להורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!
-
@איש-שלו כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@עדלאידע
תודה.
ענית על ה'מה'.
עכשיו אם תוכל להדריכני ע"ד ה'איפה' וה'איך'?
היכן במחשב אני מכניס / מתקין תעודזה זו.
[כיוון שהכל פועל דרך WSA]?תנסה לפתוח דרך סייר הקבצים של WSA את קובץ התעודה, ותתקין עבור VPN ואפליקציות, ותחזור על הפעולה עבור וייפיי.
-
-
@יונתן-המתכנת
עשיתי כדבריך. המערכת הותקנה אבל עדיין אין לי חיבור על ידה. -
-
@sivan22 כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@א-מ-ד כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@יואל-אברהם אני חושב שאפשר להחדיר תעודת אבטחה של נטפרי, אבל אני לא יודע אם נטפרי עצמם מאפשרים גישה של api של gpt או ג'מיני. @sivan22 @NH-LOCAL ?
אז ככה:
יש גישה בנטפרי לAPI שהזכרת, וגם לשל קלוד (ממליץ לך להוסיף גם אותו!)
בשביל שהאפליקציה תעבוד בנטפרי אתה צריך להגדיר בקובץ androidManifest.xml את המאפיין הבא:
<application android:networkSecurityConfig="@xml/network_security_config" ... > ... </application>
וכן ליצור קובץ res/xml/network_security_config.xml עם התוכן הבא:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <network-security-config> <base-config> <trust-anchors> <certificates src="user" /> <certificates src="system" /> </trust-anchors> </base-config> </network-security-config>
אם אתה רוצה שהאפליקציה תעבוד אפילו בלי תעודת משתמש, אתה יכול גם להוסיף ידנית את כל התעודות באופן הזה:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <network-security-config> <base-config> <trust-anchors> <certificates src="user" /> <certificates src="system" /> <certificates src="@raw/netfree_cas.pem" /> </trust-anchors> </base-config> </network-security-config>
כאשר בנתיב res/raw תכניס את הקובץ הבא: netfree_cas.pem
בהצלחה עם הפרוייקט, יש לזה פוטנציאל אדיר. אגב, מי מממן כרגע את הקריאות לAPI? זה לא זול.
אני מנסה להוסיף תעודה אבטחה של נטפרי לתוך האפליקציה
וכאשר אני מקפל את האפליקציה נהיה לי שגיאה הזאותW: /storage/emulated/0/Apktool_M/ידידים_v2.10.68(215)_src/res/xml/network_security_config.xml:7: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'src' with value '@raw/netfree_cas.pem').
פעלתי לפי ההוראות ושמתי את הקובץ במקום
-
לדעתי עצה טובה להשקיע טיפה בעיצוב של האפליקציה שיראה יותר טוב בתור התחלה ראשונית שלה זה סבבה @א.ד.מ
-
@yehokarpel כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
לדעתי עצה טובה להשקיע טיפה בעיצוב של האפליקציה שיראה יותר טוב בתור התחלה ראשונית שלה זה סבבה @א.ד.מ
מה למשל? כרגע זה בדיוק כמו וואטסאפ רק בכחול.
-
@yehokarpel יש לו בפרופיל
-
@א-מ-ד עברתי עכשיו קצת על סמארטי באימולטור, ונדרשים כמה שיפורונים קטנטנים:
- הוא כותב בתחילת כל משפט 'צהריים טובים לאצי!' צריך להגדיר שיאמר זאת רק בתחילת השיחה.
- מצב קולי לא עובד אצלי. ידוע לך למה? אולי כי זה אימולטור ולא סמארטפון?
- צריך להגדיר לו שבאימולטור כפתור אנטר יאשר את ההודעה ולא ירד שורה. כמו שמקובל בצ'אטים.
- צריך להוסיף לו אפשרות לנהל משימות. בינתיים הוא יכול לנהל רק רשימת קניות וכשביקשתי ממנו לנהל משימות הוא אמר שזה מורכב מידי בשבילו.
- מה זה ועל מה זה? ידוע לך?
- סתם חשבתי כי יהיה יפה יותר אם תתן לו בעיצוב אפקטים של תאורת ניאון וזוהר יפהפה, משהו שייתן תחושה של 2025+בינה מלאכותית...
