המלצה | עימוד תורני
-
@משה-משה-מש הסתדרת עם עימוד?
-
@menajemmendel כתב בהמלצה | עימוד תורני:
תראה המילה הראשונה נשארה בעמוד אחד, וכל שאר המילים עברו לעמוד הבא
זה אתה מסדר בסוף יחד עם היישור טורים, (אגב, זה באמת הבעיה בעזרים שא"א לעשות את היישור טורים הרגיל של עיצוב תורני אלא רק של עזרים, ושם היישור של כל המסמך יחד לא עובד טוב וצריך לעבור עמוד עמוד, אך לדעתי זה שווה)
שיניתי את המסמך לאחר העימוד, וכעת ישנם כמה פסקאות שהשורה הראשונה באמצע פסקה, וכן להיפך.
לא הבנתי את הבעייה, אולי תעלה דוגמא?
-
@פלמנמוני כתב בהמלצה | עימוד תורני:
אשמח שתעלה לי קישור לגירסה מעודכנת
-
@משה-משה-מש כתב בהמלצה | עימוד תורני:
תגובה: להורדה | תוסף וורד תורני
אני רוצה לנסות לעמד בעצמי קונטרס, ראיתי שיש כאן עיצוב תורני, וורד תורני עימודית, לא הצלחתי להבין מה כדאי לנסות ומה הכי מעודכן אשמח לעזרה!בלת"ק
מניסיון קשה ומר מעיצוב קונטרס ע"י תוסף עיצוב תורני, התוסף יפה מאוד, ומאוד מוצלח אבל לא לעיצוב ספר, כל מי שהראיתי לו הבין מיד שזה לא עימוד רגיל.
אגב פעם ראיתי מייל אוטמטי שמעצב ומעמד, לא יודע אם זה עדיין עובד. -
@אדם-החושב אני רק רוצה לעצב קונטרס ספר ברור שלא אעמד לבד.
גם על הקונטרס אני מתחרט
יש לי בעיה
אני סידרתי את כל הכותרות של החבורה בסגנון מסוים,- כששינתי את ההגדרה של הכותרת חבורה ובסוף לחצתי אחרי כל השינוים
"עדכן את כותרת החבורה כדי שיתאים לקטע הנבחר" זה לא עדכן את כל הכתורות של החבורה - כשאני בא לעשות בהפניות בהוסף טקסט, רמה 1 הוא פתאום משנה לי את כל העיצוב של הכותרת ולפעמים גם מחבר את השורות מתחת עם הכותרת(שקודם בוודאות הם לא היו באותו סגנון)
מה יכול להיות
- כששינתי את ההגדרה של הכותרת חבורה ובסוף לחצתי אחרי כל השינוים
-
@אדם-החושב כתב בהמלצה | עימוד תורני:
כל מי שהראיתי לו הבין מיד שזה לא עימוד רגיל
תלוי מי עושה את זה...
יש כאלו שיוצא להם ממש מוצלח
תסתכל למשל בדוגמא של @תודה-רבה-4 :
https://mitmachim.top/post/534949 -
כששינתי את ההגדרה של הכותרת חבורה ובסוף לחצתי אחרי כל השינוים
"עדכן את כותרת החבורה כדי שיתאים לקטע הנבחר" זה לא עדכן את כל הכתורות של החבורהתנסה פעמיים, ואם לא עובד תנסה על כותרת אחרת,
ואם גם זה לא עובד תעשה את זה על סגנון אחר שאתה לא צריך ואז תעביר את כל הכותרות לסגנון ההוא, ואתה גם יכול לשנות את שם הסגנון -
@משה-משה-מש
לא יודע, אולי תעלה תמונה? -
@פלמנמוני ומה יכול להיות זה שאם מוסיפים הפניה בשביל תוכן ענינים הוא לוקח את כל הפסקה מתחת ומחבר לכותרת?
גם אני נתקלתי בכזה בעיה, ואין לי מושג מה גורם לכך.
ולכן, אני לא מסכים עם המדריך של תודה רבה 4 בעניין הזה, מחיל על פסקאות כותרות את הסגנון המבוקש, כדי שלא יתקע אותי אחר כך, וגם כך יש לי בניווט תוך כדי הקלדה אפשרות לנווט במסמך בייתר קלות.לגבי הבעיה הזו, מה שאני עשיתי זה להוסיף כמה אנטרים בין הכותרות לפסקאות טקסט, ולאחר החלת סגנון כותרות, לפני שאני מחיל את העיצוב על כל הסגנון 'כותרת', אני בחפש החלף מחיל על כל מה בעיצוב של הטקסט את הסגנון המבוקש, מעצב ומחיל על הכל, ורק אחר כך חוזר להחיל את העיצוב של הכותרת על הכותרת. (מקווה שאני מובן).