להורדה | סייען AI דיגיטלי - הגרסה הישנה
- 
@א.מ.ד. ממתינים בקוצר רוח... 
- 
@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: לא עובד 
  זה השגיאה זה השגיאה
 יש סים אם אינטרנט ללא חסימהכרגע האפליקציה לא פעילה כי השבתתי את מפתח ה-api שהפעיל אותה. 
 אני לקראת סיום העבודה על גרסה 1.0 שתושק בבין הזמנים בתשרי הקרוב בעזרת השם. אני עובד כרגע על ניקויי קוד קלים והאצת פעילות האפליקציה לצד פיצ'רים נוספים.@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: @א.מ.ד. ממתינים בקוצר רוח... @א.מ.ד. כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: אני לקראת סיום העבודה על גרסה 1.0 שתושק בבין הזמנים בתשרי הקרוב בעזרת השם. תודה על העידוד! מתקדם יפה ב"ה! 
- 
@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: @א.מ.ד. ממתינים בקוצר רוח... @א.מ.ד. כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: אני לקראת סיום העבודה על גרסה 1.0 שתושק בבין הזמנים בתשרי הקרוב בעזרת השם. תודה על העידוד! מתקדם יפה ב"ה! @א.מ.ד. בין הזמנים!!! 
 יש סיכוי?
- 
@א.מ.ד. בין הזמנים!!! 
 יש סיכוי?@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: @א.מ.ד. בין הזמנים!!! 
 יש סיכוי?היום או מחר בעז"ה... 
- 
@אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: @א.מ.ד. בין הזמנים!!! 
 יש סיכוי?היום או מחר בעז"ה... @א.מ.ד. כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: @אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: @א.מ.ד. בין הזמנים!!! 
 יש סיכוי?היום או מחר בעז"ה... נו מחכים          
- 
@א.מ.ד. כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: @אביגדור-ברמן כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: @א.מ.ד. בין הזמנים!!! 
 יש סיכוי?היום או מחר בעז"ה... נו מחכים          @הישבשר-המלומד 'וקדשם היום ומחר' - מה היום ולילה עמו, אף מחר ולילה עמו... 
- 
@פראירי כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: @א.מ.ד. כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: שחררתי את גרסה 1.0 כאן!!! 
 הורידו ותהנו, ואל תשכחו לעדכן איך החוויה!? 
 נמחק.שוחזר 
- 
@פראירי כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: @א.מ.ד. כתב בלהורדה | סייען AI דיגיטלי לאנדרואיד!: שחררתי את גרסה 1.0 כאן!!! 
 הורידו ותהנו, ואל תשכחו לעדכן איך החוויה!? 
 נמחק.שוחזר