מה אתה אומר על עיצוב כזה?
<!DOCTYPE html> <html lang="he"> <head> <meta charset="UTF-8"> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"> <title>צ'אט ניאון AI</title> <style> body { background-color: #eef5ff; font-family: Arial, sans-serif; color: #333; text-align: center; direction: rtl; } .chat-container { width: 80%; max-width: 600px; margin: 20px auto; padding: 20px; border-radius: 10px; background: #ffffff; box-shadow: 0 0 20px rgba(100, 149, 237, 0.3); } .message { padding: 10px; margin: 10px 10px; border-radius: 5px; font-weight: bold; box-shadow: 0 0 10px rgba(0, 0, 255, 0.3); transition: transform 0.3s ease-in-out; } .message:hover { transform: scale(1.05); box-shadow: 0 0 20px rgba(0, 0, 255, 0.6); } .user { background: linear-gradient(135deg, #a8c0ff, #8ec5fc); color: #0077ff; text-align: right; border-right: 5px solid #0077ff; } .ai { background: linear-gradient(135deg, #e0c3fc, #8a2be2); color: #8a2be2; text-align: left; border-left: 5px solid #8a2be2; } </style> </head> <body> <div class="chat-container"> <div class="message user">מה אתה יכול לעשות?</div> <div class="message ai">אני יכול לבצע מגוון פעולות כמו חיפוש מידע, שליחת הודעות ועוד!</div> <div class="message user">הפעל את הבוט!</div> <div class="message ai">הבוט הופעל. כיצד אוכל לסייע?</div> </div> </body> </html>
ולמצב כהה:...
קרדיט: GPTאגב אני מאוד מאוכזב ממנו, ביקשתי ממנו להטיס אותי לחלל והוא אמר שהוא לא יכול...
-
@לאצי כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
אגב אני מאוד מאוכזב ממנו, ביקשתי ממנו להטיס אותי לחלל והוא אמר שהוא לא יכול...
הוא מאוד מוגבל מחוץ לאטמוספירה, מניסיון...
-
@לאצי כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
הוא כותב בתחילת כל משפט 'צהריים טובים לאצי!' צריך להגדיר שיאמר זאת רק בתחילת השיחה.
כבר תוקן בגרסה הבאה. ובכללי - שדרגתי למודלים החדשים ביותר של ג'מיני שלדעתי לא נופלים מאלו של GPT ואף עולים עליהם בדברים מסויימים.
מצב קולי לא עובד אצלי. ידוע לך למה? אולי כי זה אימולטור ולא סמארטפון?
כן. זה משתמש באפליקציה של גוגל לזיהוי דיבור והקראת טקסט שבדרך כלל לא קיימת באמולטורים.
צריך להגדיר לו שבאימולטור כפתור אנטר יאשר את ההודעה ולא ירד שורה. כמו שמקובל בצ'אטים.
לא יודע אם זה אפשרי, כי זה לא גרסה למחשב אלא לאנדרואיד, שבה מוגדר בכוונה שאנטר יוריד שורה. כשאתה מפעיל באמולטור צ'אט של גוגל זה כן שולח באנטר?
צריך להוסיף לו אפשרות לנהל משימות. בינתיים הוא יכול לנהל רק רשימת קניות וכשביקשתי ממנו לנהל משימות הוא אמר שזה מורכב מידי בשבילו.
אין כיום סייען שממש מנהל משימות, אבל אני יגלה כאן שאני בעיצומו של פיתוח יכולות סוכן חדשניות עם מגוון כלים, וככה אפשר לדוגמא לבקש ממנו לתכנן חופשה בצפון והוא מפרק את המשימה לחלקים ובודק מיקומים, מחירים, מזג אוויר ואטרקציות ועוד, ובמקביל מוסיף לרשימת הקניות את הדברים הנצרכים לנופש, ובנוסף שולח הודעה רלוונטית לאיזה איש קשר וכו'... בקיצור עבד קטן בתוך המכשיר... בינתיים כבר הוספתי יכולות חיפוש באינטרנט לתוצאות עדכניות ומדוייקות.
מה זה ועל מה זה? ידוע לך?
אני עשיתי את זה, ואני עובד על החזרת היכולת הזו בקרוב.
