מחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2
-
@אני-רוצה אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
@מתחיל-מומחה זה לא קובץ שיכול למחוק את המצלמה כמו הקובץ שמוחק את הרדיו ?
וכן באיזה מיקום בפלאפון מופיעים היישומים האלו ?כנראה קיים כזה קובץ באן שהוא, בידי על כל פנים אין כזה וגם בפורום אין כרגע.
-
@מתחיל-מומחה
כן -
@אלישי אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
@אני-רוצה המצלמה והרשמקול אינם יישומים אלא הגדרות במערכת, תוכל להפעילם או להשביתם עם משחק בקובץ menusettings.xml, תפעל לפי המדריך הזה:
https://mitmachim.top/topic/30/שינוי-תפריט-עריכת-תפריט-מותאמת-אישית-קובץ-menusettings-xml@אני-רוצה עכשיו אתה מבין למה ביקשתי...
@חברים אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
@אני-רוצה
אולי תעלה לכאן את התפריט שלך? -
@אלישי אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
@אני-רוצה המצלמה והרשמקול אינם יישומים אלא הגדרות במערכת, תוכל להפעילם או להשביתם עם משחק בקובץ menusettings.xml
סליחה על ההערה, לא להשביתם אלא להורידם מהתפריט.
-
פוסט זה נמחק!
-
@חברים אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
סליחה על ההערה, לא להשביתם אלא להורידם מהתפריט.
נדמה לי שגם המילה להשבית מובן, כי אחרי שמורידים את זה מהתפריט, הרדיו/היישום שהורדת, הינו עכשיו מושבת ואינך יכול להיכנס ליישום.
עדיין ניתן להפעיל את המצלמה דרך אנשי קשר
-
עדיין ניתן להפעיל את המצלמה דרך אנשי קשר
נכון!
כנ"ל, בשליחת הודעות, בעיון בתמונות...
אם זה לא מופיע לך בתפריט, אפשר להיכנס בדרכים צדדיות כנ"ל. -
@מתחיל-מומחה בסדר, לא נראה לי שלזה התכוון המשורר..... לא חייבים תמיד לחשוב לכזה עומק בכל פוסט, אא"כ צויין אחרת.
-
@אני-רוצה אם הצדיקים רוצים כפי הוועדה, אז זה בדיוק כפי הוועדה, גם במכשירים הכשרים היו יכולים לגשת למצלמה דרך אנשי קשר, אלא שהוועדה הוציאה אותם פיזית.
אגב, יש לי כיון לעריכת קובץ מסויים ששם יהיה ניתן להשבית את הכל כולל הכל בכל מכל כל, עם שליטה ממש מדוייקת וספציפית על כל תג ותג, אבל אחרי כמה נסיונות וחוסר בזמן, לא הספקתי לעלות על זה בדיוק, אבל זה בדרך...