מדריך | מה זה אוטומציה, ואיך היא יכולה לשפר לי את החיים, בכמה מילים. וגם- איך לקבל התראה למייל כשעולה סרטון חדש ביוטיוב?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 זה נמצא שם גם הפלוס בצד תוכל לעשות תרגום אוטומטי לשניה כדי לראות יש שם מלא אופציות ואני חושב שזה באמת באמת מגניב ישר כח ל @Harry-Potter באמת גילית לי עולם שלם !
-
@Harry-Potter פעולות מסוימות שנחסמות בנטפרי (למשל צירוף קובץ מדרייב)
-
@צדיק-וטוב-לו-0 הכנסה של כלים כאלה למודעות של ציבור רחב, מביאה לבעיות. זה לטמון את הראש בחול להגיד ש"אני לא הסברתי איך לעשות בדיוק בדיוק X Y"
-
@שלמה-2005 יכול למקד אותי?
הצלחת להביא תמונת תצוגה מקדימה של סרטון ביוטיוב לצאט? -
@צדיק-וטוב-לו-0 אני לא ליד המחשב עכשיו ובטלפון האתר לא עובד כמו שצריך פשוט תעשה תרגום כשאתה בשלב של העריכה מה יהיה בתוכן ההודעה
-
@צדיק-תמים כתב במדריך | מה זה אוטומציה, ואיך היא יכולה לשפר לי את החיים, בכמה מילים. וגם- איך לקבל התראה למייל כשעולה סרטון חדש ביוטיוב?:
@צדיק-וטוב-לו-0 זה תלוי ברמת הסיכון. דבר כזה הוא סיכון ודאי, השאלה רק לכמה אנשים. ועיין ערך גוגל סקריפט. לא סתם נטפרי נאלצו לחסום אותו
תקשיב, אתה מכניס אותי לחששות.
אתה אומר שזה סיכון ודאי?
אני ישאל את הרב שלי היום בעזרת ה' אם נכון להשאיר את המדריך, אבל יש לי צד גדול למחוק אותו. -
אחרי התייעצות מרובה, עם כמה רבנים, הגענו למסקנה:
שאם אני לא מעמיד לאנשים זמין את האיסור באופן מיידי- מותר.
אז אני שלם עם זה, ותודה רבה ל @צדיק-תמים שעזר לי להגיע לדיון הזה, ולתשובה הזאת. -
פוסט זה נמחק!
-
@Harry-Potter אולי תשאל גם לגבי מדריך לצירוף קבצים...
על אף שזה נראה לי חסר סיכוי...
-
@יוסף-אלחנן כתב במדריך | מה זה אוטומציה, ואיך היא יכולה לשפר לי את החיים, בכמה מילים. וגם- איך לקבל התראה למייל כשעולה סרטון חדש ביוטיוב?:
אולי תשאל גם לגבי מדריך לצירוף קבצים...
שאלתי, זה כלול בלהעמיד לאנשים את האיסור במיידי
-
-
@Harry-Potter כתב במדריך | מה זה אוטומציה, ואיך היא יכולה לשפר לי את החיים, בכמה מילים. וגם- איך לקבל התראה למייל כשעולה סרטון חדש ביוטיוב?:
embed (להטמיע)
בצ'אט זה לא עובד (שולח קישור נוסף אבל הוא לא מטמיע)
לדעתי בגלל שנשלח בתור כרטסייה ולא כטקסט -
@ראובן-שבתי כתב במדריך | מה זה אוטומציה, ואיך היא יכולה לשפר לי את החיים, בכמה מילים. וגם- איך לקבל התראה למייל כשעולה סרטון חדש ביוטיוב?:
@Harry-Potter כתב במדריך | מה זה אוטומציה, ואיך היא יכולה לשפר לי את החיים, בכמה מילים. וגם- איך לקבל התראה למייל כשעולה סרטון חדש ביוטיוב?:
embed (להטמיע)
בצ'אט זה לא עובד (שולח קישור נוסף אבל הוא לא מטמיע)
לדעתי בגלל שנשלח בתור כרטסייה ולא כטקסטזה הקטע.
כי תמונה קטנה בכותרת (התמונה של הערוץ), הוא כן מצליח.
אבל תמונת של התצוגה מקדימה לא. -
@Harry-Potter אשמח עם תיצור איתי קשר בפרטי
7548612@gmail.com -
@צדיק-תמים כתב במדריך | מה זה אוטומציה, ואיך היא יכולה לשפר לי את החיים, בכמה מילים. וגם- איך לקבל התראה למייל כשעולה סרטון חדש ביוטיוב?:
גם על המדריך הראשון היו לי התלבטויות
וחבל שהעלית
גם פרקטית, מדריכים כאלה גורמים לסינונים לחסום את הכלים האלה, ומי שצריך אותם באמת,לדעתי אין שום סיבה לחסום בוט ששולח לך מידע על סרטונים
יש משהו רע במידע שיצא סרטון חדש באתר xלדוגמה לשימוש עסקי, ניזוק
מי שצריך את זה לעבודה יכול לקחת סינון יותר מקל
אין סיבה שיישארו פרצות בסינונים בשביל מי שצריך את זה לעבודה -
@אפליסט-שפוי לא ברור לי מה אתה בא לומר
-
@אפליסט-שפוי לא ברור לי מה אתה בא לומר
אמרת שאנשים צריכים את זה לצורכי עבודה
אז עניתי שאם זה יכול לגרום פרצה כדאי שיחסמו את זה ומי שזה חשוב לעבודה שלו שיעבור סינון או שיבקש במיוחד לפתוח -
@אפליסט-שפוי או שלא יפיצו את הבשורה לעשרות אלפי אנשים שלא באמת צריכים. ואז לא יהיה בעיה מלכתחילה ולא יהיה צריך לחסום
הבעיה היא רק כאשר עושים שימוש לרעה -
@אפליסט-שפוי או שלא יפיצו את הבשורה לעשרות אלפי אנשים שלא באמת צריכים. ואז לא יהיה בעיה מלכתחילה ולא יהיה צריך לחסום
הבעיה היא רק כאשר עושים שימוש לרעההבעיה היתה מאז ומעולם רק שהיא עבר בסודי סודות מפה לאוזן כדי שכל מי שצריך את זה לשימוש עסקי או...
הפרסום לא יצר את הבעיה, הוא פשוט הוציא את המרצע מהשק -
@אפליסט-שפוי הנקודה היא בכמות הנזק לעומת כמות הנזק מהחסימה
ברגע שזה נהיה משהו נפוץ הנזק מהפתיחה עולה על הנזק מהחסימה ואין ברירה אלא לחסום
נ.ב. מי שיש לו חברים ש"מזכים" אותו מפה לאוזן הוא בבעיה הרבה יותר גדולה, כי הם יכולים גם לשתף לו דברים בעייתיים בדרייב לדוגמה, ואין לדבר סוף