באג | באג בקוד PHP לשמירת נתונים בדאטה בייס
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור השגיאה היא על פתיחת סשן
<?php // הדפס שגיאות php ini_set('display_errors', 1); error_reporting(E_ALL); $servername = "matconim.online"; $username = "xxxx"; $password = "xxxx?"; $dbname = "xxxx"; $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); if ($conn->connect_error) { die("חיבור נכשל: " . $conn->connect_error); } $mail = "cs@ivrphone.online"; $k = "1"; $sql = "INSERT INTO my_table (mail, k) VALUES (?, ?)"; $stmt = $conn->prepare($sql); if ($stmt === false) { die("שגיאה בהכנת השאילתה: " . $conn->error); } $stmt->bind_param("ss", $mail, $k); if ($stmt->execute()) { echo "שורה נוספה בהצלחה!"; } else { echo "שגיאה בהכנסת הנתונים: " . $stmt->error; } $stmt->close(); $conn->close(); ?>יש כאן שתי עמודות עמודה k ועמודה mail השגיאה החוזרת היא מכיון שהסיסמה לא תואמת אבל הסיסמה נכונה לחלוטין
-
I ivrפון סימן נושא זה כשאלה ב
-
I ivrפון סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
הנה השגיאה
Fatal error: Uncaught mysqli_sql_exception: Access denied for user 'xxxx'@'2a02:4780:27:1234::79' (using password: YES) in /home/u962737683/domains/matconim.online/public_html/ai/sas.php:11 Stack trace: #0 /home/u962737683/domains/matconim.online/public_html/ai/sas.php(11): mysqli->__construct() #1 {main} thrown in /home/u962737683/domains/matconim.online/public_html/ai/sas.php on line 11 -
הנה השגיאה
Fatal error: Uncaught mysqli_sql_exception: Access denied for user 'xxxx'@'2a02:4780:27:1234::79' (using password: YES) in /home/u962737683/domains/matconim.online/public_html/ai/sas.php:11 Stack trace: #0 /home/u962737683/domains/matconim.online/public_html/ai/sas.php(11): mysqli->__construct() #1 {main} thrown in /home/u962737683/domains/matconim.online/public_html/ai/sas.php on line 11 -
@לא-מתייאש ברור
אני אתן אותו? -
@לא-מתייאש ברור
אני אתן אותו?@ivrפון כתב בבאג | באג בקוד PHP לשמירת נתונים בדאטה בייס:
@לא-מתייאש איפה?
תצטט$username = "xxxx";אתה גם צריך לבדוק את הUSERNAME
-
@לא-מתייאש ברור
אני אתן אותו? -
-
@לא-מתייאש זה פעם ראשונה שאני עובד אם דאטה בייס
-
@ivrפון כתב בבאג | באג בקוד PHP לשמירת נתונים בדאטה בייס:
קראתי יותר טוב את השגיאה, הבעייה היא שלא נתת את ההרשאה לUSER לערוך את המאגר נתונים
-
קראתי יותר טוב את השגיאה, הבעייה היא שלא נתת את ההרשאה לUSER לערוך את המאגר נתונים
@לא-מתייאש איך נותנים הראשה?
-
@לא-מתייאש איך נותנים הראשה?
-
@לא-מתייאש אני משתמש בphpmyadmin
-
@לא-מתייאש כן אבל הסתבכתי לעבוד איתו לכן השתמשתי בphpmyadmin

-

אמור להיות ,תפריט User Accounts, שמה תוכל לתת את ההרשאה

-
אמור להיות ,תפריט User Accounts, שמה תוכל לתת את ההרשאה

@לא-מתייאש הממשק אצלי מוגדר בעברית איך קוראים לזה בעברית?
-
-
@לא-מתייאש אין את זה אצלי

-
-
@לא-מתייאש אין לחצתי על זה והגעתי ל

-
@לא-מתייאש אין לחצתי על זה והגעתי ל

@ivrפון
טוב תנסה להריץ פקודה כזאת בתפריט SQLGRANT ALL PRIVILEGES ON *.* TO 'username'@'%' IDENTIFIED BY 'password'; FLUSH PRIVILEGES;אח"כ תלחץ על ביצוע
כמובן תשנה עם שם משתמש וסיסמה שלךאבל לדעתי אתה קודם כל צריך ללמוד מה זה מאגר נתונים, זה הרבה יותר פשוט להתחיל עם SQLITE לדעתי
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות