בעיה | מקרר שמשולב עם מקפיא המקפיא עובד חלקית
-
@מוטי-מהיר
אין לי כל כך רעיון
בדוק האם הגומיות תקינות (לנסות לפתוח מייד אחרי סגירה ולחוש אם זה קצת קשה בגלל וואקום - אם כן הגומיות טובות)
קשה לי להאמין שמאוורר, אבל בכל זאת תוודא שהמאוורר במקפיא עובד
הייתי בודק כמה מעלות במקרר האם הוא באמת עובד טוב -
@מוטי-מהיר כתב בבעיה | מקרר שמשולב עם מקפיא המקפיא עובד חלקית:
איפה הוא ממוקם?
בתוך המקפיא
איך אני בודק אם המאוורר עובד?
המאוורר אמור לעבוד כל זמן שהמנוע (=המדחס) שנמצא מאחורי המקרר מרעיש ורועד, אם המדחס עובד אתה אמור לשמוע במקפיא את הרעש של העבודה של המאוורר (יש חברות שבהם המאוורר מפסיק לעבוד ברגע פתיחת הדלת, ואז תשמע ברגע הפתיחה הפסקה של המאוורר)
-
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | מקרר שמשולב עם מקפיא המקפיא עובד חלקית:
אולי זה בעיה במאוורר
בהחלט מתאים אתמול תיקנתי מקפיא שהקפיא רק למטה ומה שהתברר שהבעיה לא הייתה במאוורר אלא בחיישן של הדלת שנשבר ולכן המקרר חשב שהדלת פתוחה ולא הפעיל את המאוורר בכלל גם כשהדלת הייתה סגורה
אינדיקציה לבדוק האם הבעיה בחיישן או במאוורר אם יש מצב שבת במקרר ובשבת המאוורר כן עובד זה סימן ברור -
כרגע אני לא שומע רעש של מאורר
זה אמור להיות רש חזק שממש שומעים או שזה יכול להיות רעש נמוך שאני מפספס אותו ?@יצחק-e כתב בבעיה | מקרר שמשולב עם מקפיא המקפיא עובד חלקית:
מצב שבת במקרר
יש לי התקן של משמרת השבת שפועל אוטומטי ואני לא יכול להפעיל אותו לבד
אבל אני אבדוק מחר לפני שבת
תודה לכל העונים והמסייעים -
עדכון
פתחתי את הקרביים של המקפיא וגיליתי שהכל מלא בקרח עד כדי כך שהמאוורר לא יכול להסתובב מכיוון שנתקע לו קרח
אחרי שניקיתי את כל הקרח המקפיא חזר לפעול בעוצמה
ועכשיו שאלתי האם זה אומר שהלך הגוף חימום של ההפשרה או שזה דבר שיכול לקרות בגלל שלא סגרו את הדלת של המקפיא עד הסוף או משהו אחר? -
@יצחק-e כתב בבעיה | מקרר שמשולב עם מקפיא המקפיא עובד חלקית:
זה בוודאי קשור לגוף חימום
לא הכרח, יתכן גם כמו שהוא כתב:
@מוטי-מהיר כתב בבעיה | מקרר שמשולב עם מקפיא המקפיא עובד חלקית:
או שזה דבר שיכול לקרות בגלל שלא סגרו את הדלת של המקפיא עד הסוף או משהו אחר?
-
@תלת-פאזי כתב בבעיה | מקרר שמשולב עם מקפיא המקפיא עובד חלקית:
או שזה דבר שיכול לקרות בגלל שלא סגרו את הדלת של המקפיא עד הסוף או משהו אחר?
במקפיא NO FROST לא יכול להיות הצטברות של קרח כ"כ גדולה אם לא סוגרים את הדלת בגלל שכל כמה שעות נדלק גוף חימום שמפשיר הכל ואין מספיק זמן שיצטבר קרח שיתקע את המאוורר