עזרה | יש למישהו את הקישור לאתר של הבינה מלאכותית GPT (החינמי)?
-
@איש-שלו ובשביל רכבים וביטוחים, זה לא מצריך?
לא יודע...
כל קהילה לפי הכללים שלה!כל אחד לפני שהוא מגדיר את עצמו לקהילה, הוא מקבל על עצמו את כללי הקהילה!
אני, למשל, גם כן מוגדר בקהילה, אין לי הכל פתוח ואני יודע שזה מה שמקובל עליי...
אם משהו שאני צריך וזה נצרך לי, וזה חסום בהגדרות הקהילה, אני מבקש לפתוח.
אם הם מקבלים את הטיעון, הם פותחים לי, ואם לא, אז לא! -
@מצוין-101 כתב בעזרה | יש למישהו את הקישור לאתר של הבינה מלאכותית GPT (החינמי)?:
@דוד-משה-1 אז מה אני יעשה?
תיכנס לנטפרי ותילחץ פרטים אישיים, הגדרות סינון
ושם תשנה את הקהילה אושפהתכניס את הכתובת של ה GPT ותפמן כפתוח ואז תעשה שמור ואז זה יפתח לך
-
@יוסף-אלחנן
אמת ויציב, ומקובל וישר, וטוב ויפה.
[גם אני מבקש לפתוח וכו']התייחסתי רק לנוסח הדברים שכתב פלוני שאיני מכירו.
ולכן אני מכאן ואילך דבריי אמורים בלי קשר אליו כלל: הסינון של הקבלות נועד לכך שמי שחי בתוך קהילה מסויימת ושייך לציבור והנהגותיו - צריך להיות אמיתי עם זה, ולא לבקש לחרוג בלי סיבה משמעותית. במיוחד אם אלו בחורים ונערים שמחפשים מה לעשות...
-
@איש-שלו כתב בעזרה | יש למישהו את הקישור לאתר של הבינה מלאכותית GPT (החינמי)?:
לא לבקש לחרוג בלי סיבה משמעותית. במיוחד אם אלו בחורים ונערים שמחפשים מה לעשות...
אתה יודע מה הצרכים שלו?
אולי הוא איש ביטוח בתחילת דרכו והוא רוצה להחכים בתחום?גם אני משתדל לזרום עם ההגבלות של הקהילה, אבל כן, יש פעמים שיש לי צורך מיוחד יותר מכלל הקהילה, אז אני מבקש לפתוח רק בשבילי,
מי אמר שפותח האשכול הוא בחור משועמם?
על סמך מה? -
הלוא אמרתי שדבריי אינם מתייחסים אלא לנוסח הדברים...
ובכל אופן אם מישהו לקח אישית אני מבקש מחילה ! -
@מצוין-101 כתב בעזרה | יש למישהו את הקישור לאתר של הבינה מלאכותית GPT (החינמי)?:
@יוסף-אלחנן
יותר בשביל לשאול שאלות כמו על רכבים ביטוחים וכדו'
וסתם על החייםבלי קשר לאם פתוח או לא, אומר לך שלצורך דברים כאלה, הבינה מלאכתותית היא לא הגרויסע מציאה (אני אומר לך בתור אחד שמשתמש המון המון, ולא מתנגד כלל וכלל) אבל אם זה מה שאתה צריך, אין לך מה להצטער בכלל שאין לך אותם, חלק גדול מהם כולל את הטובים שבהם בכלל אין להם מידע עדכני בנושאים האלה, וכו' בנוסף אם אתה צריך מידע פנים ישראלי, הם ממש על הפנים, נאמר בלשון כזה:
GPT הוא כמו להחזיק איזה איינשטיין בבית, לא איזה עסקן, או מאכער. -
@מצוין-101 אולי תנסה אופליין, קצת איטי ובאנגלית, אבל עובד...
-
לא מובן מה כוונתך.
-
@menajemmendel @איש-שלו אכן, לכך התכוונתי