שאלה | הכנסת הערת שוליים בגוף הטקסט
-
יש לי מסמך וורד עם מאות הערות שוליים מה שאני מעוניין זה להכניס את ההערות בתוך הטקסט כך שלא יופיע מספרים אלא הטקסט עצמו אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך עושים את זה (עדיפות שלי היא לא רק להכניס את ההערה בגוף הטקסט אלא לשים אותה בתחילת השורה כך שאם בשורה שלוש הופיע הערה 5 באמצע השורה יופיע התוכן של הערה 5 בתחילת השורה (אם אינני טועה אין יותר מהערה בשורה) אבל אם זה יותר מסובך אולי נסתדר בלי)
למי שמעוניין להבין עיקר המטרה שלי היא ככה יש לי מבחן עם מאות שאלות שמסודר לפי נושאים ובכל שאלה יש הערת שוליים ששם מופיע המקור של השאלה בדפים לפי המסכת שעליה המבחן עכשיו אני מעוניין לסדר מחדש לפי הדפים לכן אני מחפש להעביר את תוכן הערות השוליים לתוך הטקסט ואז נוכל לעשות מיון לפי א ב אם למישהו יש רעיון יותר טוב אשמח לשמוע או אם מישהו חושב שאפשר לסנן לפי תוכן הערות השוליים אני ממש אודה לונ.ב. ניסיתי לשאול בבינה מלאכותית ולצערי חוץ מחרטוטים לא קיבלתי כלום -
-
Sub MoveFootnotesToBeginning() Dim currentParagraph As Paragraph Dim currentFootnote As Footnote Dim footnoteText As String For Each currentParagraph In ActiveDocument.StoryRanges(wdMainTextStory).Paragraphs If currentParagraph.Range.Footnotes.Count > 0 Then ' Iterate backwards through footnotes to avoid issues after deletion For i = currentParagraph.Range.Footnotes.Count To 1 Step -1 Set currentFootnote = currentParagraph.Range.Footnotes(i) footnoteText = currentFootnote.Range.Text currentParagraph.Range.InsertBefore footnoteText & " " currentFootnote.Delete Next i End If Next currentParagraph End Sub
באדיבות הבינה המלאכותית, הזו.
-
-
האם מישהו יכול להפוך את זה למאקרו סגור ומוכן?