בירור | פתיחת בקשה להחזר על מוצר פגום מעלי
-
בדרך כלל שהמוצר זול יחסית בסגנון עד 30 40 שח לא צריך להחזיר יותר מזה הם דורשים להחזיר את המוצר
כמ''כ שים לב שאתה נשאר לקוח אמין שלא מחזיר יותר מדי ומשתדל להגיב על מוצרים ולדרג אותם
כך תמיד מקבלים את התלונות שלך יותר מהר... -
@יוחנן-יוחננוביץ דורשים להחזיר גם כשהמוצר פגום?
לגבי לקוח אמין, יש אפשרות לראות את הדירוג שלי?
-
אני לא חיפשתי אבל קרה לי שהתלוננתי על מוצר והם כתבו לי שאני לא צריך להחזיר את המוצר כי אני לקוח אמין
-
החזרתי מוצר היום וזה מה שהיה כתוב
"מוניטין טוב אין צורך להחזיר" -
@יוחנן-יוחננוביץ כתב בבירור | פתיחת בקשה להחזר על מוצר פגום מעלי:
החזרתי מוצר היום וזה מה שהיה כתוב
"מוניטין טוב אין צורך להחזיר"ככל הנראה קנית משהו במחיר זול או שהצלחת להוכיח שמה שקנית חסר תקנה.
-
ומשתדל להגיב על מוצרים ולדרג אותם
איך מגיבים למוצר? לא הצלחתי להגיב
-
לאחר שאתה מאשר מסירה בלניק שאתה מקבל למייל אפשר לדרג או באתר
-
@דובי-ג כתב בבירור | פתיחת בקשה להחזר על מוצר פגום מעלי:
ככל הנראה קנית משהו במחיר זול או שהצלחת להוכיח שמה שקנית חסר תקנה.
נכון זה בהחלט קורה ייותר במוצרים זולים אבל לא רק
וממש לא צריך להוכיח שזה חסר תקנה (אפילו לא העלתי תמונה) -
ככל הנראה קנית משהו במחיר זול או שהצלחת להוכיח שמה שקנית חסר תקנה.
נכון זה בהחלט קורה ייותר במוצרים זולים אבל לא רק
וממש לא צריך להוכיח שזה חסר תקנה (אפילו לא העלתי תמונה)לא ניתן לקבל החזר בלי תמונה סרטון אחד לפחות ככה זה אצלם באתר מניסיון של הרבה פעמים מעניין איך הצלחת להחזיר.
-
לא נכון זה תלוי באיזה אפשרות אתה בוחר בסיבת הבקשה
מנסיון גם של הרבה פעמים -
לא ניתן לקבל החזר בלי תמונה סרטון אחד לפחות ככה זה אצלם באתר מניסיון של הרבה פעמים מעניין איך הצלחת להחזיר.
אם בוחרים בסיבת החזר 'מוצר פגום' צריכים תמונה, אבל אם סתם 'אני כבר לא צריך את זה' איזה תמונה תעלה?
אני היום קיבלתי שני החזרים בלי תמונה -
@אלי-TZA
אם אתה מחליט לשלוח להם חזרה את המוצר צריך מאוד להיזהר!!!אני הזמנתי מעיל לתינוק ב-145 ש"ח והגיע משהו הרבה יותר גדול מהמידה שלו,
פתחתי מחלוקת ואמרו לי לשלוח את זה חזרה,
הלכתי לדואר שילמתי 40 ש"ח ושלחתי את זה חזרה לכתובת שהם כתבו לי לשלוח את זה.אחרי שראיתי במעקב שהוא אסף את זה הוא מחק את ההודעות שהוא כתב לי במחלוקת ולא החזיר לי כלום,
נשארתי גם בלי המעיל גם בזבזתי כסף למשלוח וגם לא קיבלתי החזר.פניתי לפייפל אבל הם אמרו לי שהייתי צריך לפנות אליהם בהתחלה ולא אחרי שכבר ששלחתי את זה חזרה,
בגלל ששלחתי את זה לכתובת אחרת ממה שמעודכן בפייפל על המוכר הזה,
ולכן אין להם שום אפשרות לעזור לי.יכול להיות שהוא סתם דפק לי כתובת אני לא יודע.
אז אם שילמת דרך פייפל אל תשלח את זה חזרה רק דרכם.
אגב, הם יכולים גם להחליט שאם זה פגום אתה לא אמור לשלוח את זה חזרה, ולזכות אותך בלי זה. -
@חיים-יענקל-0 יש לך איזשהו טעות בתהליך. כמובן הוטעית ע"י המוכר. עכשיו אני מבין סיפורים כאלה ששמעתי.
לא שולחים חזרה כי המוכר אמר, למעשה לא עושים כלום כי המוכר אמר. מה שהמוכר אומר לא רלוונטי לך בכלל. אתה צריך להתייחס אך ורק למה שאלי אקספרס מחליטים. אצלי הייתה החלטה שלהם שאני יחזיר ואז אלי אקספרס מנפיק לי תווית החזרה גוביינא לדואר ישראל שאני מדביק על החבילה במקום לשלם משלוח. אתה בכלל לא אמור לשלם משלוח בהחזרה.. ואז זה נשלח עם התווית ופרטי המעקב שאלי אקספרס הנפיקו והם אחראים על החבילה ועל ההחזר. ואז אין את הבעיה והרמאויות שעברת.למעשה יתכן ומה שכתבתי רלוונטי רק למשלוח צ'ויס ולא למשלוח רגיל או לפחות לא למשלוח של המוכר ששם אולי לא יודע אתה כן צריך להתנהל מול המוכר.ועדיין צריכה להיות החלטה של עלי שאתה שולח ואז מה יעזור שהוא מחק הודעות אם יש החלטה ויש לך מספר מעקב שזה הגיע?
תיקנו אותי שזה רלוונטי תמיד.התכתבת עם המוכר דרך מרכז ההודעות של עלי או דרך פתיחת מחלוקת/החזר בדף המוצר?
אולי התכתבת דרך מרכז ההודעות שזה אף פעם אסור לעשות.