המלצה | עימוד תורני
-
@pcinfogmach כתב בהמלצה | עימוד תורני:
אבל שימו לב מב קורה - אי אפשר להגדיר מסגרת רק על מילה בודדת אז מה צריך לעשות? להגדיר שהמילה הראשונה היא שורה בפני עצמה ולהגדיר בהגדרות של המסגרת שהיא תהיה בשווה עם השורה. אישית אני חושב שזה צורה בעייתית להתנהל.
התוכנה עושה את כל זה לבד וזה ממש נוח, וזה גם מגדיר סגנון מיוחד על המילה ככה שאפשר לשנות את העיצוב שלה ברגע (גם בעיצוב תורני יש אפשרות לסגנון אבל היא ממש לא נוחה)
-
@pcinfogmach לא הבנתי כוונתך
-
@פלמנמוני
אתה כותב שלא נוח לך להשתמש עם האפשרות הנ"ל בעיצוב תורני בגרסה החדשה יש אפשרות להגדיר סגנון עבור המילה הראשונה מאוד בקלות.
לגבי טענתך ש-התוכנה עושה הכל לבד ברור שכך ולא זה היה הנושא השאלה האם כדאי לשבש את המסמך ככה. ולכן כתבתי והבוחר יבחר. -
@pcinfogmach כתב בהמלצה | עימוד תורני:
ולא זה היה הנושא השאלה האם כדאי לשבש את המסמך ככה
בכל מקרה צריך לעשות גיבוי על כל צרה שלא תבוא
-
@פלמנמוני
גם אני מצטרף שחייבים לעשות גיבוי לפני עימוד, או יותר נכון לעמד על מסמך אחר.ומהיכרות רבת שנים עם 'עזרים לוורד', ועם 'עיצוב תורני', יש בזה מעלות ובזה מעלות, אך בעיצוב חלון תחת מילה ראשונה בפיסקה, הדרך שמונעת בעיות היא דווקא בשיטה של 'עיצוב תורני'.
דוגמא בספוליר:
שיניתי את המסמך לאחר העימוד, וכעת ישנם כמה פסקאות שהשורה הראשונה באמצע פסקה, וכן להיפך.
וכעת אני לא יכול לבטל את העיצוב על ידי קונטרול + Z, תבדוק מה קורה בביטול פעולה זו בעזרים, ומה קורה ב'עיצוב תורני', ואחר כך תמשיך לתמוך בשיטה הזו... [מנסיון מר] -
@משה-משה-מש כתב בהמלצה | עימוד תורני:
אפשר הסבר יותר מדויק איפה בדיוק נמצא המיקום של התוכנה כי אני לא מוצא
איזה תוכנה?
-
@menajemmendel תודה רבה לכולם הצלחתי למחוק
התקנתי את העיצוב תורני
לבנתיים נראה עובד לא מקבל את כל ההתראות שהיה מקודם
לא בטוח שכל המקרואים עובדים -
@משה-משה-מש הסתדרת עם עימוד?
-
@menajemmendel כתב בהמלצה | עימוד תורני:
תראה המילה הראשונה נשארה בעמוד אחד, וכל שאר המילים עברו לעמוד הבא
זה אתה מסדר בסוף יחד עם היישור טורים, (אגב, זה באמת הבעיה בעזרים שא"א לעשות את היישור טורים הרגיל של עיצוב תורני אלא רק של עזרים, ושם היישור של כל המסמך יחד לא עובד טוב וצריך לעבור עמוד עמוד, אך לדעתי זה שווה)
שיניתי את המסמך לאחר העימוד, וכעת ישנם כמה פסקאות שהשורה הראשונה באמצע פסקה, וכן להיפך.
לא הבנתי את הבעייה, אולי תעלה דוגמא?