בקשת מידע | הדפסת PDF גודל A6 במדפסת הביתית
-
אני מעוניין להדפיס חוברת בערך בגודל כיס שזה נקרא גודל A6 במידות : 105x148 מקובץ PDF , ואני מעוניין שזה יצא חוברת בגודל חצי מ- A5, דו צדדי.
דהיינו שאני יחתוך את הדף A4 לשנים ויהדק את כל הדפים, ויצא לי חוברת רגילה.
(אני יודע איך להדפיס 4 עמודים בדף A4, אבל זה לא יוצא חוברת דו צדדית קטנה, אלא נשאר 4 עמודים בגודל A4' ואין אפשרות לקפל אני מעוניין שזה ידלג אוטומטית בצורה שתצא חוברת רגילה אבל חצי מ- A3 שזה נקרא גודל A6 במידות : 105x148 )
תודה רבה מראש -
אני מעוניין להדפיס חוברת בערך בגודל כיס שזה נקרא גודל A6 במידות : 105x148 מקובץ PDF , ואני מעוניין שזה יצא חוברת בגודל חצי מ- A5, דו צדדי.
(אני יודע איך להדפיס 4 עמודים בדף A4, אבל זה לא יוצא חוברת דו צדדית קטנה, אלא נשאר 4 עמודים בגודל A4' ואין אפשרות לקפל אני מעוניין שזה ידלג אוטומטית בצורה שתצא חוברת רגילה אבל חצי מ- A3 שזה נקרא גודל A6 במידות : 105x148 )
תודה רבה מראש@עוקבב יכול להיות שדרך כרום יש אפשרות באפשרויות נוספות לשנות את סדר העמודים, אולי זה יעזור, אבל ההגדרות הם באנגלית
-
תודה רבה מראש@עוקבב אני עשיתי את זה הרבה פעמים, פשוט תבחר בוורד רגיל גודל עמוד A5 וקפל ספר, ותכניס למדפסת דפים של A5

-
@עוקבב אני עשיתי את זה הרבה פעמים, פשוט תבחר בוורד רגיל גודל עמוד A5 וקפל ספר, ותכניס למדפסת דפים של A5

@menajemmendel תודה רבה
- אתה מתכוון שאני יחתוך את דפי ה- A4 לחצי, וכך להכניס למדפסת?
- האם יש אפשרות גם להדפיס כך מקובץ PDF ?
שוב תודה רבה
-
@menajemmendel תודה רבה
- אתה מתכוון שאני יחתוך את דפי ה- A4 לחצי, וכך להכניס למדפסת?
- האם יש אפשרות גם להדפיס כך מקובץ PDF ?
שוב תודה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות