הוספת זיכרון מסך
-
@יוסקלה נטפרי לא עובד על נטספארק ואם אפשר צילום של מנהל המשימות (כרטיסיית תהליכים) כמו ש@חיים-כהן-1 כתב אולי נוכל יותר לעזור
-
@יוסקלה אז הראם באמת מלללללא אבל במה שהעלית אני עוד לא רואה מי נוגס בו כל כך אולי תדפדף יותר למטה
-
@ITAMAR25 אמר בהוספת זיכרון מסך:
@שלמה-ווייס אמר בהוספת זיכרון מסך:
נטפרי לא עובד על נטספארק
?
אני לא צודק?
אני לא צודק?
לא הבנתי מה אמרת
נטפרי זה סינון אחד ונטספארק סינון שונה
אף אחד לא חשב שהם עובדים זה על זה -
אני לא צודק?
לא הבנתי מה אמרת
נטפרי זה סינון אחד ונטספארק סינון שונה
אף אחד לא חשב שהם עובדים זה על זה@ITAMAR25 אני יודע וגם נטפרי זה סוג סינון שונה לגמרי אבל מניין לך ששום סינון לא עובד על נטספארק אני יודע שיש כאילו שכן
-
@יוסקלה אז הראם באמת מלללללא אבל במה שהעלית אני עוד לא רואה מי נוגס בו כל כך אולי תדפדף יותר למטה
-
@ITAMAR25 אני יודע וגם נטפרי זה סוג סינון שונה לגמרי אבל מניין לך ששום סינון לא עובד על נטספארק אני יודע שיש כאילו שכן
-
@יוסקלה כדאי מאוד להוסיף ראם 4 זה מאט מידי
האם מדובר במחשב נייד או ניח?@חיים-כהן-1 אמר בהוספת זיכרון מסך:
@יוסקלה כדאי מאוד להוסיף ראם 4 זה מאט מידי
לשימוש סטנדרטי זה מעולה ולא אמור להיתקע
-
@יוסקלה למעלה בכרום יש אפשרות לפתוח כמה אתרים במקביל
אני שואל אם אצלך זה ככה ויש הרבה אתרים פתוחים -
@יוסקלה נראה בסדר גמור, אם אתה משתמש עם המחשב בכמה תוכנות יחד תצטרך להוסיף ראם שלא יתקע, ואם הוא נתקע גם כשאתה משתמש רק בכרום אז זה סימן שיש לך תוכנות שרצות ברקע לפעמים זה קורה גם כשתוכנה מנסה לרוץ ברקע והאנטי ווירוס לא נותן לו תוכל לראות את זה בכרטיסיית פרטים שבמנהל המשימות איך שתוכנה הופכת כל הזמן לזמינה ולא זמינה
-
@יוסקלה משהו לא נראה תקין בכרום מהתמונה שהעלתה
לדעתי כמו שאמר @חיים-כהן-1 תנסה להסיר אותו ולהתקין שוב
כי לא אמור להיות כזה הרבה מסימות פתוחות על 5 כרטסיות -
@יוסקלה נראה בסדר גמור, אם אתה משתמש עם המחשב בכמה תוכנות יחד תצטרך להוסיף ראם שלא יתקע, ואם הוא נתקע גם כשאתה משתמש רק בכרום אז זה סימן שיש לך תוכנות שרצות ברקע לפעמים זה קורה גם כשתוכנה מנסה לרוץ ברקע והאנטי ווירוס לא נותן לו תוכל לראות את זה בכרטיסיית פרטים שבמנהל המשימות איך שתוכנה הופכת כל הזמן לזמינה ולא זמינה
פוסט זה נמחק!