בירור | תגובות עבור סקר: סרטון הדרכה על חיפוש והחלפה בוורד
-
@אליצפן כתב ב[בירור | תגובות עבור סקר: סרטון הדרכה על חיפוש >
ואיפה יש לי את 'עיצוב תורני'?
עיצוב תורני הוא קובץ תוספים שהכין ידינינו @pcinfogmach, לפתור חלק מהחסרונות לאפשר עימוד בוורד, אתה צריך להתקין אותו על המחשב, למעשה למה שאתה עושה לא צריך אותו.
-
@אליצפן כתב בבירור | תגובות עבור סקר: סרטון הדרכה על חיפוש והחלפה בוורד:
תודה, הצלחתי!
אחרי המון פעמים שניסיתי בעבר......אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות בל''נ אבל אם אתה רוצה לחסוך כאבי ראש וליהנות מעימוד מקצועי במחיר זול, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי, תוכל לקבל דוגמאות, ללא התחייבות כלל,.
-
@אליצפן כתב בבירור | תגובות עבור סקר: סרטון הדרכה על חיפוש והחלפה בוורד:
ואיפה יש לי את 'עיצוב תורני'?
https://mitmachim.top/topic/63879/להורדה-תוסף-לוורד-תוסף-עיצוב-תורני/24
-
@menajemmendel כתב בבירור | תגובות עבור סקר: סרטון הדרכה על חיפוש והחלפה בוורד:
אבל אם אתה רוצה לחסוך כאבי ראש וליהנות מעימוד מקצועי במחיר זול, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי
מתנצל על המילה, אבל למה כל אחד שסך הכל שואל שאלה פשוטה על וורד בשביל איזה חבורה קטנה או איזה עלון קטן, אתה כבר מציע לו 'עימוד מקצועי וזול', מה שלא בכיוון שלו כלל??? -
@פלמנמוני כתב בבירור | תגובות עבור סקר: סרטון הדרכה על חיפוש והחלפה בוורד:
מתנצל על המילה, אבל למה כל אחד שסך הכל שואל שאלה פשוטה על וורד בשביל איזה חבורה קטנה או איזה עלון קטן, אתה כבר מציע לו 'עימוד מקצועי וזול', מה שלא בכיוון שלו כלל???
אני לא מבין מה בדיוק מפריע לך (אגב, לא אני עשיתי את הדיסלייק). אם הייתי מתנה את העזרה שלי בכך שהשואל ישכור את שירותיי – הייתי מבין את התרעומת שלך. אבל כאן המצב הוא הפוך. אני עוזר לאנשים לפתור את הבעיות שלהם גם בחינם, ובנוסף מציע פתרון מקצועי למי שרוצה לחסוך זמן ולהימנע מכאבי ראש.
הרבה אנשים מסתבכים עם וורד ורוצים תוצאה מקצועית בלי להשקיע שעות בהתנסות ולמידה. אני מציע שירות שמקל עליהם ומשפר את איכות העבודה שלהם. זה לא "לדחוף" שירותים – זה לתת מענה אמיתי למי שצריך. מי שלא רוצה – נהנה מהתשובה החינמית שלי, ומי שכן רוצה – יודע שיש לו אופציה נוחה ומשתלמת.
בסופו של דבר, השיווק שלי נועד לעזור לאנשים למצוא פתרון שמתאים להם, ולא להכריח אף אחד.
-
@menajemmendel כתב בבירור | תגובות עבור סקר: סרטון הדרכה על חיפוש והחלפה בוורד:
זה לא "לדחוף" שירותים – זה לתת מענה אמיתי למי שצריך
אני לא התכוונתי חלילה בהאשמתך בדחיפת שירותים, אלא סך הכל התכוונתי לומר שזה לא כ"כ לעניין להציע שירותי עימוד לכל מי שס"ה שאל שאלה קטנה בוורד...