מחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2
-
בס"ד
מישהו יכול להדריך אותי היכן נמצאים הישומים (מצלמה רשמקול ועוד) בתוך הפלאפון ואיך אפשר להגיע אליהם בשביל למוחקם או להוסיף אותם בתפריט ? -
@מתחיל-מומחה זה לא קובץ שיכול למחוק את המצלמה כמו הקובץ שמוחק את הרדיו ?
וכן באיזה מיקום בפלאפון מופיעים היישומים האלו ?@אני-רוצה אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
@מתחיל-מומחה זה לא קובץ שיכול למחוק את המצלמה כמו הקובץ שמוחק את הרדיו ?
וכן באיזה מיקום בפלאפון מופיעים היישומים האלו ?כנראה קיים כזה קובץ באן שהוא, בידי על כל פנים אין כזה וגם בפורום אין כרגע.
-
@חברים בשביל מה?
@מתחיל-מומחה ואת המיקום הקבצים של היישומים בפלאפון אתה יודע?@אני-רוצה
הישומים המובנים?
אם אלישי כאן, אני פורש....
-
@מתחיל-מומחה
כן -
בס"ד
מישהו יכול להדריך אותי היכן נמצאים הישומים (מצלמה רשמקול ועוד) בתוך הפלאפון ואיך אפשר להגיע אליהם בשביל למוחקם או להוסיף אותם בתפריט ? -
@אני-רוצה
כאן, אצלי הכל מחוק כבר.
-
@אני-רוצה המצלמה והרשמקול אינם יישומים אלא הגדרות במערכת, תוכל להפעילם או להשביתם עם משחק בקובץ menusettings.xml, תפעל לפי המדריך הזה:
https://mitmachim.top/topic/30/שינוי-תפריט-עריכת-תפריט-מותאמת-אישית-קובץ-menusettings-xml@אלישי אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
@אני-רוצה המצלמה והרשמקול אינם יישומים אלא הגדרות במערכת, תוכל להפעילם או להשביתם עם משחק בקובץ menusettings.xml, תפעל לפי המדריך הזה:
https://mitmachim.top/topic/30/שינוי-תפריט-עריכת-תפריט-מותאמת-אישית-קובץ-menusettings-xml@אני-רוצה עכשיו אתה מבין למה ביקשתי...
@חברים אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
@אני-רוצה
אולי תעלה לכאן את התפריט שלך? -
https://mitmachim.top/topic/30/שינוי-תפריט-עריכת-תפריט-מותאמת-אישית-קובץ-menusettings-xml@אלישי אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
@אני-רוצה המצלמה והרשמקול אינם יישומים אלא הגדרות במערכת, תוכל להפעילם או להשביתם עם משחק בקובץ menusettings.xml
סליחה על ההערה, לא להשביתם אלא להורידם מהתפריט.
-
@אלישי אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
@אני-רוצה המצלמה והרשמקול אינם יישומים אלא הגדרות במערכת, תוכל להפעילם או להשביתם עם משחק בקובץ menusettings.xml
פוסט זה נמחק! -
נדמה לי שגם המילה להשבית מובן, כי אחרי שמורידים את זה מהתפריט, הרדיו/היישום שהורדת, הינו עכשיו מושבת ואינך יכול להיכנס ליישום.
@אני-רוצה אמר במחיקת מצלמה והוספת רשמקול בתפריט של C2:
עדיין ניתן להפעיל את המצלמה דרך אנשי קשר
-
נכון!
כנ"ל, בשליחת הודעות, בעיון בתמונות...
אם זה לא מופיע לך בתפריט, אפשר להיכנס בדרכים צדדיות כנ"ל. -
נדמה לי שגם המילה להשבית מובן, כי אחרי שמורידים את זה מהתפריט, הרדיו/היישום שהורדת, הינו עכשיו מושבת ואינך יכול להיכנס ליישום.
-
@מתחיל-מומחה בסדר, לא נראה לי שלזה התכוון המשורר..... לא חייבים תמיד לחשוב לכזה עומק בכל פוסט, אא"כ צויין אחרת.
@אלישי
נכון. השאלה אם ישנו קובץ שניתן לצורבו והוא ישבית את פעילות המצלמה? -
אולי לא הסברתי את עצמי טוב אני אכן מעניין שלא יוכלו להפעיל את המצלמה כלל (יש צדיקים בעם ישראל שרוצים בדיוק כפי הוראות הוועדה, אל תדאגו זה לא אני...)
@אני-רוצה אם הצדיקים רוצים כפי הוועדה, אז זה בדיוק כפי הוועדה, גם במכשירים הכשרים היו יכולים לגשת למצלמה דרך אנשי קשר, אלא שהוועדה הוציאה אותם פיזית.
אגב, יש לי כיון לעריכת קובץ מסויים ששם יהיה ניתן להשבית את הכל כולל הכל בכל מכל כל, עם שליטה ממש מדוייקת וספציפית על כל תג ותג, אבל אחרי כמה נסיונות וחוסר בזמן, לא הספקתי לעלות על זה בדיוק, אבל זה בדרך...