למישהו אפשר לנעול.
תודה רבה לכל הגולשים שעזרתם לנו לשפר את האתר..טכנית כתבת את זה פה כשהאתר כן היה באוויר, זה מה שהוא התכוון, גם אם רק עשית העתק הדבק מפורום פרוג,
ופה כתבת שזה לא פרסומת, כאשר לפני כמה ימים שלחת מייל פרסומת. -
@MGM-IVR
התכונתי שאין לי תשובה איך הם נותנים את האפשרות להוריד.הוא שאל למה אין רווח קצת בין שיר לשיר
עריכה:
התבלבלתי, אכן מים אחרונים כתב שם שאלה על הרווח, אבל התגובה שלך הייתה לפוסט אחר שלו -
מנהלים, אני מבין שזה מפריע לחלק מהגולשים
אשמח אם תמחקו את הנושא
-
מנהלים, אני מבין שזה מפריע לחלק מהגולשים
אשמח אם תמחקו את הנושא
בנית אתר יפה, תודה רבה על כך!
תודה ששיתפת אותנו באתר!
תודה על הרצון הכנה לשמוע את הדע שלנו - בשביל האתר שבנית לנו.תודה רבה!
אבל אתה חייב ללמוד לקבל ביקורת קצת, זה לא הגיוני שכשמישהו מעיר הערה (צודקת או לא) אתה ישר מתקפל ו "מנהלים אפשר למחוק?"
אם פירסמת במיילם , ואז פה, עם טקסט של העתק הדבק, זה נסלח.. אבל להתחפר בזה עוד ועוד זה עניין שלך, אל תאשים אחרים שהם מזדהים עם זה שאומר שאתה סתם כתבת פה משהו כשאתה אפילו לא עורך את הפוסט המקורי למשל, או מסביר ברור יותר מה הכוונה ב - "הפרסומת" הייתה כדי לראות את דעת הקהל וכו'
זה לא נשלח מקבוצה ולא נשלח ממשהו רשמי.
אם אתה שלחת = מישהו רשמי מ"היכל הנגינה", לא?לגופו של דיון, אתר יפה מאוד (כאמור), יש לך מידע האם כל הלינקים שיש שם הם פותחים בנטפרי? אתם בודקים את זה לפני שאתם מעלים?
-
פתחתי את הנושא כדי לקבל ביקורת עניינית לבניית האתר. זה מה שמעניין אותי.
אני רואה שיש פה חלק שחושבים שאני מנסה לפרסם, למרות שכתבתי בפירוש שלא. (עד עכשיו עוד לא התחלתי בפרסום,
כעת לאחר שאני רואה את דעת הציבור שהאתר יכול לעלות, אני מחפש איפה לפרסם ככל הנראה אני אתחיל באחד מקבוצות..)הבנתי את הרעיון, זה מפריע לכם. הכל בסדר.
תמחקו את הנושא, האתר לא "יפורסם" בפורום. והכל יהיה בסדרואני אומר עוד פעם כמו שכתבתי מקודם-
אני כתבתי את אותו נושא בעוד מקומות,
בשאר המקומות נתנו לי הצעות ייעול (ואני שמח לקבל דברים שהם רלוונטיים) אי אפשר להסביר איך האתר נראה עכשיו לעומת איך שזה התחיל והכל בזכות ביקורות הגולשים,
פה אני מבין שזה מפריע לאנשים, אז אין לי בעיה שימחקו..
דוגמא של המייל שלי מהיום האחרון-
ולגבי השאלה שלך, אין לי דרך לדעת מה חסום או לא באופן אוטומטי אלא אני יכול להכנס מהמחשב שלי שהוא חסום בנטפרי ולעדכן את הDB על פיו. היה לי איזה רעיון מסויים אך עוד לא קבלתי תשובה מנטפרי.
-
@MGM-IVR כתב בהצעת ייעול | אתר מוזיקה חרדי למהדרין - אשמח לעזרתכם:
אגב, יש לי כמה דברים ששמתי לב מבחינה אבטחתית שיש מה לשפר שם באתר, אשמח אם תשאיר פה את המייל לדבר איתך
0
לפני יום
תודה רבה.
אני כרגע יוצא מהעבודה אולי אתפנה יותר מאוחר היום.
באתר יש למעלה בתפריט "הצעות ייעול" תלחץ עליו, ישלח למייל שלי -
אתה מושקע ונהדר.
א. חסרה לי האופציה להוריד מהפליילסט מתוך רשימת הבחירה.
(כלומר, מיד שלוחצים על שיר מסוים הוא נכנס לרשימה, ואם התחרטתי? איך אני מוציא אותו?)ב. הדבר המרכזי באתר הוא "רשימת ההשמעה" לא? אני הייתי שם אותה (כאופציה) בכל עמוד מעמודי האתר, במקום המצב הנוכחי שבכל פעם שרוצים להיכנס לצפות ברשימה הוא שולח אותך לדף חדש.