סתם חשבתי כי יהיה יפה יותר אם תתן לו בעיצוב אפקטים של תאורת ניאון וזוהר יפהפה, משהו שייתן תחושה של 2025+בינה מלאכותית...
רעיון, באמת היה חסר לי קצת משהו בעיצוב - וקלעת לזה בול... נראה אם יש לי איך לשלב את זה...
אגב אני מאוד מאוכזב ממנו, ביקשתי ממנו להטיס אותי לחלל והוא אמר שהוא לא יכול...
אני עובד על שילוב היכולת הזו
תודה רבה על המשוב!!!
-
@sivan22 כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
הצעה לשיפור: זיכרון ארוך טווח (היסטוריית צ'אטים).
הוא משתמש בכל היסטוריית השיחה הנוכחית, וכן בעיקרי השיחות הקודמות. הוא מנהל זיכרון שאותו הוא אמור לערוך בעצמו כשהוא מזהה משהו רלוונטי לזכירה, והוא משתמש בו בכל השיחות.
התכוונת למשהו אחר? -
כי זה לא גרסה למחשב אלא לאנדרואיד
נשמח אם יהיה למחשב...
כשאתה מפעיל באמולטור צ'אט של גוגל זה כן שולח באנטר?
לא בדקתי, אבל מסתבר שאתה צודק.
אין כיום סייען שממש מנהל משימות, אבל אני יגלה כאן שאני בעיצומו של פיתוח יכולות סוכן חדשניות עם מגוון כלים, וככה אפשר לדוגמא לבקש ממנו לתכנן חופשה בצפון והוא מפרק את המשימה לחלקים ובודק מיקומים, מחירים, מזג אוויר ואטרקציות ועוד, ובמקביל מוסיף לרשימת הקניות את הדברים הנצרכים לנופש, ובנוסף שולח הודעה רלוונטית לאיזה איש קשר וכו'... בקיצור עבד קטן בתוך המכשיר... בינתיים כבר הוספתי יכולות חיפוש באינטרנט לתוצאות עדכניות ומדוייקות.
וואי וואי, אלו חשיפות...
בכל אופן פשטות כוונתי היתה שיוכל לנהל תזכירים וכדו'. אבל אם אתה כבר חושב לעשות משהו גדול יותר, אז אדרבה.אגב אני מאוד מאוכזב ממנו, ביקשתי ממנו להטיס אותי לחלל והוא אמר שהוא לא יכול...
אני עובד על שילוב היכולת הזו
נראה לי שהאפשרות הזו קיימת רק במודלים של GPT...
-
@חטח כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@א-מ-ד נשמח מאוד אם תעשה.
אם לא אולי יש מישהו אחר שמוכן לעשות את זהאני אשב על זה בעז"ה שבוע הבא. השאלה אם לעשות את זה כאפליקציה נפרדת (זה יותר קל) או לשלב, כלומר האם האופליין והאונליין יהיו שימושיים לאותם אנשים או לאנשים שונים.
מה הולך עם זה?
נשמח מאוד לקבל אפילו טעימה. -
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@א-מ-ד כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:@חטח כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!:
@א-מ-ד נשמח מאוד אם תעשה.
אם לא אולי יש מישהו אחר שמוכן לעשות את זהאני אשב על זה בעז"ה שבוע הבא. השאלה אם לעשות את זה כאפליקציה נפרדת (זה יותר קל) או לשלב, כלומר האם האופליין והאונליין יהיו שימושיים לאותם אנשים או לאנשים שונים.
מה הולך עם זה?
נשמח מאוד לקבל אפילו טעימה.שמואל אמר לי שאם יהיה בזה בינה מלאכותית אופליין לא אוכל לפרסם את זה בפורום.
כנראה מה שכן יהיה זה גישה לשרת OLLAMA מקומי אם מותקן (על TERMUX בדרך כלל) שמריץ מודלים, אך לא הרצה עצמאית של המודלים.
את הגישה עצמה כבר יצרתי, נשאר רק לכתוב את הפרומפט מערכת.
ייתכן שיהיה אופליין בלי AI (לפי מילות מפתח), ואז כמובן זה יהיה מהיר בהרבה ולא תהיה בעיה לפרסם בפורום.