עזרה | רשימה אוטומטית של כותרות המשנה בוורד - כמו בספרי קודש
-
@דאנציג כתב בעזרה | רשימה אוטומטית של כותרות המשנה בוורד - כמו בספרי קודש:
הוא רוצה שיהיה לו תוכן עניינים בראש כל נושא ראשי, שתחתיו יהיה תוכן עניינים מפורט - ללא מספרי עמוד, וללא מעברי פיסקה, אלא עם קו | מפריד בין כותרת משנה לכותרת משנה. ושיהיה אפשרות לעדכן אוטומטי וזה ישאר באותה צורה.
לא נראה לי שיש אפשרות אוטומטית לזה.
-
@menajemmendel אני הייתי שמח אם היה אפשרות כזו גם בלי עדכון
כעת זה מסובך ביותר ובעיקר בגלל שהחפש החלף מזהה את המעבר שורה האחרון בפסקה כחלק מהסגנון של הכותרת הבאה ולא של הקודמות מה שגורם לשיבוש רציני כל פעם..
בגדול מה שצריך הוא שהכותרת הראשונה תהיה כרגיל ואחריה יבואו בשורה אחת ברצף הכותרת השניה עם אייקון שמפריד ביניהם בלי מספרי עמודים
זה לדעתך אפשרי אוטומטי? -
@mfmf תראה בגדול אני הייתי חושב 2 דרכים (איך לעשות אוטומטי שיסדר את הכל הכותרות משנה, או ליצור תוכן ענינים אוטומטי, ואחר''כ לסדר אותו ולהעתיק כל חלק בתילת כל סימן,
להכין מאקרו ש:
א.ישמור ב''טווח'' (RANGE) מתחילת הסימן עד סוף הסימן,
ב. ישמור את המיקום המיועד כטווח,
ג. ולולא על כל הפסקאות של הטווח, ואם הם בסגנון X אז יכתוב אותם בטווח המיועד פלוס סימן כל דהו (לדגומא " | ") וזהו.
וכל פעם שרוצים שיתעדכן ימחוק את זה ויכתוב אותו מתחילה.זה לא סיפור מורכב אבל זה נשמע כמו מלאכה ל''עבודת נמלים בוורד" https://sites.google.com/view/chachamim/?pli=1
-
@menajemmendel כתב בעזרה | רשימה אוטומטית של כותרות המשנה בוורד - כמו בספרי קודש:
@מניין מה קנית?
@דאנציג כתב בעזרה | רשימה אוטומטית של כותרות המשנה בוורד - כמו בספרי קודש:
@הנדימן
תוכל לעשות זאת עם התוסף 'בקלות'.
מדריך לבקלות.pdf -
הצעה: אולי אפשר באיזשהו שלב לקבוע שבסוף כל כותרת - לפני תו פיסקה - יֵרשם סימן מסויים [למשל #], ואז בשלב הבא לקבוע של # ומעבר פיסקה יוחלף בסימן אחר [שלפניו ואחריו ריווח או טאב], שהוא יהיה המפריד בין שמות הכותרות.
למשל:
כותרת א
כותרת ב# מעבר־פיסקה
כותרת ב# מעבר־פיסקה
כותרת ב# מעבר־פיסקה וכולי .....יהפך ל:
כותרת א
כותרת ב * כותרת ב * כותרת ב * וכולי ............... -
@menajemmendel כתב בעזרה | רשימה אוטומטית של כותרות המשנה בוורד - כמו בספרי קודש:
@מניין מה קנית?
תוסף תוכן ענינים מתקדם
-
@מניין כתב בעזרה | רשימה אוטומטית של כותרות המשנה בוורד - כמו בספרי קודש:
תוסף תוכן ענינים מתקדם
מה זה אומר?
-
@אומר-ועושה כתב בעזרה | רשימה אוטומטית של כותרות המשנה בוורד - כמו בספרי קודש:
@מניין כתב בעזרה | רשימה אוטומטית של כותרות המשנה בוורד - כמו בספרי קודש:
תוסף תוכן ענינים מתקדם
מה זה אומר?
שאפשר לעצב תוכן ענינים איך שאתה רוצה, אתה מחליט מה יכנס ומה יהיה אחרי ולפני וכו', עיין בקטלוג שלו יש שם דוגמאות.