מדריך | גירסה אנדרואיד 13 לשיומי f21 משהו מטורף גירסת בטא
-
@TripleU את החלק הראשון ודאי שעשיתי את הביטול של בדיקת התקנים אך עדיין זה לא מתקין דרייברים ורוב הסיכויים שבגלל זה הוא לא קולט את הטלפון בשביל לפתוח את הבוטלדר אני אשמח אם אתה יודע איך להתקין דרייברים בווינדוס 11 אף על פי שיש את התקלה הזאת איך עוקפים את זה
-
@ילד כתב במדריך | גירסה אנדרואיד 13 לשיומי f21 משהו מטורף גירסת בטא:
@TripleU את זה אני יודע השאלה היא עם מה שעשית לאנדרואיד 13 אפשרי גם ב-15 ואגב אני מאוד מאוד אשמח לדעת מינוס פלוס תהליכים אפילו בראשי פרקים אל תרחיב אני כבר אחפש בגוגל מדריך לכל דבר איך עושים התאמה לאף 21 כפרה עליך תעשה את זה מדריך משהו פליז
https://mitmachim.top/topic/75933/מדריך-עדכון-גרסת-אנדרואיד-באמצעות-project-treble
ו @TripleU יהיה מעניין לבדוק אם 15 יעבוד.
צריך מכשיר ביד.14 לדעתי בדקתי בעבר
-
@מישהו12 בגדול יש לי מכשיר שעליו אני עושה כל מיני ניסויים וכל מיני גרסאות לראות איך זה יש באגים אין באגים אז לא אכפת לי להביא לך אותו גם לניסיונות אבל להביא לך ככה לגמרי אם אני לא טועה כבר אמרתי לך בעבר שלצערי אין לי איך להביא לך מכשיר ככה לתמיד אבל אם אתה רוצה משהו בשביל להתנסות איזה שבועיים שלוש מצידי קח רק השאלה היא איפה אתה גר אני גר באשדוד ברובע גימל יש לך איך שהוא להגיע לפה
-
@מישהו12 @TripleU אני אגיד לך מה מה שהכי מציק לי באנדרואיד 13 שהחיסכון בסוללה חוסם גם את הגישה ל-wifi זה אחד המציקים אשכרה כל פעם שאני צריך אינטרנט אתה חייב לבטל את החיסכון בסוללה אם מישהו יסדר את זה זה גרסת טיל לא כל כך אכפת לי מה סיסמה כי מי ישמע כבר מה יש בטלפון אבל אם מישהו יסדר את החיסכון בסוללה אני ממש אשמח