בירור | מרחק מהערת שוליים
-
יש אפשרות להגדיר את המרחק בין הקו המפריד של ההערת שוליים לגוף הטקסט?
כי ניסיתי בהגדרות פיסקה של הטקסט ושל ההערת שוליים וגם של הקו המפריד ולא עלה בידי...
מושג למישהו? -
כי ניסיתי בהגדרות פיסקה של הטקסט ושל ההערת שוליים וגם של הקו המפריד ולא עלה בידי...
מושג למישהו?@יאיר-הבהיר אפשר להכניס תמונה חתוכה בצבע לבן כדי לרווח
-
@יאיר-הבהיר אפשר להכניס תמונה חתוכה בצבע לבן כדי לרווח
@WD40 אבל זה יהרוס לי את כל המשחקים עם העימוד...
ואני בעיקר רוצה לצמצם את הרווח ולא לעשות עוד רווח, כך שזה לא יעזור...
אין דרך יותר רשמית ונקייה? -
מושג למישהו?@יאיר-הבהיר כתב בבירור | מרחק מהערת שוליים:
וגם של הקו המפריד
בדרך כלל יש בקו המפריד מעבר פיסקה (אנטר בלעז), תנסה להקטין את כל השורה של הקו המפריד, או למחוק את האנטר.
-
@יאיר-הבהיר כתב בבירור | מרחק מהערת שוליים:
וגם של הקו המפריד
בדרך כלל יש בקו המפריד מעבר פיסקה (אנטר בלעז), תנסה להקטין את כל השורה של הקו המפריד, או למחוק את האנטר.
@דאנציג אתה מתכוון למעבר פסקה שנמצא אחרי הקו? אי אפשר למחוק אותו בכלל... אצרף צילום מסך:

-
@דאנציג אתה מתכוון למעבר פסקה שנמצא אחרי הקו? אי אפשר למחוק אותו בכלל... אצרף צילום מסך:

@יאיר-הבהיר ובנוסף תכנס להגדרות פסקה אחרי שסימנת את הקו ותוריד את הרווח בין השורות ל0
-
@יאיר-הבהיר ובנוסף תכנס להגדרות פסקה אחרי שסימנת את הקו ותוריד את הרווח בין השורות ל0
@u88 היי, מצוין, ממש אהבתי! הייתי שם לך לייק אבל עדיין אני לא יכול... תודה!
-
@u88 היי, מצוין, ממש אהבתי! הייתי שם לך לייק אבל עדיין אני לא יכול... תודה!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות