iso של לינוקס בורטואל בוקס
-
אז כאמור: א. לאפשר דרך הביוס vt-x/amd-x שזה הכרחי לוירטואליזציה דרך חומרה. ב. מומלץ להשתמש במערכות מוכנות. יש שם באתר עשרות ומטות גירסאות של לינוקס מוכנות לשימוש. שם משתמש וסיסמה כשם האתר.
@sivan22 אמר בiso של לינוקס בורטואל בוקס:
אז כאמור: א. לאפשר דרך הביוס vt-x/amd-x שזה הכרחי לוירטואליזציה דרך חומרה. ב. מומלץ להשתמש במערכות מוכנות. יש שם באתר עשרות ומטות גירסאות של לינוקס מוכנות לשימוש. שם משתמש וסיסמה כשם האתר.
איך אני מגיע לביוס?
-
איך אני מגיע לביוס?
@מישהו12 אמר בiso של לינוקס בורטואל בוקס:
איך אני מגיע לביוס?
או F12 או F2 ולפעמים F10
בהדלקה של המחשב -
איך אני מגיע לביוס?
או F12 או F2 ולפעמים F10
בהדלקה של המחשב@חיים-כהן-1 אמר בiso של לינוקס בורטואל בוקס:
איך אני מגיע לביוס?
או F12 אוF2
בהדלקה של המחשבתנסה. במחשבים ניידים חדשים לא עובד.
-
@חיים-כהן-1 אמר בiso של לינוקס בורטואל בוקס:
איך אני מגיע לביוס?
או F12 אוF2
בהדלקה של המחשבתנסה. במחשבים ניידים חדשים לא עובד.
תנסה. במחשבים ניידים חדשים לא עובד.
לנובו?
בזה יש כפתור בצד קטן -
אם יש לך נייח ישן תפעיל מחדש ותלחץ f2 או f12 או del או esc תלוי בחברות. בדרך כלל כתוב לשתי שניויות מה ללחוץ
-
אם יש לך נייח ישן תפעיל מחדש ותלחץ f2 או f12 או del או esc תלוי בחברות. בדרך כלל כתוב לשתי שניויות מה ללחוץ
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות