בירור | תוסף וורד תורני
-
בעבר עלתה כאן גירסא כלשהי של וורד תורני שיש בה חיפוש בפרוייקט השו"ת ובאוצר החכמה.
משום מה הפונקציה אינה פעילה.הידוע למישהו דבר בעניין?
יצויין כי אין הגבלת אבטחה במאפיינים
מצ"ב תמונה מהתוסף ומהודעת השגיאהמדובר בפונקציה שעשויה להועיל עד מאוד!
תודה למסייעים!
-
דוקא הבעיה נפתרה,
הפתרון הוא לעשות לפרויקט השות קיצור דרך, ולפתוח את הקיצור דרך לתוכנה דרך פקודת מאקרו, ולא לפתוח את התוכנה בעצמה מהמקרו.
כמובן צריך לעדכן את המקרו בשביל זה. כרגע זה לא יעבוד.דרך אגב. לרחמים יש תוכנה שפותחת מצויין את פרויקט השות חיצונית לחיפוש ספר או קטסט בספרים. כרגע לא זוכר את שמה. פעם התקנתי אותה במחשב ואח"כ הסרתי כי לא היה שימושי. תכלס'.
-
@יהודי-צעיר כתב בבירור | תוסף וורד תורני:
הפתרון הוא לעשות לפרויקט השות קיצור דרך, ולפתוח את הקיצור דרך לתוכנה דרך פקודת מאקרו, ולא לפתוח את התוכנה בעצמה מהמקרו.
מה הכוונה?
דרך אגב. לרחמים יש תוכנה שפותחת מצויין את פרויקט השות חיצונית לחיפוש ספר או קטסט בספרים. כרגע לא זוכר את שמה.
אני משתמש בה רבות! -
@דאנציג כתב בבירור | תוסף וורד תורני:
מה הכוונה?
הכוונה שפרויקט השות לא מסכים להיפתח דרך שורת הפקודה, תנסה!
ככה הגדירו בתוכנה באיזו צורה.
ואותו דבר זה לא נפתח כלל באמצעות פקודת מאקרו מאותו הטעם.
אבל אם תפתח עם שורת הפקודה קובץ של קיצור דרך של פרויקט השות זה יעבוד לך מצויין.
פרטים כאן, שם נתבאר באריכות:
https://mitmachim.top/post/786634 -
@יהודי-צעיר
למיטב הבנתי, בפוסט הנ"ל מדובר כיצד להפעיל את פרוייקט השו"ת, כאן מדובר כאשר פרוייקט השות כבר פתוח, ומה שנדרש זה לעבור אליו מהוורד ולהדביק בו את הטקסט המסומן / המועתק...@ששמעון כתב בבירור | תוסף וורד תורני:
התוכנה של רחמים כנראה לא תעבוד על אוצה"ח החדש, נכון?
לכאורה לא.
האמת היא שאולי @mendelg יוכל לעזור בענין. -
@דאנציג כתב בבירור | תוסף וורד תורני:
למיטב הבנתי, בפוסט הנ"ל מדובר כיצד להפעיל את פרוייקט השו"ת, כאן מדובר כאשר פרוייקט השות כבר פתוח, ומה שנדרש זה לעבור אליו מהוורד ולהדביק בו את הטקסט המסומן / המועתק...
אצל רחמים זה בנוי על קיצורי מקשים אחרי שפרויקט השות פתוח, ולכן זה קשור לזה איך לפתוח את פרויקט השות ואחר כך זה פשוט.
-
לפתוח את פרויקט השות ואחר כך זה פשוט.
מה אתה מתכוון ב'לפתוח'? להפעיל את התוכנה, או לעבור אליה לאחר שהיא כבר פתוחה?
למעשה, במה שמופיע כאן, @האדם-החושב הצליח ליצור מאקרו שמביא את פרוייקט השות לקדימה, הבעיה היא בפקודה ששולחת טקסט לתוכנה השניה (במקרה שלנו פרוייקת השות) מתוך הוורד.
לפקודת המאקרו הזו קוראים SendKeys , והבעיה כעת היא שכאשר אני מפעיל את המאקרו, פרוייקט השות מופיע לי מעל הוורד, אבל SendKeys לא שולח לו את הפקודות שכתבתי לו (במקרה שלנו, 1. קיצור המקשים שמוגדר לפתיחת חלונית 'חיפוש', 2. הדבקת הטקסט שבלוח. 3. אנטר [שליחה לחיפוש בתוכנה]... -
@דאנציג שומע, כמדומני בעבר כתב לי @האדם-החושב שהבעיה היא כפי שהסברתי אותה, אבל אם אתה יודע שזה אחרת כנראה אני טועה.
@האדם-החושב ???