עזרה | מישהו יכול לבדוק לי את המאקרו יישור טורים דלהלן
-
@יאיר-הבהיר
מצאתי שגיאה בקוד שלי אנא נסה כעת בקוד המעודכןעריכה:
ערכתי עוד כמה דברים בקוד כעת הוא אמור לעבוד גם בקבצים עם קיפול
בדקתי ועבד אצלי על הקובץ שהעלית -
@יאיר-הבהיר
קבצים מסוג זה נחסמים בנטפרי אשמח אם תשלח לי במייל בתוך קובץ זיפ -
@pcinfogmach כתב בעזרה | מישהו יכול לבדוק לי את המאקרו יישור טורים דלהלן:
@יאיר-הבהיר
מצאתי שגיאה בקוד שלי אנא נסה כעת בקוד המעודכןעריכה:
ערכתי עוד כמה דברים בקוד כעת הוא אמור לעבוד גם בקבצים עם קיפול
בדקתי ועבד אצלי על הקובץ שהעליתעכשיו זה באמת עבד לי מצוין, רק שתי הארות:
- לפעמים נוצרים רווחים גדולים מדי שלא נצרכים בשביל היישור הפשוט.
- אם אחרי שהוא יישר את הטור הימני פתאום עברה שורה מהטור השמאלי לעמוד הבא [מאיזו סיבה שלא תהיה] - נראה לי שהוא לא קולט את זה...
בהצלחה!
-
@יאיר-הבהיר
יישר כח על כל העזרה
לגבי ההארות שלך מאוד יעזור לי אם תוכל לייצר לי קובץ בו הבעיות שהעלית קורים
אשמח מאוד גם לקבל ניתוח של מה גורם לבעיות הללו כלומר בלו מצבים היישור גורם לרווחים גדולים ובאלו מצבים פתאום עובר שורה לעמוד הבא
האם לדעתך בשביל בעיה 2 מספיק להריץ בדיקה בסוף כל יישור עמוד ואם זה לא ישר אז ליישר שוב? -
@pcinfogmach דבר ראשון כל הכבוד על ההשקעה!!!
שנית, קיבלתי את השגיאה הזאת:
כנראה שלא הגדרת משתנים גלובליים.
עדיין לא בדקתי מה הסיבה שהקוד קפץ ל-ErrorHandler. -
עוד בעיה שמצאתי שזה עובד אצלי תקין רק אם התצוגה מוקטנת, אם אני עומד על תצוגה של 100% זה יוצר שיבושים ורווחים לא תקינים.
בנוסף נראה שהקוד לא מתחשב במרווח בין שורות, דהיינו שאם בטור אחד יש מרווח של 16 בפסקה האחרונה ובטור שלידו 18, היישור לא יהיה זהה, אני צודק בטענה? (לא עברתי על הקוד כדי לבדוק). -
-
האם לדעתך בשביל בעיה 2 מספיק להריץ בדיקה בסוף כל יישור עמוד ואם זה לא ישר אז ליישר שוב?
מסתמא שזה יהיה מספיק בהחלט.
אבל אגב: אולי יש גם אפשרות שאם המרחק בין הטורים הוא ממש קטן, במקום להגדיל את המרווח בין הפיסקאות הוא יקטין אותו מעט, ככה לא יווצרו סתם רווחים גדולים מדי.
[או אפילו אם יהיה משהו שיוכל לבדוק אם עדיף יותר להרחיק או לקרב, שיבדוק את זה לפי כמות הפיסקאות בעמוד הנוכחי... אולי AI... סתם פנטזיה] -
@יאיר-הבהיר כתב בעזרה | מישהו יכול לבדוק לי את המאקרו יישור טורים דלהלן:
אבל אגב: אולי יש גם אפשרות שאם המרחק בין הטורים הוא ממש קטן, במקום להגדיל את המרווח בין הפיסקאות הוא יקטין אותו מעט, ככה לא יווצרו סתם רווחים גדולים מדי.
אם המרחק ממש קטן פעולת ההגדלה גם היא לא תשפיע במאומה, הלא כן?
-
@יאיר-הבהיר כתב בעזרה | מישהו יכול לבדוק לי את המאקרו יישור טורים דלהלן:
אם המרחק ממש קטן פעולת ההגדלה גם היא לא תשפיע במאומה, הלא כן?
יש בזה, אבל לפעמים אם הוא מגדיל את המרחק אז בורחות שורות לעמודים הבאים, ואז המסמך מתארך, ועוד עמודים בהמשך משתבשים קצת...