שיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה
- 
@תמיד-עוזר וידאו אין בזה בכל מצב, ראיתי את התמונה פשוט תוסיף 01 לפי הרווחים ויהיה הודעות (כבר ככה יש במקש הצדדי שבתפריט הראשי) 
- 
@שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: פשוט תוסיף 01 לפי הרווחים ויהיה הודעות מה זאת אומרת לפי הרווחים? 
- 
@תמיד-עוזר לא על חשבון 00 שמיועד לרווחים. @שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: @תמיד-עוזר לא על חשבון 00 שמיועד לרווחים. סתם כך להוסיף 01? 
- 
@תמיד-עוזר לא צריך שורה ספציפית אבל צריך דווקא אחרי רווחים של 00 00 00 כמו שאר הדברים שם. @שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: @תמיד-עוזר לא צריך שורה ספציפית אבל צריך דווקא אחרי רווחים של 00 00 00 כמו שאר הדברים שם. יש מצב לשליטה מרחוק? 
- 
@תמיד-עוזר לא צריך שורה ספציפית אבל צריך דווקא אחרי רווחים של 00 00 00 כמו שאר הדברים שם. @תמיד-עוזר כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: זה מה שאני רוצה למחוק זה אין שם מלכתחילה פיני כבר הוריד את זה 
- 
@תמיד-עוזר כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: זה מה שאני רוצה למחוק זה אין שם מלכתחילה פיני כבר הוריד את זה @שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: @תמיד-עוזר כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: זה מה שאני רוצה למחוק זה אין שם מלכתחילה פיני כבר הוריד את זה זה גרסה 17 שאתה העלת 
- 
@שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: @תמיד-עוזר כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: זה מה שאני רוצה למחוק זה אין שם מלכתחילה פיני כבר הוריד את זה זה גרסה 17 שאתה העלת 
- 
@תמיד-עוזר אה אז את 08 תחליף ל01 הכי טוב @שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: @תמיד-עוזר אה אז את 08 תחליף ל01 הכי טוב איזה זה?  
- 
@שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: @תמיד-עוזר אה אז את 08 תחליף ל01 הכי טוב איזה זה?  
- 
@תמיד-עוזר תשלח את התמונה במייל. 
- 
- 
@תמיד-עוזר תשנה את המס' מהתמונה ל01 @שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: @תמיד-עוזר תשנה את המס' מהתמונה ל01 ומה זה עושה? 
- 
@שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: @תמיד-עוזר תשנה את המס' מהתמונה ל01 ומה זה עושה? 
- 
@תמיד-עוזר ימחק את הוידאו ויוסיף הודעות @שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: @תמיד-עוזר ימחק את הוידאו ויוסיף הודעות ואיך אני מיצא כתוב כבר במדריך? 
- 
@שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה: @תמיד-עוזר ימחק את הוידאו ויוסיף הודעות ואיך אני מיצא כתוב כבר במדריך? 
- 
מ מוגן נטפרי התייחס לנושא זה

זה מה שאני רוצה למחוק
 זה מה שאני רוצה למחוק